NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
na jó lenne ha most már a mi védelmünk is felszivná magát.Gondolom nem erre gondoltál, amit Ginkel csinált 😀
sokkal fizikálisabb eddig a buffalo
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
sieler still jóCsak ne legyen belőle hamarosan Steeler.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Meh
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Majdnem 😥
több mint 1 éve
na jó lenne ha most már a mi védelmünk is felszivná magát.sokkal fizikálisabb eddig a buffalo
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Ja, epa alapján a tavalyi év legjobb offense teljesítménye volt a pats elleni, szóval relatív az hogy mennyire sikerült lelassitani 😀ott rövidekkel szétszedtük őket. final score egy dolog de kb végig nyugi voltA Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
De ők jártak a legközelebb hozzá
több mint 1 éve
justin fields perfect passer rating broncos ellen. ott tényleg mindenki feladta
több mint 1 éve
Benford lent, lehet kellett volna Elam hmmmmevvel most elment utolsó időkérés is nem?
ThySoul
több mint 1 éve
ott rövidekkel szétszedtük őket. final score egy dolog de kb végig nyugi voltA Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Benford lent, lehet kellett volna Elam hmmmm
több mint 1 éve
A Jets ellen nem ezt a BB-t láttam.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
A Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
több mint 1 éve
mixem meg megy el 😀houston skullfuckolja steelerst közbenA Washington pedig vezet az Eagles ellen.
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
houston skullfuckolja steelerst közbenA Washington pedig vezet az Eagles ellen.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Takarodj
több mint 1 éve
legalább már allen nek is van 1 incomplete passza.
több mint 1 éve
houston skullfuckolja steelerst közbenAltatás van. 🥴
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenSzigony?
ThySoul
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Achane így megy tovább Mosternek reszeltek?Már NFL meccs nézése közben is a reszelésen jár az agyad ...
ThundersNFL a Jobbágy