NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Britt úgy néz ki játszik, VY is valószínűleg rendben lesz; még a végén bizakodó leszek.
több mint 14 éve
Tudom, hogy ez még odébb van de valószínűleg a December 9. Colts elleni meccset adtja a Sport tv, mert csütörtöki nap lesz, és Ricsi azt mondta a csütörtöki meccseket is fogják közvetíteni 😛 😊 Remélem ez a meccs lesz. Most nézem, hogy már Péntek éjszakára tolódik át, 1:20 körüli kezdés magyar idő szerint.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Pontosan én is azt a meccset láttam , amikor Cutler a Denverben nyomta.... Ezek szerint akkor nem csak nekem alkotott "maradandót" Rivers :/Engem az zavarna leginkább HA kikapnánk, hogy Rivers önelégült fejjel mosolyogna ott.... Remélem nem úgy lesz, minden esetre szerintem ez nem profi játékoshoz méltó viselkedés. Meg olyat is láttam,hogy az ellenfél szurkolóit hergelte mikor már megnyerték a meccset. Manningtől meg Bradytől én egyszer sem láttam ilyet, nem mint ha rajonganék értük, de Rivers hol van tőlük... Arra meg nem gondol, hogy "visszanyalhat a fagyi" és egyszer kap egy olyat a pályán Pl: Tullochtól.... hogy arcára fagy a mosoly 😀😀, vagy inkább említsem James Harrison-t.... :/ 😀pakeszEmlékszem, még Cutler a Denverben volt, és meccs vége felé a pálya másik oldaláról üvöltözött, meg integetett neki. Tisztára azok a beképzelt, gazdag, nyomi gyerekek jutnak róla eszembe, amiket a filmekben lehet látni, mint a főiskolai irányítók mintapéldánya. Ha láttátok a Tokyo Driftet, annak az elején van egy ilyen fasza csávó, ahogy versenyez apucitól kapott Dodge Viperével, és össze is töri. 😛egozo
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
No problem 😉Elnézést. Nem láttam,hogy volt 😊undisputedlyhttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bb1aaf/article/titans-wr-britt-claims-he-was-falsely-accused-in-bar-brawl?module=HP_headlinesundisputedlyÉs ebben mi az ujdonság???egozo
több mint 14 éve
Elnézést. Nem láttam,hogy volt 😊http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bb1aaf/article/titans-wr-britt-claims-he-was-falsely-accused-in-bar-brawl?module=HP_headlinesundisputedlyÉs ebben mi az ujdonság???egozo
több mint 14 éve
"Jó" előzmények a Bolts meccs elött. 7 meccse csak vereség, utoljára 1992-ben nyertünk, San Diegoban pedig 1990-ben. Mindkét esetben még Houston Oilers néven.... :/ A San Diego az egyetlen olyan csapat akit Fisher még nem vert meg, 0-6 a mérlege ellenük. A San Diego az a csapat, amely ellen a legrégebben tart a vereség szériánk.
Ennyi rossz előjel után, csak nyerhetünk... 😉
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bb1aaf/article/titans-wr-britt-claims-he-was-falsely-accused-in-bar-brawl?module=HP_headlinesundisputedlyÉs ebben mi az ujdonság???
több mint 14 éve
Azóta viszont eltelt megint egy kis idő, meglátjuk - az most mindenképpen jó nekünk, hogy ilyen balfácán volt eddig a Chargers, így sztem nem félünk tőlük annyira, mint alapesetbensztem a győzelem azért jelentene sokat, mert azt mutatná, hogy olyan dologban tudtunk előrelépni, ami korábban egyáltalán nem ment, a Chargerstől nem csak sima vereséget szoktunk szenvedni, hanem nagyon csúnyán ki szoktunk kapni, mert egyetlen csapatrészünk sem tudott ellenük játszani, most bizionyíthatjuk, hogy ez már nem így van - ami óriási dolog volnarezsőA gond az, hogy a Steelers ellen sem tudtuk ezt bizonyítani, mert ott is egy probléma volt:mindenki tudta, hogy a Pittsburgh "félelmetes" védelme ellen játszunk. Szerintem ha ilyen játékot produkált volna ellenünk, mondjuk a JAX simán nyertünk volna...egozo
több mint 14 éve
...
