NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 14 éve
VY ha második QB volt most a meccsen akkor legkésőbb a bye week után vissza kell térnie :rolleyes: de nem sértődök meg ha hamarabb 😊
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Keglar-t elvitte a Houston 😕LakiNagy lehet az inség arrafelé. 😀
Jake Scott 100.meccse lesz a Bolts ellen.
több mint 14 éve
Keglar-t elvitte a Houston 😕
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
SB?? De optimista valaki?xd Azért addig még sok csatát kell nyerni!Lényeg hogy gyógyuljon meg VY. Collinsnak nem mindig lehetnek majd ien mákjai, hogy kap egy jó elkapót és egy szarúl védekező ellenfelet.NOrbyyyyyElőször is gratula a csapatnak az újabb remek győzelemért! 19-10-ről, így fordítani, alig akartam hinni a szemeimnek! 😊 Másodszor egyet értek VY-vel kapcsolatban: szükség van rá, de ne kockáztassunk, messze van még az SB. 😛 Ha teljesen egészséges, akkor persze jöjjön - gondolom egy-két meccs, és teljesen rendben lesz -, addig ott van Collins. Ha nehezen is, de csak meg tudja oldani a feladatot.Nandito
több mint 14 éve
Collinsnak egyébként 3 TD kell a 200-as álomhatárhoz. CJ-nek pedig 104 yard a 4000-hez.
több mint 14 éve
Lényeg hogy gyógyuljon meg VY. Collinsnak nem mindig lehetnek majd ien mákjai, hogy kap egy jó elkapót és egy szarúl védekező ellenfelet.NOrbyyyyyElőször is gratula a csapatnak az újabb remek győzelemért! 19-10-ről, így fordítani, alig akartam hinni a szemeimnek! 😊 Másodszor egyet értek VY-vel kapcsolatban: szükség van rá, de ne kockáztassunk, messze van még az SB. 😛 Ha teljesen egészséges, akkor persze jöjjön - gondolom egy-két meccs, és teljesen rendben lesz -, addig ott van Collins. Ha nehezen is, de csak meg tudja oldani a feladatot.
Music City Miracle
több mint 14 éve
Brittet azért mi tettük császárrá a héten.A Titansnek a negyedik negyedig nem sok köze volt a meccshez,aztán kihasználták a secondary-nk gyengeségét.Persze ez a győzelem értékéből semmit sem von le inkább minket minősít.Még mindig nem nagyon fogom fel,hogy az első nagy játéka után miért nem kettőztük. :/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lényeg hogy gyógyuljon meg VY. Collinsnak nem mindig lehetnek majd ien mákjai, hogy kap egy jó elkapót és egy szarúl védekező ellenfelet.
több mint 14 éve
Az 80 yardos TD se volt egyszerű 😀 vissza is kellett lépnie Brittnek érte 😀 Na jó befejeztem ezt a TD boncolgatást, Brittnek meg Collinsnak egy-egy feles lesz, de szigorúan csak éjfél és 02:00 óra között 😂Nagyon tetszett a játékunk, Collins olyan nemes egyszerűséggel dobálta azokat a 30-40-50 yardos passzokat hogy nagyon meglepett a nyugodtsága; szerintem most elkapta a fonalat én hagynám őt egyenlőre bent :/ Britt elképesztő volt és innen is gratulálok neki 😊 CJ kicsit laposan teljesített de csak azért mert ezen a meccsen inkább passzorientation volt 😊Hát sajnos akkor is nagyon nyugodt volt, mikor az első félidőben dobott két picket, meg földbedöngöltette magát párszor. Ki nem mozdult volna a zsebböl, mintha lebetonozták volna. Lehet VY nem dobál ilyen "egyszerűséggel" hosszú passzokat, de ez a csapat azért csak akkor egész, ha Ő játszik. Kerüljön csak vissza szépen. 😉egozo
grat fiúk így tovább 😊Laki
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 14 éve
Nagyon tetszett a játékunk, Collins olyan nemes egyszerűséggel dobálta azokat a 30-40-50 yardos passzokat hogy nagyon meglepett a nyugodtsága; szerintem most elkapta a fonalat én hagynám őt egyenlőre bent :/ Britt elképesztő volt és innen is gratulálok neki 😊 CJ kicsit laposan teljesített de csak azért mert ezen a meccsen inkább passzorientation volt 😊Hát sajnos akkor is nagyon nyugodt volt, mikor az első félidőben dobott két picket, meg földbedöngöltette magát párszor. Ki nem mozdult volna a zsebböl, mintha lebetonozták volna. Lehet VY nem dobál ilyen "egyszerűséggel" hosszú passzokat, de ez a csapat azért csak akkor egész, ha Ő játszik. Kerüljön csak vissza szépen. 😉
több mint 14 éve
Szerintem is "bemákolta" azt a TD-t Collins, viszont sok ilyen mákoskiflit kívánok neki ha pályára kerül 😀Nagyon tetszett a játékunk, Collins olyan nemes egyszerűséggel dobálta azokat a 30-40-50 yardos passzokat hogy nagyon meglepett a nyugodtsága; szerintem most elkapta a fonalat én hagynám őt egyenlőre bent :/ Britt elképesztő volt és innen is gratulálok neki 😊 CJ kicsit laposan teljesített de csak azért mert ezen a meccsen inkább passzorientation volt 😊Ugyan ugyan azért Collins akármit csinál VY-nél már nem lesz jobb soha. Ha VY egészséges Collinsnak helye nemnagyon van a csapatban. Meg nézzük meg Collins teljesítményét a 80 yardos TD előtt, borzalmas volt és osztom azt a vélemény, hogy az a TD egyáltalán nem az ő hanem Britt érdeme.
