Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
John Schneider says they may or may not make a pick at No. 9 overall.Szerintem nem húzunk itt Qb-t. De akkor miért akarna felmozogni ide másik csapat? Nem látom, hogy irányítóért ki akarna kit megelőzni azzal, hogy a kilencedik helyre feljön. Akkor miért? CB, OT, EDGE? Olyan nekünk is jól jönne és nem hátsókörös, red flag projektjátékos, hogy hátha, hanem mondjuk értéken elhozott tehetség. Értem, hogy nincs garancia a tehetségnek gondolt játékosoknál sem, de egyszer nem akarnánk konzervatívan draftolni? Csak az elején...Csak egyszer...
Megint az lesz, hogy okosabbak akarunk lenni mindenkinél és vagy csinálunk ebből valami hátsókörösöket, amin jönnek a bustszagú legények, vagy meglepődünk, hogy senki sem akar velünk cserélni és zavarunkban bemondjuk annak a nevét, akit az elcserélt második körös pickért akartunk volna hozni...
több mint 3 éve
Elfogadom, neked jonak tunhet. En lattam egyetemen, LSU fan voltam mar akkor is. Az en bajom. Szal, nem volt jo. Aztan NFLben volt egy meccse, amikor is a Packers (akkoriban szvsz a liga lgjobb tamadogepezete) elvesztette Rodgerst, es beallt a gepezetbe Flynn. 6 TD egy meccsen, tudjuk. Csakhogy a Lions vedelem ellen, ami akkor a liga lexarabb (bocsi!) secondary egyseget tudta felmutatni, es az elso par TD ilyen par yardos passz volt (meg LOS moge), amibol a sracok TDket futottak. Ettol megjott az onbizalom, es Flynn kiralynak tunt. Es kabe soha tobbet.Szerintem azt a csapatot Flynn is SB-ba vitte volna.Nem kell QB ,Lock jó lesz !Minek draftolták ezt a Wilsont? Flynn jó lesz!
Zman77
ulpianus
Zman77
Lock. En voltam itt az elso, aki dicserte, nem Denver fankent. Mivel nem lattam ennyire higgadt, profi hozzaallasu ujonc iranyitot, elso par meccsen. Pontatlan volt, rossz labmunka, rossz technika, de amit nehez tanitani, nyugodt volt, profi. Aztan evek mulva pont ugyanott tart. Ami problema. Sztem, nem fog mar fejlodni, es most mar messze nem eleg, hogy pontatlan, rossz donteshozo, rossz a technika, de nyugodt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Szerintem azt a csapatot Flynn is SB-ba vitte volna.Nem kell QB ,Lock jó lesz !Minek draftolták ezt a Wilsont? Flynn jó lesz!
Zman77
ulpianus
több mint 3 éve
Nem kell QB ,Lock jó lesz !Minek draftolták ezt a Wilsont? Flynn jó lesz!
Zman77

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem kell QB ,Lock jó lesz !
több mint 3 éve
Desmond Riddernem nyernénk meccset idén
vélemény ha ő jönne ?
szabolcs13
több mint 3 éve
Mondjuk én nagyon örülnék egy Ahmed "Sauce" Gardner Pick-nek 1/9-en!Valószínű ki megy addig de a PFF big boardon pont 9. most!
Második körbe meg jöhet Desmond Ridder
én nagyon magasan vagyok vele nagyon bírom a játékát!
vélemény ha ő jönne ?
több mint 3 éve
Simán van benne ráció, pár picket elverni az 1/5-re, aztán behúzni Hamiltont, Adams meg mehet egy jövő évi 3. korert valahova 😊Pont azért ,mert mindenki az ellenkezőjét várja 😀Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.Felfelé Schneider?
Vobox
braxa88
Zman77
több mint 3 éve
Pont azért ,mert mindenki az ellenkezőjét várja 😀Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.Felfelé Schneider?
Vobox
braxa88
több mint 3 éve
Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.Felfelé Schneider?
