NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
156
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
120
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
77
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
59
17
RedZone week 17
37
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
11
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
38 másodperce
Ez kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
53 másodperce
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Nem a kiemelésen megy a sírás, hanem hogy a D# milyen szinten maszkolja el az O# faszságait.
Sebii
1 perce
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
1 perce
Ja hát elég szar a 12:3 szezonEn szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
1 perce
Én azért egy 10 meccset beírtam magamnak, bár amikor a 9ers elvert minket első héten kicsit remény vesztett lettem, de talán az egy hét pihi ha összejön akkor van reményAzért túlzásokba ne essünk...En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
szeptemberben még a PO-nak is örültem volna én
Sonics
2 perce
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...
4 perce
Azért túlzásokba ne essünk...En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
szeptemberben még a PO-nak is örültem volna én
4 perce
15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Tavaly is jó volt a Vikingsnál alapszakaszban. A végére már ugyanúgy "elfáradt", a PO-ot meg hagyjuk is. Ugyanaz a típus lehet, mint Prescott. Ha nagy a tét, egyből tele a gatya.
Fantomas0429
4 perce
Hát ez behozhatatlan hátrány...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 perce
En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
7 perce
15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
7 perce
Ez lehet, hogy nem is bug, hanem feature: odaadjuk a 10 yardoson, és a D# csinál TD-t.
8 perce
15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣
8 perce
Eskü a védelem mindent megtesz ezért a POert
10 perce
Vikings CTRL+C CTRL+V seahawks
11 perce
Mark my word: Darnold nem PO grade. Miatta, és kizárólag csak miatta lesz one-and-done idén. És nagyon remélem, hogy nem hosszabbítunk vele csilliárdokért, menjen csak a piacra.
11 perce
Kísértetiesen hasonlít a tavalyi szezonjára a Vikingsban.
12 perce
Errol is az Oline tehet?Darnold PO formában 💪Ez mekkora hülyeség. Biztos Ő tehet róla, hogy az OLine egy kalap fos.
funkyparduc
BigBaltazar
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
12 perce
Hát baszki ez a darnold egy istenbarma
25 perce
Hát ezzel a gameplay -jel hiába lesz meg az első kiemelés, hazai pályán kiesunk az első meccsünkön.
30 perce
Hát, sikerült lerángatni a Seahawks-t a mi színvonalunkra, még egy félidőt kell kiszenvedni valahogy és a végén legyen eggyel több pontunk.
31 perce
Nem hiszem hogy bárki is tartalekol, az o line bol hianyzik a Lt, es sztem ez meglatszik pass ba sokszor jo de JSn duplazva van mas nem.szakad el futasba meg csaknfos
32 perce
Hát ez a hawks O kevés a PO-ban.mire? ha nem nyernek oda a 1st seed-ért a csata
De lehet csak tartalékoltok?
Janek
32 perce
Hát ez a hawks O kevés a PO-ban.De lehet csak tartalékoltok?