NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
105
9
2:15, ARENA4
Chicago Bears - Philadelphia Eagles
35 perce
Egyelőre nem bánom hogy nem volt rá 1.5 millám, hogy kint legyek 🤣Pedig mindenki párnája alatt lapul rejtett 17 millió a Fidesz szerint
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
35 perce
Anyátok hazai pályaEz adhato volt. Az elobbi marhasag volt. De Woolen boom or bust playa a palyan. Benne vannak a zaszlok sajna
dande2
35 perce
Ez (meg) nem TD
35 perce
Anyátok hazai pályaEz az volt, de még nem td
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
35 perce
Lovelandet is üdvözöljük a 2026-os szezonban!
36 perce
Woolen nagy igazolás🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
36 perce
Anyátok hazai pálya
36 perce
Woolennek jo meccse van eddig
38 perce
Akkor remélem mindketten megbánjuk a vègère 😭Egyelőre nem bánom hogy nem volt rá 1.5 millám, hogy kint legyek 🤣Egyenlore nem banom, hogy holnap szabin vagyok 😀
dande2
Toto21
38 perce
Egyelőre nem bánom hogy nem volt rá 1.5 millám, hogy kint legyek 🤣Egyenlore nem banom, hogy holnap szabin vagyok 😀
dande2
39 perce
Vannak slant-ek, ahonnan jönnek a YAC-ok... ezek rohadtul hianyoztak az elso ket heten. Jo latni, hogy vegre hasznaljuk Burdent
39 perce
Egyelőre nem bánom hogy nem volt rá 1.5 millám, hogy kint legyek 🤣
41 perce
Hülyeséget nem is akarok 😀😉Ok Sanyikám nekünk az elmúlt 100 èvben csak szerencsènk volt 😏Meg tudod cáfolni? 😀 😀
dande2
zsomborparrag
41 perce
Nem erőltetném, a 10-0 is jó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
41 perce
Szerintem a tavalyi Patsnel mazlisabb franchise nem volt egy szezonra tekintve...Ok Sanyikám nekünk az elmúlt 100 èvben csak szerencsènk volt 😏Meg tudod cáfolni? 😀 😀
dande2
zsomborparrag
42 perce
Ezek a medvék éhesek a sikerre, sugárzik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
42 perce
Ok Sanyikám nekünk az elmúlt 100 èvben csak szerencsènk volt 😏Meg tudod cáfolni? 😀 😀
dande2
42 perce
Bigsby köszi <3
42 perce
Na végre valami bears Dre emlékeztető vmi 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
42 perce
Szar hivas, meg rosszabb kivitelezessel
42 perce
Gratulálok 😡😡😡😡😡
43 perce