rezső

rezső
Utoljára láttuk
több mint 9 éve
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
494


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 10 éve
rezső 494 — Titans fan
Sziasztok!!
Hetek óta nem írtam inkább semmit, most is csak annyit szeretnék, hogy ez a banda KIÁBRÁNDÍTÓ!!!
Munchakot pedig messzire el kell zavarni!!! (korábbi érdemei elismerése mellett, természetesen) Az nem lehet véletlen, hogy egyetlen komoly, fontos meccset sem tudunk nyerni vele - az meg, hogy a csoportban állandóan szívunk, akkor is ha az ellen éppen a liga leggyengébb, legneveztségesebb csapata, az meg minősíthetetlen!!!
Tudom, hogy most kiröhögtök - és teljesen meg is értem, ha így tesztek - mindenesetre, tegnap, ahogy a meccs után mentem haza, azon gondolkodtam, hogy ezt a meccset egy Vince Young tipusu irányítóval meg nyertük volna!!!
Ilyen kerettel, így szerepelni az megmagyarázhatatlan!!!rezső
Ott a pont!!!! VY óta nincs győztes típusú irányítónk...tudom ezen mindenki csak nevet, de így van.egozo
Nem megbántásból kérdem, de mit értünk el Vince Younggal, hogy azóta is ő az etalon? Hányszor vitte playoffba a csapatot, és hány PO győzelme van? A 12 gwd-t értem, de az öt nálunk töltött szezonjából kétszer volt jobb a TD szerzésben, mint az int dobásban. A második idénye még rosszabb is volt, mint Lockeré. Azóta is mi lett vele? Ha annyira jó irányító lenne, nem küldenék el mindenhonnan. Viszont soha nem hivatkozunk McNairre, aki óta nem volt normális irányítója a csapatnak.Nandito
Nem bántasz meg, de csak annyit írtam, hogy ezt a meccset vele megnyertük volna!!! McNairt is nagyon szerettem, és nyilván sokkal inkább etalon, mint VY. Young nem etalon, hanem egy olyan játékos az én szememben, aki ilyen állásnál az utolsó percekben összeszedetten, jól játszva végig tudott menetelni a pályán. Fitz sajnos csak ritkán képes erre és Lockerrel is az a legnagyobb bajom, hogy nem érzem győztes típusnak. Az már egy más tészta, hogy VY-ból nagyon sok minden hiányzott, amire szüksége van egy klasszis NFL-irányítónak, ráadásul Fisherrel nagyon rosszul járt. A karrierje saját, elsősorban felben lévő gyengeségei és Fisher "szeretete" miatt ment tönkre.
Még egyszer mondom, nem etalon, de ilyen meccseken százszor inkább őt választanám, mint Lockert, vagy Fitzet (vagy még kb 20-at a jelenlegi kezdő irányítók közül a ligában)
több mint 10 éve
rezső 494 — Titans fan
Sziasztok!!
Hetek óta nem írtam inkább semmit, most is csak annyit szeretnék, hogy ez a banda KIÁBRÁNDÍTÓ!!!
Munchakot pedig messzire el kell zavarni!!! (korábbi érdemei elismerése mellett, természetesen) Az nem lehet véletlen, hogy egyetlen komoly, fontos meccset sem tudunk nyerni vele - az meg, hogy a csoportban állandóan szívunk, akkor is ha az ellen éppen a liga leggyengébb, legneveztségesebb csapata, az meg minősíthetetlen!!!
Tudom, hogy most kiröhögtök - és teljesen meg is értem, ha így tesztek - mindenesetre, tegnap, ahogy a meccs után mentem haza, azon gondolkodtam, hogy ezt a meccset egy Vince Young tipusu irányítóval meg nyertük volna!!!
Ilyen kerettel, így szerepelni az megmagyarázhatatlan!!!
több mint 10 éve
rezső 494 — Titans fan
Ez gyönyörű szép volt azanyja!!!!!! Néztem a meccset és nem nagyon hittem el, amit láttam!!!! Locker, CJ, a játékhívás, a védelem, a spec team mind-mind egy nagy kalap k..ka volt!!!
Iktriaddal ellentétben én nem hiszem, hogy a szerencse döntött a Jags javára!!! Egyszerűen olyan szinten volt dekoncentrált az egész társaság, hogy csak na!!!!
Titans-szel teljes mértékig egyetértek: Munchakból nem lesz komoly vezetőező!!!!!
A leggyönyörűbb statisztika eddigi munkásságáról, hogy a Jags elmúlt három szezonban elért nyolc győzelméből hármat ellenünk szerzett, plusz a második csapat, amely első sikerét szerezte ellenünk!!! Nem nagyon lehet erre mit mondani!
több mint 10 éve
rezső 494 — Titans fan
Sziasztok!! Már jó régen nem írtam, csak olvastam!
Természetesen továbbra is követem a csapat életetét és drukkolok a fiúknak. Röviden csak annyit írnék, hogy Locker vasárnapi produkciója - amióta itt van - volt az első olyan számomra, ami után bizakodni kezdtem vele kapcsolatban. Nagyon kellett már egy game winning drive neki is és mindenkinek a csapatban. Ez sosem volt meg benne korábban, éppen ezért gondoltam mindig is róla, hogy egy középszerű irányító, akivel nem lehet komoly célokat elérni.
Egyébként úgy az egész együttes sokkal jobbnak tűnik a tavalyinál, a futások CJ-vel rendben vannak, s a védelem is egész szépen muzsikál, még ha vannak is hibák. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebben a szezonban, szerintem ha fejlődünk még év közben éesz esélyünk a csoportban (nagy kár a houstoni meccsért!!!!!).
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Wilson és Pollard érdekesen lesz egyszerre a pályán.

