Chicago Bears - Minnesota Vikings

több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Harrison, szeretlek
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na tudtam. 0 yardokkal futunk, 50-szer paszolunk, kibaszott büntetések, és jön a hiba.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Hujjuj.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ennyi holdingot a kibaszott életbe nem látnihpeter93
Futás LG mögött. 1 yard. Holding. 1 kibaszott yardért holdingolt.
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ennyi holdingot a kibaszott életbe nem látni

több mint 10 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.tüsi91
CFL-ben működött!!!!4!!

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.tüsi91
Fingja sincs, hogy mi van. Nyomás alatt megroppan. sajnálatos módon ez a sport a kiélezett helyzetekről szól. Ezért mentális nulla ez a csapat, ragad át mindekire.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Tudnam minek nezek en Vikings meccset...borzalom...
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
A Bears LB sora istenkirálynak tűnik ezen a meccsen, pedig általában a helyi macik a föld alá fikázzák őket, az elmúlt meccsek alapján valószínűleg okkal. Kösz Istenem, hogy Vikings drukkernek teremtettél...a holtakat is feltámasztjuk.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nem megbántva Vikingeket de ha ezek az idei fiaink így száguldoznak Teddy felé az valami elképesztő falról árulkodikJayDaMasta
Nem bántasz meg minket, csak már annyira megszoktuk hogy fos a fal, hogy már fel sem tűnik...
több mint 10 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Nem megbántva Vikingeket de ha ezek az idei fiaink így száguldoznak Teddy felé az valami elképesztő falról árulkodik
több mint 10 éve
Jimmy. Tudod mit kérdek én. Első félidő végén volt bő perc, időkérés, és futtatott beszarian kettőt. MOst meg bevállalja 1 yardon 4. downon, mikor erőből nem megy semmi.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
😮 1st down!
több mint 10 éve
Hazai pályát megkaptuk szokás szerint.
több mint 10 éve
Istenem..

több mint 10 éve
és persze hogy megcsinálták. TD-t kapunk

- Abe Simpson
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
ja nem
több mint 10 éve
emberek ne felejtsük el, hogy a Vikings támadófala most a saját 1 yardos vonalán áll, sima safety lehetőség.KmetyG
mondtam
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Bills meccsen ilyenre safetyt adtak, érdekes.

több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ma úgyis nyerünk, szóval mindegy.
több mint 10 éve
emberek ne felejtsük el, hogy a Vikings támadófala most a saját 1 yardos vonalán áll, sima safety lehetőség.
több mint 10 éve
Ezt mondjuk én most karmoltam. Amikor ekkora szopás vagy, legalább ilyeneket csinálj időnként.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Én nem mentem volna neki.

több mint 10 éve
Nem az volt a baj, hogy nekiment, hanem hogy ekkora szart hívott a híresen blokkolás képtelen falunkra,

több mint 10 éve
Cutler nem tud TD-t futni, kirakni azonnal.