Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Okés, akkor legyen ilyen egyszerű, elvileg "nem bonyolult" ez a játék 😀Megy az ami kell: play action, kiforgás, Moss egy tök egyenes rout, megveri az emberét, hosszú passz, TD. Mit kell ezen begyakorolni? 😀 😉egozoÉn is nagyon örülök neki! 😊 Tudom, a csapat sikere a fontos, de azért nem bánnám, ha egy TD-t beletenne a közösbe a Miami ellen. :cool:NanditoÉn meg már annak is örülnék,ha Moss meg Vince együtt edzenének és Mossnak sikerülne betanulni a playeket. Bár mondjuk ilyen szinten ez elvárható. Persze azért nem megy minden egyből,de reméljük a legjobbakat.Hajrá! 😊pakesz
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Csatlakozom, úgy legyen! 😀Nem kell félni a nagy Mossozástól, sztem. ez vele jár, ő tudja kezelni, sztem Fisherék meg a többiek is fogják tudni. a lényeg, hogy jöjjenek a győzelmek. a többség nyilván nem úgy látja, de szerintem is lehet vele esélyünk akár a Super Bowlra is. Kis különbségek vannak a ligában, nálunk van egy jó alapszerkezet, Moss pedig lehet az a plusz, ami a nagy sikerhez kell. Ha sinen lesznek a dolgok, Moss szó nélkül megeszi majd a nashville-i kaját, és játszani fog mint a kisangyalrezsőÁmen! 😊egozo
Music City Miracle
több mint 14 éve
Nem kell félni a nagy Mossozástól, sztem. ez vele jár, ő tudja kezelni, sztem Fisherék meg a többiek is fogják tudni. a lényeg, hogy jöjjenek a győzelmek. a többség nyilván nem úgy látja, de szerintem is lehet vele esélyünk akár a Super Bowlra is. Kis különbségek vannak a ligában, nálunk van egy jó alapszerkezet, Moss pedig lehet az a plusz, ami a nagy sikerhez kell. Ha sinen lesznek a dolgok, Moss szó nélkül megeszi majd a nashville-i kaját, és játszani fog mint a kisangyalrezsőÁmen! 😊
több mint 14 éve
Nem kell félni a nagy Mossozástól, sztem. ez vele jár, ő tudja kezelni, sztem Fisherék meg a többiek is fogják tudni. a lényeg, hogy jöjjenek a győzelmek. a többség nyilván nem úgy látja, de szerintem is lehet vele esélyünk akár a Super Bowlra is. Kis különbségek vannak a ligában, nálunk van egy jó alapszerkezet, Moss pedig lehet az a plusz, ami a nagy sikerhez kell. Ha sinen lesznek a dolgok, Moss szó nélkül megeszi majd a nashville-i kaját, és játszani fog mint a kisangyal
több mint 14 éve
😂Csak remélni tudom, hogy ott csak örülni látjuk Collinst, dobni nem 😛egozoAkkor lehet meg kéne nézned a meccset 😉egozoMajd nézzük meg a Fins meccsen 😉Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Csak remélni tudom, hogy ott csak örülni látjuk Collinst, dobni nem 😛Majd nézzük meg a Fins meccsen 😉LakiFura de én ezt másképp látom 😊 :/LakiAkkor lehet meg kéne nézned a meccset 😉egozo
több mint 14 éve
Majd nézzük meg a Fins meccsen 😉Akkor lehet meg kéne nézned a meccset 😉egozoHála Brittnek, meg a "fantasztikus" védő teljesítményeknek sikerült is elkapni az úgy nagyjából arra dobált labdákat. 😀egozoFura de én ezt másképp látom 😊 :/Laki
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Akkor lehet meg kéne nézned a meccset 😉Hála Brittnek, meg a "fantasztikus" védő teljesítményeknek sikerült is elkapni az úgy nagyjából arra dobált labdákat. 😀egozoFura de én ezt másképp látom 😊 :/Laki
több mint 14 éve
Moss megérkezett a jetjével, Moss sajtótájékoztató, Roby Johnson Moss szerelésben, Moss miatt Nashville-ben az összes csatorna, Moss labdát kapott Rusty Smithtől, Moss harmadszor a Miami ellen, Moss kétéretelműen fogalmazott, Moss, Moss, Moss....Nagyon félek ettől a nagy Mossozástól, egy ilyen small market csapatnál ez a nagy felhajtás....csak nehogy az eredmények rovásár menjen. Meglátjuk...de nem nagyon tetszik. Nem mintha jelentene valamit, hogy nekem mi tetszik..... persze nekem jelent, ha másnak nem is... 😉
több mint 14 éve
Hála Brittnek, meg a "fantasztikus" védő teljesítményeknek sikerült is elkapni az úgy nagyjából arra dobált labdákat. 😀egozoFura de én ezt másképp látom 😊 :/
több mint 14 éve
Hála Brittnek, meg a "fantasztikus" védő teljesítményeknek sikerült is elkapni az úgy nagyjából arra dobált labdákat. 😀Azért Brittnek a Philly ellen dobálta Kerry rendesen...😊LakiUhh de örülök Mossnak!Ha már hosszú labdák, akkor inkább VY, a középhosszúig talán jobb Collins, de nem biztos 😉egozo
Szerintem összeillenek Collinssal mert ő dobálja a hosszú labdákat, Moss elkapja --> TD
örülök a 84-esünknek 😉Laki
több mint 14 éve
Azért Brittnek a Philly ellen dobálta Kerry rendesen...😊Uhh de örülök Mossnak!Ha már hosszú labdák, akkor inkább VY, a középhosszúig talán jobb Collins, de nem biztos 😉egozo
Szerintem összeillenek Collinssal mert ő dobálja a hosszú labdákat, Moss elkapja --> TD
több mint 14 éve