CJ-nek meg nem tetszik a Shonn Greene sign:http://www.usatoday.com/story/sports/nfl/titans/2013/03/21/chrish-johnson-questions-shonn-greene-signing/2005415/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterempty taxi
Végre az a gond, ki, s mikor van a pályán. Pollard hozza a keménységet, végre alakul a secondary! CJ-nek meg nem kell közel 280 snap-et a pályán lennie, de hát az elmúlt év után biztosan nehéz lesz tudomásul vennie. Ő az első RB, Greene meg had segítsen már, azért hoztuk.

Hamilkar, én hat éve vagyok Titans szurkoló, de ilyen jó offszerzonban még nem volt részem. 😊Nandito
nu, hát ez eddig nagyon rendben van. tetszik az FA-működésünk, még egy jó draft és tényleg rendben leszünk, legalábbis ránézésre emberanyagban mindenképpen. CJ had hisztizzen csak, de a smash and dash évében voltunk a legerdményesebbek az elmúlt kb tíz évben, szal Greenevel jó lesz nekünk és sztem neki is. persze ehhez kell a jó fal, ami össze is állhat. abszolút érezhető a stábon a "most, vagy soha" érzés, ennek megfelelően megy az erősítés ezerrel!!!jó lehet ez. Mondjuk a Locker-Futzpatrick irányító kettős engem nem nyugtat meg, de a jó fal és futójáték sokat segíthet Jake-nek is
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Alig hiszem, de lehet, hogy Gregg Williams jön hozzánk! Végre valami fejlődést mutató jel... Revisnek én is örülnék,nagy erősítés lehetne.Nandito
Csak ne hozzon magával bounty csokit a játékosoknak. 😀 😀 Revis érkezését támogatom... 27 éves, jó játékos.pakesz
Williamsnek én is örülnék!!!! Revist se nagyon bánnám
Egyébként meg egyetértek Rajnával, a két falat kell rendbe vágni elsősorban!!! Ezek mellett pedig a safety poszttal kell vmit kezdeni, de nagyon sürgősen!!!!!!!!
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Itt vannak az új edzők:

 www.titansonline.com/news/article-1/Titans-Announce-Changes-to-Coaching-Staff/662c2650-e3e4-4b1b-b8c2-2d4e25d2358cpakesz
"nagyon jónak tűnik a névsor", szuper... 😕
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
nagyon igaz - sorry a teljes cikkért, csak hátha többen is le vannak tiltva a tennesseeanról.

