Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
A Cleveland megverhetné a New Englandot, az Oroszlánok meg a Jets-et. Már csak az esetleges WC-ra gondolva. Bár...úgyis megnyrjük a csoportot, már megbeszéltük 😉Tudnám értékelni, ha ma az Eagles legyőzné a Coltsot és a Chargers elbánna a Texansszal...rezsőHátha Vick odacsap nekik 😊 Kár,hogy nem azt a meccset közvetítik.pakesz
több mint 14 éve
Tudnám értékelni, ha ma az Eagles legyőzné a Coltsot és a Chargers elbánna a Texansszal...rezsőHátha Vick odacsap nekik 😊 Kár,hogy nem azt a meccset közvetítik.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Tudnám értékelni, ha ma az Eagles legyőzné a Coltsot és a Chargers elbánna a Texansszal...
több mint 14 éve
Ti Mosstól olvastatok már valami nyilatkozatot mióta Titán, vagy még mindig csendben van? 😀pakeszÁllítólag ma érkezik Nashville-be, s ha minden igaz, a hét elején mond majd valamit először - elképzelhető, hogy csak szerdán
több mint 14 éve
Ti Mosstól olvastatok már valami nyilatkozatot mióta Titán, vagy még mindig csendben van? 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az nem lényeg!xd én is csatlakoznék, boldog becenév/álnévnapot! 😂 😂Rezsőnek sok boldog névnapot kívánok, jövő héten egy győzelemmel kellene megünnepelni 😊pakeszez csak amolyan álnév/becenév féleség - de köszönömrezső
több mint 14 éve
Rezsőnek sok boldog névnapot kívánok, jövő héten egy győzelemmel kellene megünnepelni 😊pakeszez csak amolyan álnév/becenév féleség - de köszönöm
több mint 14 éve
Rezsőnek sok boldog névnapot kívánok, jövő héten egy győzelemmel kellene megünnepelni 😊
több mint 14 éve
Érdekességek Mossról:Reméljük a Miami ellen meg lesz a 155. is. 😛 😉
Amellett, hogy elkapott 153 TD-t, passzolt is kettőt, és ugyanannyi interceptiont dobott, mint amennyit elkapott, vagyis egyet egyet. Sokoldalú játékos....reméljük, nemcsak volt. 😊egozo
több mint 14 éve
Érdekességek Mossról:Amellett, hogy elkapott 153 TD-t, passzolt is kettőt, és ugyanannyi interceptiont dobott, mint amennyit elkapott, vagyis egyet egyet. Sokoldalú játékos....reméljük, nemcsak volt. 😊
több mint 14 éve
gates mellett nem nézett ki jól 😐Griffin lett az AFC legjobb védője októberben 😊rezsőMegérdemli, kivéve a Bolts meccs talán.egozo
Jut eszembe, nem örülök, hogy Gates éppen a Texans ellen nem játszik valszeg - igaz, azt a secondaryt sztem így is szétszedik Riversék
több mint 14 éve
Moss megszerzése szerintem jó húzás volt a Titans részéről, ha végre a játékra összpontosít, sokat segíthet a csapaton. Az egyik wild card hely mindenképpen kinéz nekik, de SB-esélyes csapatról szerintem még így sem beszélhetünk az ő esetükben.vassadi27A jó szezon kezdés, valamint Moss megszerzése után most már csalódott lennék, ha nem lennénk ott legalább a rájátszásban... :/
Music City Miracle
több mint 14 éve
Griffin lett az AFC legjobb védője októberben 😊rezsőMegérdemli, kivéve a Bolts meccs talán.
több mint 14 éve
Griffin lett az AFC legjobb védője októberben 😊
több mint 14 éve
Kenny Britt várhatóan 6-8 hetet fog kihagyniadam8Ez annyit tesz, hogy jó esetben az esetleges playoffra okés lehete -szuper 😕
Többek között ezért kellett Moss
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Moss megszerzése szerintem jó húzás volt a Titans részéről, ha végre a játékra összpontosít, sokat segíthet a csapaton. Az egyik wild card hely mindenképpen kinéz nekik, de SB-esélyes csapatról szerintem még így sem beszélhetünk az ő esetükben.
több mint 14 éve
Sajnos innentől nem tudok nektek drukkolni. 😛 Gondolom, hogy fáj ez most nektek 😀 😀, de ez az ember remélem gyűrű nélkül távozik majd a ligából. 😊Winborn ment IR-re. Moss-ról ismeritek a véleményemet. Remélem tesz róla, hogy megváltozzon...Semmi köze ennek a szenilisséghez - az öreg 88 éves lesz, akar egy gyűrűt, ha bejön, boldogan hal meg, ha nem, akkor is megért potom három milkót a dolog. igaza van!!!!