Hogy válaszoljak még egy korábbi hozzászólásra, amit deny 79 írt, Britt teljesítménye igen is extra és átlagon felüli volt, elég vak aki azt mondja hogy nem és ezt nem kötözködésből mondom, de ha teszem azt DeSean Jackson csinált volna ieneket, mint Britt akkor ő lenne az isten.NOrbyyyyy
több mint 14 éve
Bocs, igaz, majd legközelebb veszek fel szemüveget. :cool: 😀Mindenesetre Rivers nekem az egyik legunszimpatikusabb játékos a ligában, nagyon nem örülnék neki, ha ellenünk is vigyoroghatna a végén. Pedig ellenünk általában megy neki, sajnos. 😕Én említettem a Hope féle előadást, csak olvasd vissza 😀 pont ez a lényege. Nem csak itt "fordult volna meg" a meccs hanem amikor a második negyedben 3&14nél engedtük Kolbot, hogy fusson pontosan 14 yardot.... utánna jött szerintem ez a Hope "móka" 😀pakesz
Két dolog a meccsről, amit még senki nem említett. Hope óriásit hibázott az egy szem TD-jük elött. Mint egy rosszabb fajta újonc csak várta, hogy a labda, mint sültgalamb belerepüljön a kezébe, és annyira meglepődött, hogy egy Eaglesos játékos jött helyette, hogy a "szerelést", vagyis a hozzáérést is a 30 yardról jövő McRath csinálta meg helyette. Már itt megfordulhatott volna a meccs, ha ez pick és nem TD.
A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.
Erre a futó játékra valamit ki kellene találni, bár VY mozgékonyságával, talán CJ-nek is több tere lesz. Mert szükség lenne rá...egozo
több mint 14 éve
Mindenesetre Rivers nekem az egyik legunszimpatikusabb játékos a ligában, nagyon nem örülnék neki, ha ellenünk is vigyoroghatna a végén. Pedig ellenünk általában megy neki, sajnos. 😕Én említettem a Hope féle előadást, csak olvasd vissza 😀 pont ez a lényege. Nem csak itt "fordult volna meg" a meccs hanem amikor a második negyedben 3&14nél engedtük Kolbot, hogy fusson pontosan 14 yardot.... utánna jött szerintem ez a Hope "móka" 😀
Két dolog a meccsről, amit még senki nem említett. Hope óriásit hibázott az egy szem TD-jük elött. Mint egy rosszabb fajta újonc csak várta, hogy a labda, mint sültgalamb belerepüljön a kezébe, és annyira meglepődött, hogy egy Eaglesos játékos jött helyette, hogy a "szerelést", vagyis a hozzáérést is a 30 yardról jövő McRath csinálta meg helyette. Már itt megfordulhatott volna a meccs, ha ez pick és nem TD.
A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.