Tennessee Titans' coaching moves are questionable calls

Call it the Music City Makeover.

The firing of longtime special-teams coach Alan Lowry on Friday was the latest in a series of changes on the Titans’ coaching staff. Over an eight-day period, Mike Munchak notified four assistants that their services are no longer required.

And don’t forget offensive coordinator Chris Palmer, who was fired with five games remaining in the season.

Is Munchak done? Only he knows for sure. Linebackers coach Frank Bush is the only defensive assistant to go thus far, even though the Titans gave up the most points in franchise history. Jerry Gray, the defensive coordinator, is still employed — at least for now.

While some of Munchak’s decisions may seem odd, let’s be clear: Considering his situation, he must be given complete freedom to adjust his coaching staff in whatever way he sees fit. His job is on the line, so he must be allowed to win or lose with the assistants of his choice. If he thinks he can upgrade his staff, so be it.

Last week, Mike Mularkey got the ax in Jacksonville, becoming the eighth NFL head coach fired this year. Since most assistant coaches are not retained when the head coach gets fired, that means more than 100 quality coaches are looking for work.

With that in mind, Munchak has plenty of options. All he has to do is pick the right assistants and hire them.

But one of the issues here is Munchak’s job security — or lack of same. It’s no secret around the league that he’s on shaky ground. Right or wrong, the perception is he must take the Titans to the playoffs next season or he won’t be around in 2014.

And that makes it tough to hire assistant coaches. Even in a profession where change is inevitable, most coaches want to know they’ll be at one place for more than a season. Given the current state of the Titans in general and Munchak in particular, the new assistants who are hired would be wise to rent, not buy.

Will this coaching shuffle work? I doubt it. Wholesale staff changes often do nothing but buy the head coach one more season. It provides the illusion of a fresh start, but all it really does is put some new faces on the same old problems.

Along those lines, the decision not to renew Lowry’s contract is particularly odd. Forget that he was the designer of Home Run Throwback, the gimmick play that resulted in the Music City Miracle. This is a current-events business. What have you done for me lately?

Glad you asked. The Titans returned three punts and one kickoff for touchdowns this season. Also, Tim Shaw’s blocked punt led to a touchdown in the Titans’ win over Pittsburgh.

All in all, Munchak’s moves are quite curious. To wit:

What was the most efficient phase of the game for the Titans last season?

Special teams.

On a lousy defense, what unit played best?

The linebackers.

Who was the most productive player on a mediocre offense?

Chris Johnson, a running back.

What player tied for the team lead in touchdown receptions?

Tight end Jared Cook.

OK. If you’re the head coach, what do you do?

Get rid of the special-teams coach, the linebackers coach, the running-back coach and the tight-end coach, of course.

Yeah, that’ll fix it.
Titans
Nagyon jó ez a cikk. A vége meg egyenesen telitalálat: a jól teljesítő egységek edzőit kell kirúgni! Annyit tennék csak hozzá, hogy David Climer a szerző.Nandito
Ámokfutás, amit Munchak rendez eddig, továbbra sem értem, mi a bánatért nem rúgta ki az öreg!!!!!!!!!!
Climer cikkeit én alapvetően szeretem, ez is nagyon rendben van (de az rég rossz, ha egy NFL-csapat körül az újságíró a legjobb, akit dicsérni lehet!! 😊
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Titans Coach Mike Munchak interviewed former NFL offensive coordinator and quarterbacks coach John Shoop on Wednesday night for a position on his staff as the team’s quarterback coach.

NFL-ben nem dolgozott edzőként eddig.pakesz
Mármint úgy érted, vezetőedzőként nem dolgozott!!
A hír számomra legérdekesebb része, hogy úgy tippelik a szakírók odakint, hogy Loggains marad az off coordinator, aminek eddigi tapasztalataim alapján nem tudok örülni...
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
BUÉK!

