Buffalo Bills - New England Patriots
11 hónapja
Hol voltak ezek a játékok év közben?
11 hónapja
Mayo golyókat növesztett?
11 hónapja
a fal hol volt Douglas futásánál???hoppá közben fake és meg is van!
11 hónapja
Gyakorlatilag Allen puntolt egy kurva jót.
11 hónapja
Mapu istenem, értem, hogy visszahordás, de mentél volna inkább le 😊Nem hiszem el, hogy valaki ezen a szinten ilyen hülye lehet a sporthoz amiben játszik.
NB2
11 hónapja
Mapu istenem, értem, hogy visszahordás, de mentél volna inkább le 😊
11 hónapja
Maye első passzát: ilyet MEG KELL DOBNI! Basszus tök üresen volt az elkapó, sima 1st down. Ezek azért dühítenek nála.
11 hónapja
Értettem ám.Mármint a miénk.Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
zinedine5
Bazsinho
11 hónapja
Látom, tudom, hogy Van Pelt szar, de azért Covington még hozzá képest is egy kókler.
11 hónapja
Alakul a védelem.Futás ellen lehetetlenül szarok vagyunk
Nomac
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Mármint a miénk.Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
zinedine5
11 hónapja
Mar kezdtem megijedni.
11 hónapja
Alakul a védelem.
11 hónapja
Ez a védelem egy kalap szar.nekem is ez jutott eszembe
Bazsinho
11 hónapja
a védelem már kezdi...4 támadással végigmentek 😕 ebből 3 simán kivédekezhető lett volna jóval kevesebb yardveszteséggel
11 hónapja
Innen szép veszíteni. Szerintem sikerülni is fog. Persze ne legyen igazam, de valószínű...
11 hónapja
Keményen mindent beleadva bénázzuk el valòszinű, mert ez eddig túl szép hogy igaz legyen2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
NB2
Nomac
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Ez a védelem egy kalap szar.
11 hónapja
kezdenek jönni a holdingjaink...
11 hónapja
Mi gyengébbek leszünk, a Bills meg jobb.2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
NB2
Nomac
11 hónapja
2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊Várom a tippeket hogy fogjuk elveszíteni a meccset 😀
NB2
11 hónapja
2024-es évünk egyik legjobb negyede volt 😊sok meccsen is tudtunk egy negyedben jól játszani, kérdés meddig tudjuk ezt a szintet tartani
11 hónapja
Ez nagyon szép volt!
11 hónapja
fordított esetben is ezt mondanám, szóval ordas nagy holdingokat engednek el, de ilyen kis bemozdulásokat meg rögtön false startra fújnak