több mint 14 éve
Rivers egyedülálló jelenség a ligában, én is utálom nagyon, nem szimpatikus, viszont ő nem fog megváltozni, a vereségek ellenére is marad ugyanilyen. ez egyértelműen a taktika része nála, ha sikerül vele felpiszkálni az ellent, elégedett, de ha nem, akkor sem törik össze, legközelebb ugyanezt csinálja, mindegy, hogy mennyire, és mennyiszer kap ki a csapata. - sztem egyetlen buktát sem fog fel pofára esésnek, a nagypofájúság benne van a playbookjában, azzal teljes meccse.Egy idevágó cikk, nagyon bejön 😂
rezső
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3588/nezz_vissza_debil
több mint 14 éve
sztem a győzelem azért jelentene sokat, mert azt mutatná, hogy olyan dologban tudtunk előrelépni, ami korábban egyáltalán nem ment, a Chargerstől nem csak sima vereséget szoktunk szenvedni, hanem nagyon csúnyán ki szoktunk kapni, mert egyetlen csapatrészünk sem tudott ellenük játszani, most bizionyíthatjuk, hogy ez már nem így van - ami óriási dolog volnarezsőA gond az, hogy a Steelers ellen sem tudtuk ezt bizonyítani, mert ott is egy probléma volt:mindenki tudta, hogy a Pittsburgh "félelmetes" védelme ellen játszunk. Szerintem ha ilyen játékot produkált volna ellenünk, mondjuk a JAX simán nyertünk volna...
több mint 14 éve
így olvasva Young tavalyi Chargers elleni statisztikáját még durvább, mint amire emlékeztem:Last December, Young was 8-of-21 for 89 yards with two interceptions and a passer rating of 11.9 in a 42-17 loss.
Most ezzel biztat mindenkit:
"That's in the past,'' Young said. "That's an old team, and we're a whole different team right now and looking forward to this game, definitely.''
több mint 14 éve
Rivers egyedülálló jelenség a ligában, én is utálom nagyon, nem szimpatikus, viszont ő nem fog megváltozni, a vereségek ellenére is marad ugyanilyen. ez egyértelműen a taktika része nála, ha sikerül vele felpiszkálni az ellent, elégedett, de ha nem, akkor sem törik össze, legközelebb ugyanezt csinálja, mindegy, hogy mennyire, és mennyiszer kap ki a csapata. - sztem egyetlen buktát sem fog fel pofára esésnek, a nagypofájúság benne van a playbookjában, azzal teljes meccse.épp ezért ezzel nem kell foglalkozni, sztem már minden csapat megtanulta ezt.
sztem a győzelem azért jelentene sokat, mert azt mutatná, hogy olyan dologban tudtunk előrelépni, ami korábban egyáltalán nem ment, a Chargerstől nem csak sima vereséget szoktunk szenvedni, hanem nagyon csúnyán ki szoktunk kapni, mert egyetlen csapatrészünk sem tudott ellenük játszani, most bizionyíthatjuk, hogy ez már nem így van - ami óriási dolog volna
több mint 14 éve
Engem az zavarna leginkább HA kikapnánk, hogy Rivers önelégült fejjel mosolyogna ott.... Remélem nem úgy lesz, minden esetre szerintem ez nem profi játékoshoz méltó viselkedés. Meg olyat is láttam,hogy az ellenfél szurkolóit hergelte mikor már megnyerték a meccset. Manningtől meg Bradytől én egyszer sem láttam ilyet, nem mint ha rajonganék értük, de Rivers hol van tőlük... Arra meg nem gondol, hogy "visszanyalhat a fagyi" és egyszer kap egy olyat a pályán Pl: Tullochtól.... hogy arcára fagy a mosoly 😀😀, vagy inkább említsem James Harrison-t.... :/ 😀pakeszEmlékszem, még Cutler a Denverben volt, és meccs vége felé a pálya másik oldaláról üvöltözött, meg integetett neki. Tisztára azok a beképzelt, gazdag, nyomi gyerekek jutnak róla eszembe, amiket a filmekben lehet látni, mint a főiskolai irányítók mintapéldánya. Ha láttátok a Tokyo Driftet, annak az elején van egy ilyen fasza csávó, ahogy versenyez apucitól kapott Dodge Viperével, és össze is töri. 😛