Sok mindennel egyet értek abból, amit írtatok, de van néhány dolog amiben nem.

Szerintem az egész edzői stábnak mennie kéne, és végre Old Bud átadhatná a stafétát egy olyan embernek, aki 90 év alatti, ez a pénzt mindenre sajnálok, csak néhány hülye döntésre nem (McCourty, Moss stb.) stratégia egyre rosszabb helyzetbe hozza a csapatot.

Az, hogy egy draft jó vagy nem, szerintem nem csak attól függ, hogy a szerződtetett játékosok jól teljesítenek-e, hanem attól is, hogy milyen need posztokat töltenek be. Ebből a szempontból a tavalyi draftunk azért nem olyan csillogó.

Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy a McCourty jó volt Verner meg nem. Szerintem egyik sem volt jó. McCourty coverege-ben borzasztó gyenge volt, még futás ellen mutatott valamit, és ebben "kiváló" társa volt Verner.

A támado falunk a sérülésekig sem teljesített jól. A sok sérülés felveti azt a kérdést, hogy megfelelőek-e az edzések és a felkészülés. Kirívóan sokan végezték IR-en.

És utolsó sorban: nem vagyok biztos benne, hogy Locker lesz a QB, akit kerestünk, ezért kellett volna már tavaly kipróbálni, mert így egy évet megint veszítettünk. Nála VY sokkal jobb game manager QB volt.

Jók voltak: (akárki akármit is mond) CJ ilyen fal mögött ismér ezer yard fölé jutott, Wright, Washington, Cook, Marks, Martin, Ayers év elején, Brown év végén, néha a visszahordó csapat.

Alultekjesítettek: Locker (bár a küzdőszelleme nagyon jó volt mindig), a teljes támadó fal, a teljes secondery, és Bironas. Utobbi, McCourty és Wimbley szerintem nagyon túl van fizetve, ráadásul Bironas kivételével továbbra is élő szerződésük van.

Még egy apróság. Szégyen, hogy egy ilyen tökéletes special team tagot, mint Show azzal, hogy kezdő MLB-t csináltak belőle közröhej tárgyának tettek ki. 3 éve az Ő és Baley érkezésével lett stabil a ST, de ki az az idióta aki coverege feladatot bíz egy olyan emberre, aki amióta profi, azóta egy-két játék kivételével special team tag volt csak. Ebből is látszik az edzői stáb alkalmatlansága.egozo
Lockerről direkt nem írtam semmit tegnap, de azért annyit megjegyeznék, hogy az nagyon kevés, ha valakinek példás a munkamorálja, meg elszánt, meg csapatember - ezek akkor érnek sokat egy QB-nál, ha jó játékos is, márpedig Jake eddig ezt nem bizonyította. Én már a draftolásánál fogtam a fejem (sztem akár még a második körben is választhattuk volna akkor), s véleményem nem javult róla azóta sem
Persze, ezt már írtam sokszor, úgyhogy elnézést

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Pakesz, jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
tessék parancsolni

