ötös műhold

New England Patriots

ötös műhold
Link
ipartelep.blog.hu
Utoljára láttuk
9 órája
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
291


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Ennek a Brady fiúnak, miért fontos ez a mérkőzés? Nem értem.
KeyG
Szeret mérkőzni.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
ez megint olyan meccs, hogy NE fanok közül ki így, ki úgy fogja értékelni, megint lesz szerintem vita a szurkolók között 😊
NB2
Én ezt most úgy értékeltem, hogy leszarom a játékot, most a győzelem fontosabb volt. Bár az utolsó meccs úgyis reménytelen lesz.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Közben visszajött a Tampa
Lúdas Solymi
A Kecske három olyan hosszú TD-t dobott, amilyet a Patsben is nagyon ritkán.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Ki mit gondol? 1. Meg akarják buktatni Todd Bowlest? 2. Ennyire rossz a csapat? 3. Ez a legvalószínűtlenebb, hogy csak átverés és a rájátszásban feltámadnak?
lime
1. Nem hiszem.
2. Igen, most elég gyengék.
3. Nem átverés, ennyit tudnak most. Ettől még, - ha lesz nekik rájátszás -, ott bármi lehet.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
4 kísérlet kb. 2 méterre. Ez emberfeletti lesz.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Kezd kicsit vicces meccs lenni ez. Mondjuk ez nem baj, bár nekünk már úgyis mindegy. legalább jól szórakozunk.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
tényleg most már megpróbálnám Zappe-t
ötös műhold
Most akkor ki akarjatok deriteni h MJ jo-e vagy legyen akkor Zappe innentol?
Lúdas Solymi
Ennyi idő alatt még nem derült ki, hogy MJ jó-e?[/quote]

Szerkesztette: ötös műhold
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
tényleg most már megpróbálnám Zappe-t
NB2
Ezt még nem szabad mondani. Én a múltkori meccsen mondtam, és nagyon le lettem torkollva miatta. Majd... majd jövőre, valamikor az idény közepén.
1 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Akkor most jöhet Zappe.
2 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Azt azért nehezen hiszem el, hogy a szezon 10. meccsére ezt az offense-t sikerült összerakni. 3:3 a félidőben otthon... Uramég.
Burkus
Topin ezt is megmagyarázza majd...a fű rossz felé nőtt
ThundersNFL a Jobbágy
De legalább a védelem jó.
Jó, csak vicceltem.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Milyen érdekes csevely megy itt az amerikai-foci politika-részlegében. 😉 Meg sem merem mondani, hogy mióta politizálok már (persze elméleti szinten csak, nem pártpolitikailag), de az talán mond valamit a képzettebbeknek, ha azt mondom, hogy nekem a III/3-ason is volt egy aktám (meg persze most is van emezeknél). Ez nem dicsekvés, csak tény. Bevallom, a politikához máig sokkal jobban értek (főleg a politikafilozófiához), mint az amerikai focihoz, pedig a politikát utálom (szükséges rossz), az amifocit meg szeretem.
Így talán némelyetek számára érdekes lehet, amit az itt folyó beszélgetésről gondolok. De ha nem érdekes, az se baj, elmondom röviden. Én ebből semmit nem veszíthetek, de ti esetleg tanulhattok valamicskét. Vitatkozni senkivel sem fogok semmiről - nekem ez itt nem pálya.
Röviden szólva, azt gondolom róla, hogy mintha annak idején a 3. birodalomban arról ment volna a vita Hitler hívei, és ellenfelei között, hogy Jó, az igaz, hogy Auschwitzben megölték a deportáltakat, de legalább "kulturált körülmények" között tették ezt, mintegy fürdéssel kecsegtetve őket (mondanák ezt Hitler hívei). És erre az ellenfelei nem is tudnának semmi ellenérvet miondani, hiszen valóban fürdéssel kecsegtették őket. (Már amikortól elkészültek a gázkamrák, mert előtte azért csak simán agyonlőtték őket hátul - de ezt nem is kell tudni a vitafeleknek, csak megzavarná őket az argumentációjukban.)
Nos, akkor az analógiák talajáról vissz a valóságba. A fidesz-bűnszervezet, a világtörténelemben is meglehetősen példátlan módon, de Európában valóban ritkaságszámba menően, egy olyan maffiaszerű- felépítésű bűnszervezet, amely magát politikai pártnak álcázva, aljas, hazug, ocsmány agymosás-szerű propagandával, és csalásokal megragadta az államhatalmat, csak azért, hogy a hatalommániás pszichopata beteg vezetője a saját, és maffiája (de főleg kiccsaládja) javára lopja szét az országunkat. Semmilyen más cél nem vezérli őket, ill. a kedves beteget, hiszen ez igazából egy egyszemélyes fasiszta diktatúra, ahol ez a telhetetlen kisgömböc szab meg, és irányít mindent. Ezt még lehetne tovább cifrázni, és részletezni, de minek?
Tehát ez az alapvetés. Ezt el lehet fogadni, vagy elhinni, és persze el lehet utasítani, kinek-kinek hite, és tudása (vagy nem tudása szerint - ugye a filozófia szerint a tudás az igaz, és igazolt hit). De ez itt egy nagyon alapvető körülmény, helyzet, és tény, és aki ezt sem látja, ennyit sem tud, azzal nem nagyon érdemes miről beszélgetni. Az már bizonyára úgy is marad.