több mint 14 éve
Engem az zavarna leginkább HA kikapnánk, hogy Rivers önelégült fejjel mosolyogna ott.... Remélem nem úgy lesz, minden esetre szerintem ez nem profi játékoshoz méltó viselkedés. Meg olyat is láttam,hogy az ellenfél szurkolóit hergelte mikor már megnyerték a meccset. Manningtől meg Bradytől én egyszer sem láttam ilyet, nem mint ha rajonganék értük, de Rivers hol van tőlük... Arra meg nem gondol, hogy "visszanyalhat a fagyi" és egyszer kap egy olyat a pályán Pl: Tullochtól.... hogy arcára fagy a mosoly 😀😀, vagy inkább említsem James Harrison-t.... :/ 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a mostani meccs csak egy dolog miatt fontos - persze a győzelem mindig jó jön, de ha a Boltstól kikapunk még nincs itt a világvége - mégpedig azért, mert nem szeretném Mr. nagypofájú önelégült képét nézni a meccs végefelé 😛Annyi jó futónk volt az előszezonba, hogy nemgyőztük kapkodni a fejünket, basszus, de jó ez a srác, meg ez is, meg ez is! Tulajdonképpen CJ-n kívül volt 3 kurva jó cserénk Ringer, S. Johnson, Blount. Én nekem mind a 3 futónak tetszett valamiért a játéka és mikor SJ megsérült nagyon sajnáltam és most is persze. Titkon reméltem, hogy Blount lesz a 2. számú RB, de nyílván való volt, hogy Ringer lesz az, mert ő már "vén róka" nálunk. 😀 Blount-ot pedig útjára engedtük, hiszen túlságosan jó ahhoz hogy a padon ücsörögjön és lám lecsapott rá a Tampa és úgy néz ki karriert fog ott csinálni, ennek örülök! Sok sikert neki, csak akkor ne menjen neki, amikor majd egyszer összefutunk vele! 😀
Tulloch és Harris, akik csapattársai voltak a frkasfalkánál, elmondtak pár dolgot róla, pl, hogy ami más játékosoknál természetes, az irányítók közül csak Riversre jellemző. Rendszeresen zrikálódik a LOS-en tulra, és ezzel is próbálja kizökkenteni az ellenfelet.
Staffon Johnson bent járt az öltözők környékén. Kiváncsi vagyok jövőre, ha felépül számítunk-e rá valamilyen formában? Remélem hasonló formában lesz, mint idén volt a sérülése elött.
A tőlünk kiebrudalt Blount egyre jobban játszik a Tampában. :/egozo
több mint 14 éve
Ez a mostani meccs csak egy dolog miatt fontos - persze a győzelem mindig jó jön, de ha a Boltstól kikapunk még nincs itt a világvége - mégpedig azért, mert nem szeretném Mr. nagypofájú önelégült képét nézni a meccs végefelé 😛 Tulloch és Harris, akik csapattársai voltak a frkasfalkánál, elmondtak pár dolgot róla, pl, hogy ami más játékosoknál természetes, az irányítók közül csak Riversre jellemző. Rendszeresen zrikálódik a LOS-en tulra, és ezzel is próbálja kizökkenteni az ellenfelet.
Staffon Johnson bent járt az öltözők környékén. Kiváncsi vagyok jövőre, ha felépül számítunk-e rá valamilyen formában? Remélem hasonló formában lesz, mint idén volt a sérülése elött.