Titans have fired Off. Coordinator Chris Palmer and replaced him with QB coach Dowell Loggains.Höri
Mi az anyámért kellett ezzel eddig várni?! Komolyan ezen az emberen elment legalább három-négy meccsünk idén!!!!!!!!
Ui.: Höri a PR zseniális lett megint!!! (a Seahawksnál konkrétan lefordultam a székről)
több mint 11 éve
rezső 494 — Titans fan
Senki sem túl bőbeszédű.....
A kommentek gyakorisága híven tükrözi csapatunk kiváló játékát!!!!!!!
A papírforma szerint ma is kiváló élményekkel gazdagodhatunk!!!!
több mint 12 éve
rezső 494 — Titans fan
Inkább egy közepesnél jobb védelem kellene, mint Manning. Nagy tisztelője vagyok, de félek tőle, hogy nehogy hasonlóan járjunk vele, mint Mossal. Tudom ég és föld a két játékos hozzáállást tekintetében, de senki mégcsak nem is sejti, hogy a sérülés után hogy fog játszani Payton. Ugyanolyan bátor lesz? Ugyanolyan pontos? Ki tudja?
Ugynakkor semmi jel nem mutat arra, hogy a secondaryt megerősítenénk. Jó pár éve látjuk, hogy még Finnegannel is gyenge volt a corner squadunk, főleg a mélységét tekintve, nélküle meg egyenesen szánalmas lesz. Draft ide, vagy oda... Ennek és egy ütőképes Dlinenek a megteremtése sokkal fontosabb lenne, mint nagy pénzért egy-két évre idehozni Manninget.
Továbbra is úgy gondolom, hogy meg kellene adni Lockernek az esélyt, egy jó fal mögött, és egy megbízható védelemmel a másik oldalon.egozo
- Én Adams indokait próbáltam nézni!! Márpedig egy 90x éves ember már nem gondolkodhat abban, hogy ha Lockernek lehetőséget adunk és egy-két év múlva beválik, és akkor majd, ha a védelem is erős lesz körülötte és tapasztalata is meglesz, akkor majd milyen szuper lesz!!!!!!!! z öreg utolésó esélyként tekint Manningre - és innen nézve nem tudom nem megérteni!!!
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
Nagyon nehéz helyzetben van Fisher, s ez alapvetően befolyásolhatja a QB-ügyet is. Normál esetben a nyolcadik választással húznánk egy QB-t, gondolom visszahozná Collinst egy évre, hogy a köv. szezonban kezdjen, s az ifjonc szokja az NFL-t, s tanuljon. Azonban most arról szól a történet, hogy ha az idényben nem megyünk rájátszásba, akkor Jeffnek nálunk annyi. Az eredménykényszer így lehet, hogy inkább egy trade-et eredményez, vagy valami FA megszerzését. Mindegy, meglátjuk.
Akármi is történik ebben a kérdésben, jelenleg nincs előttem, ahogy megnyerjük idén a csoportunkat, vagy esetleg wild carddal kerülünk playoffba...rezső
Hát én sem látom a nyerési lehetőségeket! Nagyon nehéz csoportunk lesz jövőre is, hiszen a Texans feljövőben, a Jax is jó és hát az Indy-nél számítania kell mindenkinek a Manning faktorra! Szerintem jövőre is a mi csoportunk lesz az egyik legkiélezettebb!NOrbyyyyy
Kicsit próbáljunk meg poztivan is gondolkodni. Elsőéves irányító nem egyszer jutott már rájátszásba csapatával, miért ne történhetne meg velünk ugyanez? A csapatunk azért nem gyenge, csak bizonyos egységeket meg kell erősíteni. Például CB-be jöhetne Asomugha, azért ő nem lenne rossz igazolás. 😊Nandito
Be lehet jutni a rájátszásba rookie-val, de ahhoz olyan védelem kell mint a 2008-as volt
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
KI lesz itt QB? Rusty?ThundersNFL
Csak írsz, vagy olvasol is???? Ezen az oldalon folyamatosan erről megy a duma....egozo
mindkettő😀ThundersNFL
a lényeg, hogy fogalmunk sinc 😉 s
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
Akkor pontonként:

- futójáték nagyon jó. Ne ragadjunk már le a számoknál, a vak is látja, hogy nyolc-kilenc ember állandóan csak a futásra figyel, nagyban megkönnyítve a passzokat. mellesleg CJ még így sem áll rosszul futott yardok terén.

- Fisher nem szokott nagy bohózatokat rendezni. Young vonult ki a stadionból, ami elfogadhatatlan.