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 2 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Nem hiszem hogy elmegy Gilmore. Simán adnának érte annyit amit kér az öreg de olyan érzésem van senki nem akar adni első kört a rebuildhoz hátha megint belenyúl a Sötét úr a tutiba😁😁
ParadSEC
Talán inkább hatodik kört nem akarnak adni. Első kört lehet, az nem veszélyes nálunk.
több mint 2 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Nem "mi" állítjuk azt hogy nem volt jobb opció, hanem BB. Nálam biztos jobban ért hozzá, de szerintem nálad is. Nyilván benne van a pakliban hogy tankol, de amennyire ismerem az életpályáját nem valószínű. Bradyért sem kellett tankolnia.
eaglesmcnabb
Kizártnak tartom, hogy benne lenne. Bill bá karrierje simán eltűr most már akár 2-3-4 gyengébb évet is. Úgy értem akár negatív szezonokat is. De egy 1/1 az könnyen úgy ragadhatna meg, hogy lám elment Brady, és rögtön totál fejreállt mint a szög. Nem ér neki annyit Lawrence - vagy bármilyen - játékos, hogy ezt berizikózza.
peterk2005
Mit jelent a "tankolás" szó az NFL-el kapcsolatban?
Hát azt, hogy egy csapat egy idényben szándékosan veszít el meccseket, mégpedig azért, hogy minél rosszabb helyen végezzen a bajnokságban, ezáltal a következő idény előtt minél jobb draftpozíciót foglaljon el.
A "szándékosan veszít el" azt jelenti, hogy nem véletlenül, vagy rossz játékkal veszít, hanem céllal, tudatosan előre megtervezve a vereséget, nyilvánvalóan a csapatvezetés (vagyis nem egyes játékosok, mint pl. egy bundánál) által.

Az az állításom, hogy ilyen nincs az NFL-ben. Nem volt, nem van, és nagyon valószínű, hogy nem is lesz.
A másik állításom az, hogy ez egy meglehetősen primitív urban legend (hogy van ilyen).
A harmadik, nem állításom, csak vélekedésem, hogy aki ezt elhiszi, az esélyesen indul a lapos-Föld hívők hülyeségversenyében is.
több mint 4 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Így van, mi alapból 6-0-al indulunk a kurvagyenge csoport miatt, 3 meccset valahogy összecsalnak nekünk a bírók, 9-el meg van AFC Eastnél az már tuti PO.
vpi
Ne feledjük, hogy nem csak a bírók, hanem maga a csapat is csal. Csalás nélkül hol lennénk? 😉

Ez a téma engem a mítoszok, vallások kialakulására emlékeztet. Itt van egy csapat, amely 18 éve dominálja az NFL-t. Nem mindig, minden évben ők a legjobbak, de hosszú távon, és összességében ők. Voltak már hasonló sorozatok az NFL történetében, de ilyen hosszú, és kiemelkedő még soha nem volt. Na most ugye, erre az ellenfeleknek (pontosabban nem is nekik, hanem az ellenfelek szurkolóinak) kell valami magyarázatot találniuk. Mint ahogy annak idején - ez a vallási analógia - a világra, a természet jelenségeire is kellett valamilyen magyarázatot találni. A közkézen forgó, (vagy a tudományos) magyarázat ilyenkor nem elég, az túl prózai, de főleg kiábrándító: hogy ugye azért jók, mert a tulajdonostól az edzőkön át, a játékosokig jól csinálják a dolgukat, tudnak valamit, amit mások nem. Ez kiábrándító, sőt FELHÁBORÍTÓ magyarázat, ezért olyanokat kell helyette keresni, amelyek nemhogy azt mutatnák, hogy jó a csapat, hanem az ellenkezőjét: hogy rossz, csak az egyéb körülmények segítették. Mint a gyenge csoport, a bírók, a csalás, meg a többi. Ez történik itt és most.
Tudjuk, hogy mennyire helyes világmagyarázatok a mítoszok, és a vallások. De azt is tudjuk, hogy a hívőik meggyőződései mennyire szilárdak, és hitük ellenében mennyire hallgatnak bármilyen racionális érvre is.
Persze, ha valakinek ez a hobbija, győzködheti őket.