A tőlünk kiebrudalt Blount egyre jobban játszik a Tampában. :/
több mint 14 éve
Jó hír: Vince ma edzett, és teljes tréninget nyomott. Biztató a vasárnapi meccsre (aztán lehet, hogy utána nem fogok ennyire örülni)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
28,4 pontos átlaggal a másodikok vagyunk a szerzett pontok tekintetében az egész ligát figyelembe véve, miközben az offenzünk összesítésben csak 24. A Bolts 3-3 statisztikai számításban is első a ligában mind a támadókat, mind a védőket tekintve, mégis csak 2-5-tel állnak. A megoldás a turnover mutatóban rejlik. A miénk +5, az övék -7.Háát szerintem se kéne ide már Thornton.
Fisher beszélt róla, hogy Thornton esetleg activba kerül a PUP listáról. Nem nagyon kéne szerintem... :/egozo
A San Diego pedig tuti hogy csinál nekünk pár turovert, ebben marha jók. Kérdés, hogy mennyire tudjuk majd ezeket kihasználni és pontokat szerezni!?
több mint 14 éve
28,4 pontos átlaggal a másodikok vagyunk a szerzett pontok tekintetében az egész ligát figyelembe véve, miközben az offenzünk összesítésben csak 24. A Bolts 3-3 statisztikai számításban is első a ligában mind a támadókat, mind a védőket tekintve, mégis csak 2-5-tel állnak. A megoldás a turnover mutatóban rejlik. A miénk +5, az övék -7.Fisher beszélt róla, hogy Thornton esetleg activba kerül a PUP listáról. Nem nagyon kéne szerintem... :/
több mint 14 éve
A szezon előtt az első nyolc meccsre 5-3-t gondoltam magunknak, s bukták közül a legegyértelműbbnek a San Diegó-it véltem. Én Vince párti voltam mindig is, talán néha kicsit túlzottan is, s már csak ezért is jobb szeretném látni őt a pályán. DE csak teljesen egészségesen.És reméljük nem tiltják el. :/
Ugyanakkor ha rendben lesz, akkor egyértelműen neki kell játszania, és talán ellentmondás, de éppen azért is mert a Chargers ellen produkálta élete legrosszabb meccseit eddig, a remek tavalyi sorozat közben asszem sikerült valami 20-as ratinggel zárnia a decemberi meccsen, s a 2007-es playoffmeccset is hasonlóan "kiválóan" hozta le (igaz, akkor ő is sérülten játszott, nem volt egyetlen WR-ünk sem Gage-en kívül, és még sorolhatnám az okokat)
A lényeg, hogy fejlődnie kell az ilyen tipusú csapatok ellen, az ilyen brutálisan jó védelmek ellen, mert a playoffban már nem fér bele a gyenge játék - nem beszélve arról, hogy szeretném látni, hogy most képes-e jó játékra ellenük. És persze azért is játszania kellene, mert vele jóval több esélyünk van nyerni bárki ellen, így a San Diego ellen is.
Collins vélhetően a liga jelenlegi legjobb 2. számú QB-ja, de azért ő csak második számú!!!!
- Ezt a Britt körüli vitát meg nem is értem!! Kurva jó volt, reméljük a következő meccsen is ilyen jó lesz, és PONT.rezső
több mint 14 éve
A szezon előtt az első nyolc meccsre 5-3-t gondoltam magunknak, s bukták közül a legegyértelműbbnek a San Diegó-it véltem. Én Vince párti voltam mindig is, talán néha kicsit túlzottan is, s már csak ezért is jobb szeretném látni őt a pályán. DE csak teljesen egészségesen.Ugyanakkor ha rendben lesz, akkor egyértelműen neki kell játszania, és talán ellentmondás, de éppen azért is mert a Chargers ellen produkálta élete legrosszabb meccseit eddig, a remek tavalyi sorozat közben asszem sikerült valami 20-as ratinggel zárnia a decemberi meccsen, s a 2007-es playoffmeccset is hasonlóan "kiválóan" hozta le (igaz, akkor ő is sérülten játszott, nem volt egyetlen WR-ünk sem Gage-en kívül, és még sorolhatnám az okokat)
A lényeg, hogy fejlődnie kell az ilyen tipusú csapatok ellen, az ilyen brutálisan jó védelmek ellen, mert a playoffban már nem fér bele a gyenge játék - nem beszélve arról, hogy szeretném látni, hogy most képes-e jó játékra ellenük. És persze azért is játszania kellene, mert vele jóval több esélyünk van nyerni bárki ellen, így a San Diego ellen is.