Vobox
több mint 3 éve
Szinte minden draft szimulátorban az 1/5-t eltradelem veletek és erre én speciel a valóságban is sok esélyt látok.
több mint 3 éve
"Trust the process" 😀
több mint 3 éve
Annyira nem ismerem a 2. körös OT-ket, de ott azért még csak lehet kezdőmatériát találni. Eut azért írom, mert ha Sauce bent van akkor én mindenképpen őt húznám 2. körös CB felhozatal nekem nem igazán tetszik.RTk meg OGnak illő OTk vannak 2.kör körül
Sebii
Sztem Gardner top5ben kimegy
több mint 3 éve
Annyira nem ismerem a 2. körös OT-ket, de ott azért még csak lehet kezdőmatériát találni. Eut azért írom, mert ha Sauce bent van akkor én mindenképpen őt húznám 2. körös CB felhozatal nekem nem igazán tetszik.
több mint 3 éve
Most már én is úgy vagyok vele, hogy nagy szopó lesz ha kimegy 1/9-ig a top3 T. Messze nagyobb need, mint a CB. Reméljük Cross még bent lesz. Ha nem, Penning nagy reach lenne?
több mint 3 éve
Imádom hogy az ezer hiányposztunk mellé felirtuk az OTt is, és lett rögtön a legnagyobb need, mert a korrekt OT duónkkal nem sikerül hosszabbítani...Így papíron az 1/9t biztos LT lesz... Egyik prospectet sem tenném be igazából első héten Lock elé...
De mit csinálunk ha kimegy Ekwonu, Neal és Cross?
Curhannel meg hagyjanak már
több mint 3 éve
Nem árt ha marad. Akárki is lesz az új irányíró (remélem Lock ),legalább a célpontok biztosak legyenek. Meg szerintem nem fog arcoskodni a szerződés miatt.Ő nem olyan... 😊 Mit gondol erről Shannon Sharpe?!
Zman77
www.youtube.com/watch?v=GeF699IHuqw
....mondjuk DK legalább bocsánatot kért
több mint 3 éve
Nem árt ha marad. Akárki is lesz az új irányíró (remélem Lock ),legalább a célpontok biztosak legyenek. Meg szerintem nem fog arcoskodni a szerződés miatt.
több mint 3 éve
Még nálunk.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything
bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
Helmut the Dystopian Ride
akdestroyer
több mint 3 éve
Csak a 6. korbe vart DE vagy 3. korbe vart off-ball LB 😀 (az sem kizart, hogy elboltoljuk egy slot elkapoert vagy centerert LOL )1/9 + 1/10 már mehet a Lions irányába csomagban egy jó kis guardért vagy belső védőfalemberért 1/2-n. 😊Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.A simán csak megijedtek az ilyen magasan választástól jó válasz lehet? 😊
Jovore Lockettnek 16 millios caphitje lesz, DK-nak kifizetnenk meg 18-20 milliot emelle? Kotve hiszem. Meg azt is, hogy az idei szezon utan maradni akarna.
undisputedly
Matthew99
somoskovig
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
1/9 + 1/10 már mehet a Lions irányába csomagban egy jó kis guardért vagy belső védőfalemberért 1/2-n. 😊Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.A simán csak megijedtek az ilyen magasan választástól jó válasz lehet? 😊
Jovore Lockettnek 16 millios caphitje lesz, DK-nak kifizetnenk meg 18-20 milliot emelle? Kotve hiszem. Meg azt is, hogy az idei szezon utan maradni akarna.