- Az eredmények azért nem tragikusak. 5-5-ön állunk az egyik legnehezebb schedule után, és csak most jön a lényeg. A szezon még messze nincs elveszve. Egy győzelemre vagyunk a csoportelsőségtől. És igen, a csapat rohadtul eredményes az egy 4-12-es szezont leszámítva. Egy Super Bowl nem sok, de a playoffos és az SB-győztes csapat között nincs sok. Ráadásul small market team vagyunk, itt nem olyan könnyű összehozni sztárparádét. FIsher személye garancia arra, hogy meccsben vagyunk a playoffért évről évre, illene ezt megbecsülni.

- Youngnak mikor kellett volna igazat adni? Volt két nagyobb vita közte és Fish között, egyszer mikor bedepizett, hogy az akkor igen stabilan játszó Collins volt a kezdő és nem ő. Hát szerintem ez nem volt vészes. Kb. ez a második összetűzés. Kétségtelen, hogy Fish se kezeli tökéletesen a helyzetet, a mai elküldés az elég durva volt, szerintem főleg Adams-nek üzent, aki szerintem szezon után ki is rakja ha nem leszünk PO-ban. Mellesleg mostanra korrigálta azzal, hogy csak a meetingről küldte el, mostantól jöhet újra.

- Collinst nem tudom miért kell utálni. Nem egy isten de legalább nem balhés, és azért voltak neki szép meccsei meg rosszak is, és a kettő aránya alig rosszabb, mint VY-nél. Persze, rosszabb játékos most, de azért nem a pánik kategória. Viszont most nem ő lesz, hanem Rusty, meglátjuk. Egy esélyt még ő is megérdemel.

- A stáb jobban tudja, hogy mikor mi van. Amikor adrenalinnal tele van az ember és játszani akar, termsézetes, hogy akkor is késznek érzi magát, miközben félhulla állapotban van és képtelen lenne egy egy yardos passzt megdobni. Én is játszottam törött csuklóval a kapust, és akkor nem tűnt olyan súlyosnak, pedig nyilván nem voltam játékképes állapotban, és nyilván közel sem vagyok annyira motivált, mint VY. Ha IR-re raktuk meg műtét lesz, azért valami tényleg van.

- Vince-nek azért nincs joga rinyálni, mert kb. ő rontotta a legtöbbet a csapaton. Képességei alatt teljesít gyakran (lásd Steelers meccs), és rombolja az összhangot esetenként. CJ valamiért nem rinyál, akkor sem, ha Ringer fut helyette egy drive-ban, pedig többször mondta, hogy minden carry-t ő akar. Meg akkor sem sír, amikor folyamatosan blokkoltatjuk passzjátéknál, mikor egy rohadt jó elkapóról beszélünk. Pedig ő sem egy észkombájn, és ő azért többet tett le az asztalra.

- Meccseket nyer VY ez tökjó meg minden, csak ennyi erővel számolhatnánk a győzelmeket egy centernél is pl. Tudom, hogy szélsőséges a hasonlat, meg nem igaz meg ilyenek, de itt 53an küzdenek egy meccsen egy célért, és a QB csak az egyik darab. Talán a legfontosabb, jah. De már nem igen láttam tőle olyanokat mint újonc idényében a nagy comeback drive-ok, amikor tényleg ő "nyerte meg" a meccset. Minden alá van tolva és mégsincs értelmes passzjáték. Pont azért nem a liga alja, mert győztes alkat, de bizony messze van a top 10-től is, ami ugye egy elsőként kihúzott irányítótól nem biztos, hogy olyan jó.