Curran több lehetőséget fog kapni ST-ben.
Több mint 3 milkót képes volt Bud kifizetni fél évre neki...nem gondoltam volna, az öreg kezd szenilis lenni, úgy látom 😀
Meglátjuk...egozo
Én úgy vélem, ez nagyon jó lehet mindenkinek, CJ-nek, Vince-nek, a WR-sornak és a támadóegyságünknek úgy általában.
Ez most pont egy olyan Titans, amivel megéri kockáztatni, mert én úgy látom, bárki ellen van esélyünk, ugyanakkor egy kicsi plussz hiányzik ahhoz, hogy komolyan számolni kelljen velünk a SB-re. Moss-szal ez összejöhet, persze be is bukhatjuk, de meg kell próbálni - optimista vagyokrezső
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Winborn ment IR-re. Moss-ról ismeritek a véleményemet. Remélem tesz róla, hogy megváltozzon...Semmi köze ennek a szenilisséghez - az öreg 88 éves lesz, akar egy gyűrűt, ha bejön, boldogan hal meg, ha nem, akkor is megért potom három milkót a dolog. igaza van!!!!
Curran több lehetőséget fog kapni ST-ben.
Több mint 3 milkót képes volt Bud kifizetni fél évre neki...nem gondoltam volna, az öreg kezd szenilis lenni, úgy látom 😀
Meglátjuk...egozo
Én úgy vélem, ez nagyon jó lehet mindenkinek, CJ-nek, Vince-nek, a WR-sornak és a támadóegyságünknek úgy általában.
Ez most pont egy olyan Titans, amivel megéri kockáztatni, mert én úgy látom, bárki ellen van esélyünk, ugyanakkor egy kicsi plussz hiányzik ahhoz, hogy komolyan számolni kelljen velünk a SB-re. Moss-szal ez összejöhet, persze be is bukhatjuk, de meg kell próbálni - optimista vagyok
több mint 14 éve
Winborn ment IR-re. Moss-ról ismeritek a véleményemet. Remélem tesz róla, hogy megváltozzon...Curran több lehetőséget fog kapni ST-ben.
Meglátjuk...
több mint 14 éve
Nem semmi, hogy Moss végül nálatok kötött ki. Jó sokan elpasszolhatták akkor.Én bírom a fickót egyébként. Öntörvényű, de olyan jópofán az, nem a TO féle buta feltűnősködő módon. Ha az eddigi idei formáját hozza majd ellenünk, akkor még inkább bírni fogom. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Már mióta ugatjuk hogy ki kéne rakni már Rusty Smith-t a gyakorlóba. Ő mehet úgyse kell semmire, ha már eddig nem kellett. Moss leigazolása meg jó hír is meg nem is, de szerintem közrejátszott benne Britt sérülése és Gage szenvedése is. Mindenesetre ha minden WR egészséges lesz akkor kell gondolkodni majd.NOrbyyyyyEgyértelmű hogy Britt sérülése miatt, meg, hogy még Gage játéka bizonytalan azért hozták Moss-t. Na de inkább lehessen válogatni mint, hogy ne adj isten még egy WR kiessen sérülés miatt, akkor elég érdekes lenne. Jól van ez 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már mióta ugatjuk hogy ki kéne rakni már Rusty Smith-t a gyakorlóba. Ő mehet úgyse kell semmire, ha már eddig nem kellett. Moss leigazolása meg jó hír is meg nem is, de szerintem közrejátszott benne Britt sérülése és Gage szenvedése is. Mindenesetre ha minden WR egészséges lesz akkor kell gondolkodni majd.
több mint 14 éve
Úristen múldör... 😀 én még mikor megemlítettem, mondjuk csak poénból, Mossnak nagyok az igényei, Fisherék meg úgy se húzzák ezt meg, erre... 😀 Remélem nem fog bomlasztani, és ha már itt van sok sikert neki. Ez nyílván olyan, hogy ha bejönnek az elkapásai akkor senki nem beszél erről a húzásról, ha ne talán tán meg bukta, akkor egyből: minek kellett. Minden esetre ha már itt van nyerjünk vele. 😊