Erre a futó játékra valamit ki kellene találni, bár VY mozgékonyságával, talán CJ-nek is több tere lesz. Mert szükség lenne rá...egozo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocs télleg nem ismerlek és nemtudtam hogy nemnagyon bírod D-Jax-et csak példálózni akartam írhattam volna bármelyik WR-t az Eagles-ből, De hirtelen D-Jax jutott csak az eszembe! 😀 😀Hogy válaszoljak még egy korábbi hozzászólásra, amit deny 79 írt, Britt teljesítménye igen is extra és átlagon felüli volt, elég vak aki azt mondja hogy nem és ezt nem kötözködésből mondom, de ha teszem azt DeSean Jackson csinált volna ieneket, mint Britt akkor ő lenne az isten.NOrbyyyyyKétszer láttam eddig a meccset, ezek alapján kijelenthető, hogy gyorsan, pontosan futotta az útvonalait, majd elkapta a jó passzokat. D-Jax se lenne az isten, ha ilyet csinálni, sajnos nem ismersz, így nem tudod, hogy sose tartoztam a D-Jax istenkirál vonalhoz. Extra volt a rengeteg elkapott yardja, de ahhoz az kellett, hogy ilyen buta hibák jöjjenek a védelemtől. De az átlagon felülit el is fogadom, de az extrát nem. Fantasztikus volt, de nem extra. Csinálta a dolgát, jól. Nem kellett egy kezes, Fitzgerald szerű elkapásokat bemutatni, mert jó passzok voltak. Ettől függetlenül tényleg ő volt a meccs legjobbja, de hangsúlyozom, ehhez kellettünk mi is nagyon, nem csak ő.deny79
Egyébként végül is egy kicsit igazad van okké! 😀 😀
több mint 14 éve
Hogy válaszoljak még egy korábbi hozzászólásra, amit deny 79 írt, Britt teljesítménye igen is extra és átlagon felüli volt, elég vak aki azt mondja hogy nem és ezt nem kötözködésből mondom, de ha teszem azt DeSean Jackson csinált volna ieneket, mint Britt akkor ő lenne az isten.NOrbyyyyyKétszer láttam eddig a meccset, ezek alapján kijelenthető, hogy gyorsan, pontosan futotta az útvonalait, majd elkapta a jó passzokat. D-Jax se lenne az isten, ha ilyet csinálni, sajnos nem ismersz, így nem tudod, hogy sose tartoztam a D-Jax istenkirál vonalhoz. Extra volt a rengeteg elkapott yardja, de ahhoz az kellett, hogy ilyen buta hibák jöjjenek a védelemtől. De az átlagon felülit el is fogadom, de az extrát nem. Fantasztikus volt, de nem extra. Csinálta a dolgát, jól. Nem kellett egy kezes, Fitzgerald szerű elkapásokat bemutatni, mert jó passzok voltak. Ettől függetlenül tényleg ő volt a meccs legjobbja, de hangsúlyozom, ehhez kellettünk mi is nagyon, nem csak ő.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon tetszett a játékunk, Collins olyan nemes egyszerűséggel dobálta azokat a 30-40-50 yardos passzokat hogy nagyon meglepett a nyugodtsága; szerintem most elkapta a fonalat én hagynám őt egyenlőre bent :/ Britt elképesztő volt és innen is gratulálok neki 😊 CJ kicsit laposan teljesített de csak azért mert ezen a meccsen inkább passzorientation volt 😊Ugyan ugyan azért Collins akármit csinál VY-nél már nem lesz jobb soha. Ha VY egészséges Collinsnak helye nemnagyon van a csapatban. Meg nézzük meg Collins teljesítményét a 80 yardos TD előtt, borzalmas volt és osztom azt a vélemény, hogy az a TD egyáltalán nem az ő hanem Britt érdeme.
Hogy válaszoljak még egy korábbi hozzászólásra, amit deny 79 írt, Britt teljesítménye igen is extra és átlagon felüli volt, elég vak aki azt mondja hogy nem és ezt nem kötözködésből mondom, de ha teszem azt DeSean Jackson csinált volna ieneket, mint Britt akkor ő lenne az isten.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elég sok igazság van abban amit mondasz a futásainkról. Én se hinném hogy CJ romlott le ennyire. Valami a falban történhetett az utóbbi évekhez képest. A választ megmondom én, bárki bármit mond a falunk és a futásaink lelke, a csapatrész kapitánya, vezére Kevin Mawae volt. Meghát idén nagyot javultunk a passzokban is, nagyobb energiákat fektetünk oda is.Most néztem meg ismét a 80yos TD-nt. Szerintem egyáltalán nem Hobbs hibája volt, nézzétek meg már rég nem az ő zónájában járt Britt, csak ő futott utána. Egyébként biztos nagyokat hibázott, nem tagadom, de nem hiszem, hogy rajta ment el a - vagy részünkről - jött vissza a meccs. A két fumbli legalább annyira kellett hozzá, sőt...A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.Hobbs megint szar volt, rengeteg múlt rajta. Britt igazából nem csinált extrát, megfutotta az útvonalait, majd elkapta, és beszáguldott vele a misstackle-t csináló ember mellett. Allen is újonc hibákat követett el, és Collint utána ezt ki is használta. Asante Samuel pedig már későn állt át Britt-re....