- Smith-től azért ne várjunk sokat. Szóval ha nem passzol 200 yardot a Texans ellen az nem katasztrófa, csak valahogy nyerni kéne.Rajna
Hát akkor a pontjaid, ahogy én látom:
- a futójáték nagyjából rendben van, nagyjából. Jó átlagot csak az utóbbi két meccsen lehetett felfedezni, amiken már Mossra is figyeltek. De nyilván nem ez a probléma
- Fisher nem szokott bohózatokat rendezni - hát az ba..na be, de komolyan, minden az ő kezében, mindenről ő dönt, ő rúgja ki az RB-edzőt, miután a futója 2000 yard felett teljesít, ő pereli be a USC-t, és esik neki az új RB-edzőnek a médián keresztül, miközben Pola később elmondta, hogy folyamatosan tájékoztatta őt az eseményekről, s teljesen ledöbbent Fisher álszent nyilatkozatain. Ő veszi le a pályáról a kezdő irányítót, ő nem teszi be, amikor kellene, ő nem hívja telefonon az elmúlt tíz év legjobb Titans-játékosát, közben meg a médiának mást mond, ő csapja be a veterán centert, s közben a médiának mást mond, stb. stb. Az lenne a szép, ha ezek után még ő futna ki a stadionból duzzogva
- az eredmények nem tragikusak. Hát ha onnan nézzük, hogy 5-5, és egy meccsre vagyunk a Coltstól (amelyben több a sérült, mint az egészséges ember), és (az egyébként gyengécske) Jagstől, akkor tényleg nem. Azonban ha azt nézzük, hogy ki tudtunk kapni a Denvertől, a harmadik irányítójával, és a ligában már minden csapat által hatástalanított wild cattel próbálkozó Miamitól, illetve a még legjobb esetben is csak félkésznek nevezhető, néhány nappal korábban hülyére vert Washingtontól, amely ráadásul 9-10 kezdőjét vesztette el meccs közben, akkor nem tudom hogyan lehetne másként nevezni ezt az egészet, mint tragikus. És, hogy mindig a playoffért lennénk harcban az sem igaz, egyrészt (nem egy) KÉT 4-12-es szezon után, tulajdonképpen csak Young váratlan húzásainak köszönhetően lett a következő 8-8, aztán 2007-ben és 2008-ban valóban elmentünk a rájátszásig, hogy aztán tavaly nevetségessé tegyük magunkat, s megint jöjjön Young, aki CJ-vel közösen legalább elfogadhatóvá tette az idényt, s lettünk 8-8 ismét. A mostani szezonban pedig még valszeg két hétig leszünk harcban a playoffért. Fisher személy sajnos már évek óta nem garancia a playoffra, playoff-győzelemre meg pláne nem, a SB-t meg hagyjuk. Azért a low-budgettel megmagyarázni, és megvédeni, hogy nem nyertünk 8 éve playoff-meccset több mint erős.
- Youngnak mikor kellett volna igazat adni????? Nem kell neki igazat adni, de azért meg lehet érteni a frusztráltságát (hangsúlyozom, az elrohanást nem). Az, hogy két nagyobb vitájuk volt lehet, hogy igaz, de szerinted ennyi az egész? A viszonyuk érezhetően sosem volt jó, s Fisher minden alkalmat kihasznált arra, hogy éreztesse Younggal, hogy őt csak ráerőltették, s nem füllik a foga hozzá. Érdekes, hogy a mostani balhénál mindenki csak a Skins meccs elleni történteket említi, pedig Young még vasárnap este elmondta Schefternek (ESPN), hogy a Dolphins elleni mellőzés is legalább anyira rosszul érintette, sőt (s akkor még a korábbiakról nem is beszélt). Nem beszélve arról, hogy Fisher kijelentette, hogy nem szólt neki Young, hogy kész a játékra, meg hogy látta gyakorlás közben, s labdája össze-vissza szált, ugyanakkor már a tennessean egyik újságírója is megemlítette, hogy bizony az egyik ugyan valóban világgá szállt, ám a többi passza (amiket egyébként Mossnak dobált a partvonal mellett) nagy százalékban pontos volt. Az pedig megint az arroganciáját bizonyítja, hogy kitiltja a csapatból, s ha ezzel valóban Adamsnek akart üzenni, akkor egy gerinctelen ember. 16 éve van Adams Titansénél, és így üzen az öregnek???????????????