undisputedly
Matthew99
több mint 3 éve
Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.A simán csak megijedtek az ilyen magasan választástól jó válasz lehet? 😊
undisputedly

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Allitolag a Jets az Adams-trade kereteben tolunk megszerzett elso kor 10. draftcetlijet ajanlotta fel DK-ert, de elhajtottuk oket. Nem ertem miert nem adjuk el, amikor nagy esely van ra, hogy jovore ingyen lelep es max egy 3. koros kompenzaciost kapunk utana. Iden csoportutolso helyert kuzdunk amugy is, DK ide vagy oda.Jovore Lockettnek 16 millios caphitje lesz, DK-nak kifizetnenk meg 18-20 milliot emelle? Kotve hiszem. Meg azt is, hogy az idei szezon utan maradni akarna.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
A DL képzés lépett egy nagyot, de már egyetemi szinten, megváltozott a lábmunka az elzárások. Eleve van olyan mér a gimiben , hogy DE. Gimiben alapból 3-4 dívik. Ennek számos oka van, emiatt nagy a mozgás a pozíciók közt. Közép suli végére alakul ki a 2 pozi, amit valaki játszik, és az egyetemen dől el.... végül. Gimiben nincs 53-as keret. Mindenkinek kell tudni több posztot.Lehet, hogy már én is átmentem Cable-be, de ahogy az elmúlt 2-3 évben nézegetem ezeket az OL gyerekeket - ritka kivételtől eltekintve - képzetlenek. Egy csomónál borzasztó a kézhasználat/technika, vagy csak egyfélét ismer, sokuknál a lábmunka is katasztrófa. Én nem csodálom, hogy buknak többen közülük mostanság, pl:De nem ezt mondja undi, szvsz.nem igazán.
Hanem azt, a Jó (OL) draft jó.
A rossz (OL) draft rossz.
És ezt nézhessuk akárhonnan. A táblázat szerint a Seahawks nem jól csinálta ezt.
Most, hogy hányadik legrosszabb, az játék a számokkal.
Te pedig azt mondod mire elég a rossz/jó támadofal.
ulpianus
a táblázat sorrendje és a csapatok rankingje azonos idösxakban 058-066 közötti értéket mutat értékeléstôl függöen. pont. Ez semmi. Auto teljesítménye, és a munkahelyre beérkexéd kapcsolata, az ennyi, monjuk München agglomerációbol.
Némi túlzással nem érdekes, hogy draftolsz pont falat. Az a lényeg, hgy hogyan draftolsz, ès nevelsz általâban. De ha meh kéne neveznem kritokis pozit az sem azOL. A fal megvehetô, veteránosítható. Qb csak akkor, ha a qb szexuális ragadozó, vagy Seatteben játszik, vagyy BB túl sokat olvsssa Sbrit. amúgy nem vetetánosítható. Skill player áltaában jobban fáj mint a fal veterán. Tehát, ha qbt, elkapót nagyon faszán draftolsz, akkor jobban állsz, mint fordítva.
Helmut the Dystopian Ride
2019-ből Jonah Williams jó, de azért nem megváltó; Bradbury, Howard, Dillard, McGary, Jawaan Taylor, Cody Ford mind szarok. Little és Risner határeset, egy átlagot képviselnek, ha körülöttük jók vannak. Erik McCoy szerintem a legjobb közülük, aki második kör közepe volt.
2020- ból Andrew Thomas most talált magára 1/4-ként, de ő sem az a domináns csávó, amit a drafthelyéből várnál. Wills és Wirfs faszák egy nagyon/elég erős falakban, Becton bustnak néz ki, Austin Jackson sztem borzalmas, Isaiah Wilson ugye megakuka, Ezra Cleveland hát ... semmit nem haladt.
2021-ből még korai megítélni, de Sewell egyáltalán nem meggyőző, aztán sokáig korszakos zseninek titulálták. Slater jó eddig, Leatherwood-ot már ott sem értettem, AVT még kinőheti magát, de ő egyszerű dolgokat mutatott eddig, semmi komplexet nem kértek tőle. Darrisaw-t alig láttam,
És ezek mind első vagy második körösek: ez 22 ember, akiből jó szívvel elfogadnék most kb hatot.
Willie Parker
Amúgy játékértés szempontjából nagyon fontos, hogy a CB játszon elkapót. De a TE-ből lesz a DE az nem annyira jó kombó. A DE-LT cserekompatibilitás teljesen értelmetlen dolog, mert teljesen más a skillsett. G- DT dettó. DT-k mentek Fullbacknek (pl ez tartotta életben a pozit), DE-k mentek TE--nek. Na ez mára már kezd kikopni. LT-k viszont még mindig bemennek TE-nek, sőt néha Passrushernek is (5-ös 7-es), sok értelme tényleg nincs, bár pár technikát megtanul, meg megérti a szögeket, de ezt enélkül is meg tudja tanulni.