Arizona Cardinals - New York Jets
több mint 8 éve
azért a Seattle ellen több kell majdSzezon előtt rank1-nak számolt csapattól azért ez elvárható 😀
Löfli
több mint 8 éve
azért a Seattle ellen több kell majd
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
WR Jaron Brown to the locker room but now he's walking. Good news.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Szerintem egyébként nálunk egy komoly konfliktus van Rodgers és az edzői stáb illetve McCarthy és a front office között, de persze majd kiderül, aminek ki kell.Tény, hogy Rodgers is komoly visszaesést mutat (olyan érzése van az embernek, mintha már szarna az egészbe). És igen, én is úgy gondolom, hogy a PO-os szezonban Sanchez nem volt rossz.Sanchonak azért volt pár korrekt éve, jobb mint az idei Rodgers 😉Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.Pennington óta nincs állandó és normális QB a Jetsnél
iktriad
Kampman
Sixo
shagi0206
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ő egy évet volt, azért mondtam azt is, hogy állandóNono, Favre már smafu (mikor nem textelt éppen képeket Lil' Brettről sideline riporter csajoknak)?Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.Pennington óta nincs állandó és normális QB a Jetsnél
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 8 éve
Nono, Favre már smafu (mikor nem textelt éppen képeket Lil' Brettről sideline riporter csajoknak)?Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.Pennington óta nincs állandó és normális QB a Jetsnél
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Tény, hogy Rodgers is komoly visszaesést mutat (olyan érzése van az embernek, mintha már szarna az egészbe). És igen, én is úgy gondolom, hogy a PO-os szezonban Sanchez nem volt rossz.Sanchonak azért volt pár korrekt éve, jobb mint az idei Rodgers 😉Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.Pennington óta nincs állandó és normális QB a Jetsnél
iktriad
Kampman
Sixo
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.Pennington óta nincs állandó és normális QB a Jetsnél
iktriad
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
QB Carson Palmer questionable to return with hamstring strain.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Nem Fitzmagicben van a hiba. Ez rendszerhiba.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Hát addig lhet is bőven. Én nem merek már aludni.én nem aludtam be és 11re megyek 😉 addig visszadőlök kicsit 😉Fasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozniNálam ugyanez, csak én 8-ra...még éppen visszaaludhattam volna úgy a 4. negyedre, de 1x már rábasztam, és elaludtam.
harras
shagi0206
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 788
én nem aludtam be és 11re megyek 😉 addig visszadőlök kicsit 😉Fasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozniNálam ugyanez, csak én 8-ra...még éppen visszaaludhattam volna úgy a 4. negyedre, de 1x már rábasztam, és elaludtam.
harras
shagi0206
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Sztem arra gondolt, hogy bepunnyadtFasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozniSokról nem maradtál le...
harras
iktriad
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Fasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozniNálam ugyanez, csak én 8-ra...még éppen visszaaludhattam volna úgy a 4. negyedre, de 1x már rábasztam, és elaludtam.
harras
több mint 8 éve
Fasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozniSokról nem maradtál le...
harras
több mint 8 éve
harras
515
Fasza, Belealudtam a meccsbe és 7-re megyek dolgozni
több mint 8 éve
Floyd TD! na erre aztán nem számítottam 😉szerintem floyd se 😀
Cardinalis
több mint 8 éve
Érkezik Geno?
több mint 8 éve
Floyd TD! na erre aztán nem számítottam 😉Ami a legfontosabb a Jets se.
Cardinalis