Uhh de örülök Mossnak!Ha már hosszú labdák, akkor inkább VY, a középhosszúig talán jobb Collins, de nem biztos 😉
több mint 14 éve
Megy az ami kell: play action, kiforgás, Moss egy tök egyenes rout, megveri az emberét, hosszú passz, TD. Mit kell ezen begyakorolni? 😀 😉Én meg már annak is örülnék,ha Moss meg Vince együtt edzenének és Mossnak sikerülne betanulni a playeket. Bár mondjuk ilyen szinten ez elvárható. Persze azért nem megy minden egyből,de reméljük a legjobbakat.Hajrá! 😊pakeszUhh de örülök Mossnak!Én is nagyon örülök neki! 😊 Tudom, a csapat sikere a fontos, de azért nem bánnám, ha egy TD-t beletenne a közösbe a Miami ellen. :cool:Nandito
több mint 14 éve
Én meg már annak is örülnék,ha Moss meg Vince együtt edzenének és Mossnak sikerülne betanulni a playeket. Bár mondjuk ilyen szinten ez elvárható. Persze azért nem megy minden egyből,de reméljük a legjobbakat.Hajrá! 😊Uhh de örülök Mossnak!Én is nagyon örülök neki! 😊 Tudom, a csapat sikere a fontos, de azért nem bánnám, ha egy TD-t beletenne a közösbe a Miami ellen. :cool:Nandito
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Uhh de örülök Mossnak!Én is nagyon örülök neki! 😊 Tudom, a csapat sikere a fontos, de azért nem bánnám, ha egy TD-t beletenne a közösbe a Miami ellen. :cool:
Music City Miracle
több mint 14 éve
Uhh de örülök Mossnak!Szerintem összeillenek Collinssal mert ő dobálja a hosszú labdákat, Moss elkapja --> TD
örülök a 84-esünknek 😉
több mint 14 éve
Azért tavaly épphogy majdnem nyertünk 😀
több mint 14 éve
Én sem gondolom, hogy sima lesz csak én nagyon optimista típus vagyok és ebben az esetben sem adnám fel ezen felfogásom.Nem hiszem,hogy valaki úgy gondolná, hogy sima lesz 😊pakeszaz optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezsőDanyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀
Amúgy mintha Henne-vel a hosszú labdáktól félni kellett volna... Pennington is ugyan ez lesz, hogy rövid és közepes passzok. Pennington elég pontos irányító (kérdés, hogy a kihagyás után is tudja e hozni a pontosságát).
Mielőtt azt modnjátok, hogy sima győzelem lesz, azért gondoljatok arra is, hogy többnyire lényegében mostantól egy kétségbeesett delfinnel lesz dolgotok, aki szabadulna a hálóból. Persze megeshet, hogy továbbra sem tud szabadulni...Ventura
Ha Young tényleg nem játszik ( bocsi ) de ennek örülök mert őt azért tisztelem a jó játéka miatt + azért is mert mobilis irányító. Jó irányító.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Nem hiszem,hogy valaki úgy gondolná, hogy sima lesz 😊Danyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀Na ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danylyaz optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezső
Amúgy mintha Henne-vel a hosszú labdáktól félni kellett volna... Pennington is ugyan ez lesz, hogy rövid és közepes passzok. Pennington elég pontos irányító (kérdés, hogy a kihagyás után is tudja e hozni a pontosságát).
Mielőtt azt modnjátok, hogy sima győzelem lesz, azért gondoljatok arra is, hogy többnyire lényegében mostantól egy kétségbeesett delfinnel lesz dolgotok, aki szabadulna a hálóból. Persze megeshet, hogy továbbra sem tud szabadulni...Ventura
több mint 14 éve
Nem tudom, ki mire számít, én nem veszem simára az biztos. Pláne, ha Young nem játszhat.Danyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀Na ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danylyaz optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezső
Nem rossz ez a Dolphins, igaz, nem is igazán félelmetes, de azért tutira nem lehet menni
több mint 14 éve
Danyly! Azért ne írkálj ilyeneket, mert a meccskor én fogom rosszul érezni magam, ha mégis lesz int 😀az optimizmus nagyon fontos dolog 😀rezsőPennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉egozoNa ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danyly
Mielőtt azt modnjátok, hogy sima győzelem lesz, azért gondoljatok arra is, hogy többnyire lényegében mostantól egy kétségbeesett delfinnel lesz dolgotok, aki szabadulna a hálóból. Persze megeshet, hogy továbbra sem tud szabadulni...
több mint 14 éve
A részéről nem is, csak Finnegan és McCourty, meg Griffin részéről lesz, ő csak dobja a labdát 😂Pennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉egozoNa ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danyly
több mint 14 éve
az optimizmus nagyon fontos dolog 😀Pennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉egozoNa ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.danyly
több mint 14 éve
Pennington kezd a Miamiban, legalább a hosszú labdákkal nem lesz gondunk 😉egozoNa ezt majd meglátjuk. Jó az öreg a háznál. 0 INT lesz Penn részéről.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.