- Nem hinném, hogy bárki is utálná Collinst. Őszintén szólva, kit érdekel Collins, de most komolyan. Remélem a szezon végén visszavonul. Az egész történetben nem a személye érdekes, hanem a szerepe, vagy funkciója, amire Fisher használja. S az utóbbi két évben egyetlen jó meccsére sem emlékszem (bocs a láthatatlan Jags-védelem ellen tényleg jó volt, mert ugye a Philly ellen te sem úgy láttad, hogy lett volna a nagy király??!!)
- Éppen az adrenalin miatt tudott volna játszani, és segíteni, ráadásul mint fentebb már jeleztem, újságírók szerint a partvonal mellett egyáltalán nem dobott olyan rosszul, mint azt Fisher nyilatkozta. Nem beszélve arról, hogy Rustynál még így is jobb lett volna. A hosszabbításban CJ futásai után még vagy 10-15 yardot kellett volna haladni, ami valszeg két sérült ujjal is ment volna neki. Azt már talán felesleges is megjegyeznem, hogy Collinst sérült ujjal sikerült a Dolphins ellen kezdetni... Azt a műtétet meg várjuk meg előbb...
- Ő rontotta a csapaton a legtöbbet? hát lehet őszintén szólva nem tudom. CJ bezzeg nem rinyál kijelentésedet értelmezni sem tudom, azért kéne neki mert egy meccsen kb kétszer Ringer fut, legtöbbször csak akkor, ha ő 20+ yardos játéka után kimegy pihenni, hogy levegőhöz jusson????? Vince képességei alatt teljesít gyakran (pl Steelers-meccs)????? Nyolcból egyszer talán még top10-es irányítók is játszanak szarul. (ráadásul meg vagyok győződve, hogy némileg több támogatással nem így játszott volna, az általad kiválónak minősített falon aznap csak Tomlin nem futott át, de ő is csak azért, mert az szabálytalan lett volna, pláne fülhallgatóval a fején.
- Meccseket nyer, ez a lényeg, meg az, hogy ugyanazzal a kerettel más sokkal kevesebbet. Ezért ne beszéljünk itt a csapat nyer baromságról. Bár Kuharsky már néhány hete csinált egy elemzést mely arról szólt, hogy csak gyengébb csapatok ellen nyer Young, 50 százalék, vagy az alatti mérlegűek ellen többnyire, persze azt nem tette hozzá, hogy ha azoktól kikapna, akkor mindjárt más lenne a legyőzöttnek is a mérlege (mondtam már, hogy Kuharsky egy gusztustalan gané? 😀 ) És még egyszer, amit szintén szeretünk elfelejteni, hogy nehéz úgy jól játszani mindig, ha nincs meg a bizalom. Márpedig ezt még talán te is elismered, hogy Fisher nem bízik benne hosszú-hosszú ideje. (És ne gyere most azzal, hogy Fisher hétfőn kijelentette, hogy mióta Young belépett a stadion ajtaján 2006-ban ő azóta csak azon volt, hogy a legtöbbet kihozza belőle - mert ezt valszeg még egy óvodás sem hiszi el)
- Rustytól ki vár itt sokat?????
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
Felhívnám a figyelmet arra hogy Non-Conf meccseken 3-0 a mérlegünk. csak érdekesség. 😊Laki
Általában jók vagyunk az NFC ellen évek óta. Ez rontja el mindig a tiebreakereinket...Rajna
Én is jobban örültem volna, ha úgy állunk esetleg 6-4-gyel (ha már muszáj), hogy a Dolphinst verjük és a Skinstől kapunk ki - de most már kénytelenek vagyunk teljesen letarolni az NFC Eastet 😀
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
Basszus jó hogy nem lábatcsókolunk Mossnak máár! 😂 😂
Jó tényleg egy klasszis egy "marslakó", de azért nem övé a jövő hanem Britt-é! 😀NOrbyyyyy
De most a jelenben vagyunk, s idén is jó volna messzire jutni
több mint 13 éve
rezső 494 — Titans fan
Közös levelet kell küldeni, hogy erősebb legyen rajtuk a nyomás 😀
Egyébként viccet félretéve, majdhogynem reálisnak tűnik a dolog