NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
2 órája
Láttam ilyenre már RTP-t dobni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 órája
Canalesnek szóljon már valaki, hogy nem csak Hubbard van az offenseben.
2 órája
onDier
810
Jó ez nem Horné volt, Hopkins védője egyszerűen elment tulipánt kapálni, Jayceere meg 2 elkapó jutott.Eleg sok nfl csere nalunk a Dben ez is csoda h szenvednie kella cheifsnek is h eljusson a tdre bar mennyire nem veszik komolyan
Sixo
2 órája
Jó ez nem Horné volt, Hopkins védője egyszerűen elment tulipánt kapálni, Jayceere meg 2 elkapó jutott.
2 órája
Bejátszhatnák, hpgy Ashawn Robinson mit mondhatott a bírónak, hogy bedobtak rá egy ULC-t.
2 órája
TSzabi
3 792
Ezt a Chiefs-t azért tolni kellet komolyan eddig is. 1/1 es csapat ellen címvédőként kínos ennyire a zebrákra támaszkodni
2 órája
onDier
810
Jaycee kezddel nem a kedvenc cornerem lenni.Szerintem az hatar volt, ennyit azert lehet engedni, de persze haza beszelek 😀
Sixo
2 órája
onDier
810
Kamu face mask
3 órája
Mik ezek a Panthers elkapók, milyen elkapás már ez is Mooretól.Elit qb, elit elkapók
Sixo
Tepper takarodj!
3 órája
Amugy szerintem csak a liganak akarjuk megmutatni h nalunk van rugo nem ugy mint masoknal 😀Eddie sérülten is dominál, mert amúgy iszonyat fos röppályákat rúg
onDier
Tepper takarodj!
3 órája
onDier
810
Amugy szerintem csak a liganak akarjuk megmutatni h nalunk van rugo nem ugy mint masoknal 😀
3 órája
onDier
810
11yardról 3 kilátástalan passz, nem éppen tetszetős hívásokkal.Szerintem Tremble fele nem volt rossz, azt Sanders lehet behuzza, veso nem tudta leszedni de elkapni elkaphato csak bravur kell. Azt lattam h a honaljanal talan visszahuztak de h csak ilyen barati volt v tenyleges az passz. Az utolsot meg ink kidobta h fgre legyen ido. Az elsonel meg megint eltunt a zseb. Szerintem korrekt volt, Younghoz kepest teljesen. Canalest Spagnulo elkapta, de nagyobb is a rutnija plusz jobb is a csapat.
Sixo
3 órája
2 védővel a pofájában elengedett labda már többedjére. Prime Carson Wentzet idézte a Coltsos időszakából.