Futás pedig azért nem rossz, visszaesett, de még így is liga szinten top. Igaz, ellenünk nem ment, de iden a defense futás ellen brutális (ki vette Jones-Drew-t, CJ2K-t, Turner-t, Gore-t, egy teljes fantasy top 5 lassan; de majd AP is jön; statot csak a kisebb futók rontják, ott elnagyképüsködjük)
Egyébként azért jöttem: gratuláljak, győzött az erősebb csapat, bár sajnos ehhez kellettünk (mind ST, mind O#, mind D#, mind edzői részről).deny79
A futást meg nem kimondottan miattatok írtam. Mert megfogtátok, ez igaz, de milyen áron...Hanem azért, mert amikor CJ 100 fölé kerül valamelyik meccsen az sem az egyenletes teljesítmény miatt van, hanem, azért mert egy-két hosszú vágta sikerül, a -2-4 yardos többi 30 kísérlet mellett. És tavaly ebben az ügyben eléggé el voltunk kényeztetve, ezért nem értem mi van vele. Én azért gondolom, hogy a run blockkal lehet valami gond, az ellenfél 8-9 védőt a boxba taktikája mellett. Bár messze állok a szakértéstől, de elég nehéz elképzelni, hoyg CJ ennyit romlott volna, és az sem igaz, hogy jobban figyelnek rá. Tavaly az év második felében már éppen elég figyelmet kapott, mégis egyenletes jó teljesítménye volt, nem csak egy egy kiugró futás.egozo
több mint 14 éve
Nagyon tetszett a játékunk, Collins olyan nemes egyszerűséggel dobálta azokat a 30-40-50 yardos passzokat hogy nagyon meglepett a nyugodtsága; szerintem most elkapta a fonalat én hagynám őt egyenlőre bent :/ Britt elképesztő volt és innen is gratulálok neki 😊 CJ kicsit laposan teljesített de csak azért mert ezen a meccsen inkább passzorientation volt 😊grat fiúk így tovább 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Oké, persze, nem csak Hobbs-on ment el, csak kezdeti idegeskedés után. Délután visszanéztem újra meccset, egész secondary azon az oldalon rossz volt.... Eagles általában zónázik, hát most az teljesen összeomlott. Fumble-k persze, ugyanúgy hibák voltak, meg az offense impotensége. Egyszerűen ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet elszórakozni.
több mint 14 éve
Még egy apróság Peter Kingtől:"Factoid of the Week That May Interest Only Me
In the past 365 days, the Titans are 13-4 and the Broncos 4-13. A year ago today, Denver was 6-0 and Tennessee 0-6. You see which way each is heading. (Even weirder, the now-sinking Broncos beat the now-rising Titans 26-20 in Week 4 of 2010.)"
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Most néztem meg ismét a 80yos TD-nt. Szerintem egyáltalán nem Hobbs hibája volt, nézzétek meg már rég nem az ő zónájában járt Britt, csak ő futott utána. Egyébként biztos nagyokat hibázott, nem tagadom, de nem hiszem, hogy rajta ment el a - vagy részünkről - jött vissza a meccs. A két fumbli legalább annyira kellett hozzá, sőt...A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.Hobbs megint szar volt, rengeteg múlt rajta. Britt igazából nem csinált extrát, megfutotta az útvonalait, majd elkapta, és beszáguldott vele a misstackle-t csináló ember mellett. Allen is újonc hibákat követett el, és Collint utána ezt ki is használta. Asante Samuel pedig már későn állt át Britt-re....