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 5 éve
ötös műhold New England Patriots 291
De azért ugye mégsem lehet objektíven összemérni a két csapat erelyét, ha nem ugyanazokkal az ellenfelekkel játszottat. ...
Kollega
Én arról írtam... de beidézem: "Egy csapat erősségének a legfontosabb mutatója a győzelem-vereség arány". Ez egyrészt igaz (az a _legfontosabb_ mutató), másrészt sehogy sem cáfolja az, amit te írtál.
Egyébként ha nagyon szigorúak vagyunk, _akkor_ két csapat erejét akkor sem lehet összemérni, ha pontosan ugyanazokkal a csapatokkal játszottak. Hiszen nem pontosan ugyanabban az időszakban játszottak velük (ami ugye lehetetlen is), és mivel a csapatok ereje az időben is változik, mint erre számos példát látunk, így egy-egy játék ugyanazokkal a csapatokkal, de más időben, nem ugyanazt jelenti.
Tehát ennek, és minden más egyéb mutatónak a híján, mégiscsak kénytelenek vagyunk a legrelevánsabb objektív (azt ugye most már nem vitatod, hogy a nevezett 10-2-es mutató objektív?) mutatóhoz fordulni. Ezen kívül persze vannak más objektív mutatók (számok is), és az is igaz, hogy egy komplex "erősségszámításnál" jó azokat is figyelembe venni, itt azonban nem erről volt szó, hanem arról, hogy melyik a _legfontosabb_ mutató.
több mint 1 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Állítólag AB hamis oltási igazolással akarta megtéveszteni a csapatot.
zolkoo
Hihető. Az esze megvan hozzá.
több mint 4 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Félelmetes. Csak azt nem értem, hogy a sok looser hater miért nem örül annak, hogy saját szemével látja azt, ami várhatóan hosszú ideig megdönthetetlen NFL rekord marad és miért nem képes elismerni a teljesítményt. Én nem voltam sosem oda Manningért - főleg a hype miatt - de a nagy Pats-Colts meccsek örök élményt jelentenek, akkor is, ha kikaptunk. (Pld. a 2006-os comeback.)
Burkus
Azért a tegnapi eredménykövetőben mókás volt (nekem), ahogy odagyűlt vérszagra a sok hater, aztán elég gyorsan jégbe lettek hűtve. Az első két drájv után már csak a melléduma volt, valahogy nem akartak a meccsel foglalkozni, az "nem annyira" tetszett nekik. Szeretem az ilyet.
több mint 4 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Nem nagyon értem, hogy mi a probléma Stez kartács eredeti (amitől indult, és a második) hozzászólásával. Szerintem az még hízelgő is nekünk. Ráadásul ugye egy olyan véleménnyel nincs sok értelme vitatkozni, hogy valakinek az a véleménye, hogy a Patriots a főcsoportjának győzelemre legesélyesebb csapata. Ha az a véleménye, akor az, a saját véleményét mindenki mindenkinél jobban ismeri. Azt ugyan már lehet vitatni, hogy ez egy megalapozott vélemény-e, de: 1. Mi Pats-szurkolók is szeretnénk ezt hinni, és gondolni, 2. valójában ez pontosan semmilyen objektív adat, vagy előrejelzés alapján sem tudható. legalábbis annál pontosabban nem, minthogy azt mondjuk, hogy mindent egybevetve (éves forma, rutin, csapatpotenciál, stb.) az AFC-ben most a Chiefs mellett mi vagyunk az esélyesek. Tehát igazából amellett sem szólnak erős objektív érvek most, hogy NE a Pats lenne az egyik legerősebb AFC csapat. Én pl. örülök ennek, és mostanában újra bizakodó vagyok, és remélem, hogy most nem fogunk már "Miamit" látni, hanem a csapat tényleg összeszedi magát, és méltó lesz nem is olyan régi nagy híréhez.

Szerkesztette: ötös műhold
több mint 4 éve
ötös műhold New England Patriots 291
Ez a teljesítmény nem volt valami biztató. Én azt figyeltem meg, hogy egy meccsen már az első mozdulatokból látszik... no nem a végeredmény, az persze nem, hanem a csapat eltökéltsége. Pl. a Wikings-meccsen rögtön az elején látszott, hogy harapni fognak, és úgy is lett, azt a meccset harapósan játszották végig. A Miami meccsen az ellenkezője látszott... ott puhák, szétfolyósak voltak a fiúk. Nem a játéktudással van baj, hanem fejben, vagy még inkább, "lélekben". És talán az edzőkkel is. Ha már én is észreveszem a trubadúrládán keresztül, hogy nagyon nem stimmel az eltökéltség, akkor ott baj van. Nincs elég motiváció, vagy mi a fene? Gondolják, úgyis bejutottunk már a rájátszásba, ez a meccs nem számít? Rendbe kellene hozni ezt a részt, mert az még megbocsátható egy csapatnak, ha rosszul játszik, de az nem, ha nem teszi oda magát.
10 hónapja
ötös műhold New England Patriots 291
Nagy tanulság: másképpen kell lebontani a fidesz-bűnszervezet maffiaállamát. Ez választással már nem lehetséges többé. Az ellenzéknek így nem szabadna beülnie a parlamentbe (persze, be fognak ülni), hiszen azzal legitimálja a diktatúrát. Ellenállást kell szervezni, bojkottálni minden szinten, ahogy csak lehet, a maffiaállamot. Ez máshogy már nem fog menni.
Illetve: Claus Schenk von Stauffenberg