Chicago Bears - Minnesota Vikings

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Most megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.Bazzani
Én se perpill mondjuk van egy elméletem majd holnap kifejtem, de ezt a teljesítményt nem lehet csak a falra fogni.Toca
Nem védeni akarom, de kb ezen a meccsen is alapból 4 emberes OL van előtte, és semmi ideje nincs. Persze ezt mindig nem lehet elsütni, de kb egy passzára emlékszem, amikor volt ideje, és az jó volt.
több mint 10 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Mi szopunk és a ti sírtok, betojok 😀Toca
Gecire emos brogád vagyunk.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mindegy Cutler eladta. Most már rálehet fogni ha netán kikapunk.

Komolyan a kurva anyját Trestmannek. Szégyen.tüsi91
pont ez a baj, hogy mindegy h nyerünk-e vagy sem mert Trestman már nem fog visszatalálni a helyes útra. Jövőre én kurvára nem bíznám rá a csapatot, annyira esetleges az egész teljesítményünk hogy az hihetetlen.davemayer
Trestman mentálisan nem tud felépíteni egy csapatot. Egy meccsre se, nemhogy egy szezonra.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
Most megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.Bazzani
Nem artana ele egy fal.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"

Komolyan a kurva anyját Trestmannek. Szégyen.tüsi91
pont ez a baj, hogy mindegy h nyerünk-e vagy sem mert Trestman már nem fog visszatalálni a helyes útra. Jövőre én kurvára nem bíznám rá a csapatot, annyira esetleges az egész teljesítményünk hogy az hihetetlen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Sajnos lehet, hogy van igazad. Bár ez a meccs nagyon kiugrik lefelé a szezon eddig teljesítményei közül.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Mi szopunk és a ti sírtok, betojok 😀
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mondjuk egy ilyen irányító Norv Turner "vertikálisában" kb. halálra van ítélve. Rivers karja "vénségére" kevesebb lett 10%-kal, ki is fingott az offense.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Én se perpill mondjuk van egy elméletem majd holnap kifejtem, de ezt a teljesítményt nem lehet csak a falra fogni.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Komolyan a kurva anyját Trestmannek. Szégyen.
több mint 10 éve
Jólvan bazdmeg. Ügyes gyerek vagy Jay most.

1:12-nél kaptuk meg a labdát és futsz kettőt. Ehhez nem tudok hozzászólni.tüsi91
Hogy a faszba lehet, hogy egy 25 yardos out route kell ahhoz, hogy FG távba érj? Időkérés van, több mint 1 perc, menni kéne 40 yardot. Sok fikát kap Trestman time management miatt, és azokat szerintem jogtalanul, mert valahogy mindig odaérnek, de ez most mégis mi a fasz volt?

- Abe Simpson
több mint 10 éve
A phili szurkolók átköltöztek Chicagoba ? 😀
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Most megint én leszek a rosszarc, de kurvára nem látom Teddyben a megváltó "jövőnagyirányítója"-t.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jólvan bazdmeg. Ügyes gyerek vagy Jay most.

1:12-nél kaptuk meg a labdát és futsz kettőt. Ehhez nem tudok hozzászólni.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Jó hát itt már időkérés nélkül be kellett vállalni, rossz dobás volt, de ezt a drive-ot nyugodtan lehet az edzők nyakába varrni

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Az a fej 😀😀

több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Le ne térdeljünk b+spiczi
hogyaza...
több mint 10 éve
Le ne térdeljünk b+
több mint 10 éve
Ez mi a fasz volt? Úgy zusammen? Trestman tudja egyáltalán hol van?

- Abe Simpson
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Cutler miért rombolod a szobrod?

több mint 10 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
és persze egy INT, csak h meg legyen a meccsenként legalább egy eladott laszti
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 312 — E/1
gyonypru Int...
több mint 10 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A driveot megkoronáztuk a végén....édes istenem....szégyen...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Na, Rhodes, ez igen.
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
szép volt Rhodes, mehet a hail mary