NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals - Indianapolis Colts
több mint 12 éve
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlBeharangozó:
több mint 12 éve
két hét alatt azért nagyot tud fordulni az nfl világa 😊 de a legfontosabb most a titans elleni meccsHa tőletek kikaptunk, akkor ellenük sem látok sok esélyt...FearTomihát a Bengals elleni meccs sok mindenről fog dönteni 😊Dexxter Tailorazért a Coltsnak mérföldekkel könnyebb a csoportja és a sorsolása, 3. hely az AFC-ben szerintem megleszDexxter Tailorszerintem 4. csakStez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
És utolsó pillanatban a Titans is nyer... Csodás este...
több mint 12 éve
Ez a meccs megmutatta a két HC közötti különbséget számomra.Ariansnak is vannak rossz napjai, de mérföldekkel jobb a Pagano-Pep féle duónál.
több mint 12 éve
3 éve nem volt 40 pontos meccsünk, hát álmomban sem gondoltam volna, hogy az Indi ellen nyomunk ma egy ilyent 😊GYŐŐZTÜNK! 😀
jameg CP-nek már több TD-je van mint INTje! 😉Cardinalis
további szép álmokat! 😊
több mint 12 éve
Na grat a Cards-nak. A Colts coaching staff meg megy kukoricára térdelni!
több mint 12 éve
Grat a Cardsnak, ennyire vagyunk jók egyelőre. Jóéjt azoknak akik nem várják már meg a Pats-Broncost 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Ha tőletek kikaptunk, akkor ellenük sem látok sok esélyt...hát a Bengals elleni meccs sok mindenről fog dönteni 😊Dexxter Tailorazért a Coltsnak mérföldekkel könnyebb a csoportja és a sorsolása, 3. hely az AFC-ben szerintem megleszDexxter Tailorszerintem 4. csakStez
több mint 12 éve
hát a Bengals elleni meccs sok mindenről fog dönteni 😊azért a Coltsnak mérföldekkel könnyebb a csoportja és a sorsolása, 3. hely az AFC-ben szerintem megleszDexxter Tailorszerintem 4. csakStez

Don't blink!
több mint 12 éve
azért a Coltsnak mérföldekkel könnyebb a csoportja és a sorsolása, 3. hely az AFC-ben szerintem megleszDexxter Tailorszerintem 4. csak
több mint 12 éve
Ennyi, ez meg ki? Egy futással több yardot nyomott mint Richardson az egész Colts-nál töltött szezonja alatt😀😀
több mint 12 éve
3 éve nem volt 40 pontos meccsünk, hát álmomban sem gondoltam volna, hogy az Indi ellen nyomunk ma egy ilyent 😊jameg CP-nek már több TD-je van mint INTje! 😉
több mint 12 éve
azért a Coltsnak mérföldekkel könnyebb a csoportja és a sorsolása, 3. hely az AFC-ben szerintem meglesz

Don't blink!
több mint 12 éve
TY többször is megverte ma PP-t, csak nem kapott jó lasztikat. azt hittem simán le fogják pedig radírozni.jaja, különben TD elkapás lett volna...Cardinalishogyan csináljon tacklet 15 yardra a labdától DPI-ért?BorbinhoPowers is csak nálunk volt szar😀FearTomiitt PP-től tanulhat 😉Cardinalis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
jaja, különben TD elkapás lett volna...hogyan csináljon tacklet 15 yardra a labdától DPI-ért?BorbinhoPowers is csak nálunk volt szar😀FearTomiitt PP-től tanulhat 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Stantont a pályára!

Don't blink!
több mint 12 éve
Ezek az okos büntik kellenek azért.
több mint 12 éve
ez faszság, esélye sem volt ennek a játéknak4 & 1-re középső futás? 😀😀😀Dexxter TailorNem, de Richardson oda fut, ahol a legtöbb ember van. Kerüli a lyukakat. Na persze nem mindenféle lyukat!FearTomi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
4 & 1-re középső futás? 😀😀😀Dexxter TailorNem, de Richardson oda fut, ahol a legtöbb ember van. Kerüli a lyukakat. Na persze nem mindenféle lyukat!
több mint 12 éve
hogyan csináljon tacklet 15 yardra a labdától DPI-ért?Powers is csak nálunk volt szar😀FearTomiitt PP-től tanulhat 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Az 1 dolog, de van AP-m, Mojom, Fortem, ergo maradt 2 WR-nek hely. Ott meg van VJax, Megatron, Gordon, TY. Most Megatron-Gordon jók voltak együttAlapból sosem padoztatnám sem Hiltont, sem Gordont. Mindkettőbe mindig benne van a TD, playmakerek.StezEGy Luck to Hilton TD nem ártana, hogy legalább a fantasym megmentse. 😀StezHiltont leraktam padra, behoztam Gordont FA-ról utcsó fél órában. megérte 😀😀😀Borbinho
több mint 12 éve
4 & 1-re középső futás? 😀😀😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Powers is csak nálunk volt szar😀FearTominem volt ő szar, bármikor visszafogadnám
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
miért nem 3&1re futottunk ?😀...