Futás pedig azért nem rossz, visszaesett, de még így is liga szinten top. Igaz, ellenünk nem ment, de iden a defense futás ellen brutális (ki vette Jones-Drew-t, CJ2K-t, Turner-t, Gore-t, egy teljes fantasy top 5 lassan; de majd AP is jön; statot csak a kisebb futók rontják, ott elnagyképüsködjük)
Egyébként azért jöttem: gratuláljak, győzött az erősebb csapat, bár sajnos ehhez kellettünk (mind ST, mind O#, mind D#, mind edzői részről).deny79
A futást meg nem kimondottan miattatok írtam. Mert megfogtátok, ez igaz, de milyen áron...Hanem azért, mert amikor CJ 100 fölé kerül valamelyik meccsen az sem az egyenletes teljesítmény miatt van, hanem, azért mert egy-két hosszú vágta sikerül, a -2-4 yardos többi 30 kísérlet mellett. És tavaly ebben az ügyben eléggé el voltunk kényeztetve, ezért nem értem mi van vele. Én azért gondolom, hogy a run blockkal lehet valami gond, az ellenfél 8-9 védőt a boxba taktikája mellett. Bár messze állok a szakértéstől, de elég nehéz elképzelni, hoyg CJ ennyit romlott volna, és az sem igaz, hogy jobban figyelnek rá. Tavaly az év második felében már éppen elég figyelmet kapott, mégis egyenletes jó teljesítménye volt, nem csak egy egy kiugró futás.
több mint 14 éve
"Kenny Britt caught seven passes for 225 yards in the Titans' victory, the highest average by a player with at least seven receptions in one game in 23 years (32.1 yards per catch). Anthony Allen of the Redskins gained 255 yards on seven catches on the first weekend of play with replacement players during the players' strike of 1987 (36.4 yards per catch)."és ami a védelmet illeti...
"The old bend-don’t-break defense is alive and well in Tennessee, which entered Week 7 No. 3 on our Bendability Index. The Titans have been especially Bendable against the Glamour Division, against whom they now sport a perfect 3-0 record.
The Eagles on Sunday picked up 21 first downs, forced three takeaways and faced goal-to-go three times. But they managed only one touchdown in their 37-19 loss at Tennessee.
In Week 5, a 34-27 win at Dallas, Tennessee allowed 511 yards and 25 first downs, but only three touchdowns.
In Week 3, a 29-10 win on the road against the Giants, it was 471 yards but just one TD allowed on defense.
In seven games this season, Tennesse has allowed just nine TDs, while forcing opponents to settle for 18 field goals. If the Titans keep it up, they’ll be in the playoffs for sure after a 5-2 start."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Hát, ehhez minidg kell a másik (jelen esetben ti) 😊A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.Hobbs megint szar volt, rengeteg múlt rajta. Britt igazából nem csinált extrát, megfutotta az útvonalait, majd elkapta, és beszáguldott vele a misstackle-t csináló ember mellett. Allen is újonc hibákat követett el, és Collint utána ezt ki is használta. Asante Samuel pedig már későn állt át Britt-re....
több mint 14 éve
A másik. A Philly topicban mindnki Hobbsot szídja, hogy Britt mekkora bohócot csinált belőle. Ez igaz is. De azért visszanézve a lassításokat másokból is bohócot csinált, és akkor még nem is beszéltünk az edzők felelősségéről. De ez már legyen az Ő gondjuk.Hobbs megint szar volt, rengeteg múlt rajta. Britt igazából nem csinált extrát, megfutotta az útvonalait, majd elkapta, és beszáguldott vele a misstackle-t csináló ember mellett. Allen is újonc hibákat követett el, és Collint utána ezt ki is használta. Asante Samuel pedig már későn állt át Britt-re....
Egyébként azért jöttem: gratuláljak, győzött az erősebb csapat, bár sajnos ehhez kellettünk (mind ST, mind O#, mind D#, mind edzői részről).
több mint 14 éve
Mindenesetre Rivers nekem az egyik legunszimpatikusabb játékos a ligában, nagyon nem örülnék neki, ha ellenünk is vigyoroghatna a végén. Pedig ellenünk általában megy neki, sajnos. 😕 Két dolog a meccsről, amit még senki nem említett. Hope óriásit hibázott az egy szem TD-jük elött. Mint egy rosszabb fajta újonc csak várta, hogy a labda, mint sültgalamb belerepüljön a kezébe, és annyira meglepődött, hogy egy Eaglesos játékos jött helyette, hogy a "szerelést", vagyis a hozzáérést is a 30 yardról jövő McRath csinálta meg helyette. Már itt megfordulhatott volna a meccs, ha ez pick és nem TD.
Erre a futó játékra valamit ki kellene találni, bár VY mozgékonyságával, talán CJ-nek is több tere lesz. Mert szükség lenne rá...