Arizona Cardinals - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Epic időkérés, Mike Smith-díjasHiányzott már a ligából egy Mike Smith.
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Epic időkérés, Mike Smith-díjas
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Deebo drop of the season.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
És hát végeredményben a Browns sincs sokkal előrébb, mint akkor, csak most már sokkal több pénzből szar minden.És ahogy nézem az is 9. fordulós meccs volt, mint az idei Chargers - Packers. Még a kezdő QB-k is ugyanazok lesznek. 😊2011-ben volt egy kurva jó Chargers-Packers meccs, ezen akadt ki a Browns drukker humorista, hogy ahhoz képest az aznapi Browns meccs olyan volt, mintha egy másik sport lett volna.És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
A Chargers-Packers meccs amúgy is olyan, mint ha egy másik sport lenne, főleg a Browns játékához képestEz most nekem Péli Barna.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
És ahogy nézem az is 9. fordulós meccs volt, mint az idei Chargers - Packers. Még a kezdő QB-k is ugyanazok lesznek. 😊2011-ben volt egy kurva jó Chargers-Packers meccs, ezen akadt ki a Browns drukker humorista, hogy ahhoz képest az aznapi Browns meccs olyan volt, mintha egy másik sport lett volna.És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
A Chargers-Packers meccs amúgy is olyan, mint ha egy másik sport lenne, főleg a Browns játékához képestEz most nekem Péli Barna.
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
2011-ben volt egy kurva jó Chargers-Packers meccs, ezen akadt ki a Browns drukker humorista, hogy ahhoz képest az aznapi Browns meccs olyan volt, mintha egy másik sport lett volna.És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Elsőre nem ezt linkelted ...Tekerj a 32. másodperchez. 😉És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Tekerj a 32. másodperchez. 😉És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
Kampman
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
És ez, hogy kapcsolódik a Chargers - Packers meccshez?Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jajj, csak most látom ki a DC.Rossz emlékek vannak tàn az úriemberől???🤔🤔🤔
Cruyffista
😂😂😂😂
több mint 5 éve
Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8&t=32s
Kampman
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Valaki látta egy párszor a Factory of Sadnesst. 😊Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.A Chargers-Packers meccs amúgy is olyan, mint ha egy másik sport lenne, főleg a Browns játékához képest
Sixo
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
Jajj, csak most látom ki a DC.
több mint 5 éve
Cardinalis
5 788
aham...Egyébként voltál már kint?Nem. Még jönnek párszor, szóval van még időm, ha ki akarok menni.
Cardinalis
iktriad
THIS IS THE WAY
több mint 5 éve
Ez most nekem Péli Barna.Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.A Chargers-Packers meccs amúgy is olyan, mint ha egy másik sport lenne, főleg a Browns játékához képest
Sixo
Kampman
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A Cards védelem kifingott, izgi meccs volt.
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.A Chargers-Packers meccs amúgy is olyan, mint ha egy másik sport lenne, főleg a Browns játékához képest
Sixo
több mint 5 éve
bárcsak a jags qb-khoz állnál ígyMiért, Foles és Csodabajusz is jobb, mint a gyerekgyáros. 😊
Sixo
több mint 5 éve
Ezt sok Chargers meccset gondolom még szezon előtt választották ki.
több mint 5 éve
Kenyan Drake 69 yardnál jár. Most kell abbahagynia. 😉Zach Zenner - South Dakota State powa!!!!
több mint 5 éve
bárcsak a jags qb-khoz állnál ígySzeretem magam rosszabbnak beállítani, mint ami vagyok. 😊Az nem a szinte teljes vakság kategóriája 😊😊😎mínusz 5,5. Csak 1 dioptriát romlott 25 év alatt. 😊hány dioptriás az a szemüveg? 😮De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
Szeretem magam rosszabbnak beállítani, mint ami vagyok. 😊Az nem a szinte teljes vakság kategóriája 😊😊😎mínusz 5,5. Csak 1 dioptriát romlott 25 év alatt. 😊hány dioptriás az a szemüveg? 😮De ha leveszik a szemüveged, akkor nem fogod tudod megkülönböztetni.Attól még hogy szemüvegem van, még nem vagyok vak nélküle te észlény. 😊 | (csak majdnem) |
Sixo
iktriad
shagi0206
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Egyébként voltál már kint?Nem. Még jönnek párszor, szóval van még időm, ha ki akarok menni.
Cardinalis