Collins vélhetően a liga jelenlegi legjobb 2. számú QB-ja, de azért ő csak második számú!!!!
- Ezt a Britt körüli vitát meg nem is értem!! Kurva jó volt, reméljük a következő meccsen is ilyen jó lesz, és PONT.
több mint 14 éve
Ha VY-nek tényleg lesz még baja akkor kezdjen Collins, de ha nem azért ne adjuk le előre, még akkor is, ha szerintem is borzasztó matchup nekünk a Chargers. McCourty talán visszajön és akkor valahogy megfoghatjuk azt a passzjátékot, a WReik azért most nem túl durvák, pláne a sérülésekkel együtt. Gates viszont mindenképp alkotni fog sajna. Ha van meccs, amitől félek, az ez, de mindegy, a divmeccseket hozzuk és nincs gond.
több mint 14 éve
én inkább előre tekintenék ehelyett a Britt mekkora istencsászár volt / csináltak belőle összecsapás helyett (pláne, hogy egyértelmű, hogy istencsászár volt - csak az a Denver elleni végjáték, csak azt tudnám feledni...).Szóval ez a SD meccs eléggé zavar, ill. lehet, hogy nyuszi vagyok, de én képzeletben be is írtam az L-t (méghozzá nagy arányút és csúnyát, de a szezon végén ez mind1 lesz és bele fog férni a rájátszáshoz).
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy megint megverjék magukat, márpedig passzjátékuk szét fog szedni minket, a boxot ők is be fogják tömni ráadásul a ligaelső passzvédekezésük se omlik annyira össze, mint az Eagles-nek.
Ezek a hülye statisztikák khmmm http://www.nfl.com/stats/team szóval mind1, nekem a kérdés inkább az, hogy VY játszon ellenük, vagy Collins és én inkább Collinsnak adnám ezt a meccset, így VY három hetet pihenhet; nem egy zacsival tér vissza, ha meg Collins nyer, akkor még mindig vissza lehet cserélni, hogy nem volt 100%-os és kösz öreg - pláne, ha még tényleg messze nem 100%-os, mert a SD ellen szerintem azzal tudna nyerni ha egy kicsit futkorázna első szándékból is (Collins meg azért passzjátékban szerintem még mindig erősebb VY-nál - lásd a harmadik TD, amikor tényleg látszik, hogy második szándék volt Britt).
És persze miért is ne verhetné meg magát még 1x a SD.
több mint 14 éve
Én már tegnap hajnalban megírtam, hogy Britt bandwagon azért még nagyon korai, de könyörgöm, hagyjuk már abba ezt a siránkozást. Az, hogy nem volt közünk a meccshez, az a kommentátorok baromsága volt akik szeretnek ilyen túlzásokba esni,én nem láttam a dolgot reménytelennek egyáltalán, sőt. Ez a Brittet naggyá tettük duma is klasszikus. Most ha egy WR 200 yardot kap el ott nagy gebasz van a secondaryben, pláne akkor, ha az illető egy félidőt ül mert fegyelmi büntije van. De azért ez a "csak megfutotta a routeot aztán elkapta és jött egy mistackle majd TD" tiszta hülyeség. Ennyi erővel senki nem csinál semmit az offenseben, normális esetben minden Eagles fofense play is sackkel kellett volna végződjön "csak a tacklek megblokkolták a passrushereket Kolb meg csak eldobta a labdát". Britt rohadt jól játszott tegnap és punktum, nemtom miért fáj ezt bárkinek elismerni. Hobbs meg szarul, ez van. Mellesleg, ha már mákos elkapások akkor említsük meg Riley Coopert akinek szintén volt egy és voltak szerencsés dolgok a Philly oldalán is. Nem kell elfredíteni a tényeket. Van, amikor a rosszabb csapat nyer, ez nem az volt. A secondary is a csapat része ahogy mindenki más is, az, hogy csak ők szarok nem mentség, mellesleg egyéb problémák is voltak az Eagles-szel Allennen és Hobbson kívül.