Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Két balfasz összefutott, LeBlanc belesérült.
több mint 7 éve
Ha Kaep is kap egy színtiszta zsebet, rögtön felér a nagy MATT BARKLEY szintre
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Ugye most csak szórakoztok, hogy Blame van a pályán?
több mint 7 éve
Szezoncsúcs 24 pont.Iden mindenki csucsot fut, passzol ellenunk.
tüsi91
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Szezoncsúcs 24 pont.A baj forrása volt eddig; Cutler, Howard, Jeffery, White, Royal, Long,Fuller és a többiek
tüsi91
több mint 7 éve
Szezoncsúcs 24 pont.Amikor meg akarom dícsérni Loggainst, akkor mindig benyögsz egy ilyet, és emlékszem, hogy mekkora szánalom az ürge. Backup QB whisperer.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Szezoncsúcs 24 pont.
több mint 7 éve
Az a boka sem nézett ki jól Whitehairnél. Gondoltam, hogy nem bírjuk ki komolyabb sérülés nélkül. De a keret olyan mély, hogy Josh Sitton a következő ember.Pont erre gondoltam, még van pár kezdő, aki lesérülhet, 4 meccs, komoly lottózás lesz itt
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Az a boka sem nézett ki jól Whitehairnél. Gondoltam, hogy nem bírjuk ki komolyabb sérülés nélkül. De a keret olyan mély, hogy Josh Sitton a következő ember.
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Tökéletesen összefoglaltad, Eddie DeBartolo hatalmas űrt hagyott maga után, Jim Harbaugh is nagyon hiányzik nekünk, meg úgy általában véve a vezéregyéniségek (Gore, Willis, Boone, Boldin, Vernon Davis, Iupati, Andy Lee).Kar, hogy nincs a Browns a schedule-ben, ugy az 1/1 is meglenne. Vicc az egesz csapatTudod, csapatunk nagy sikerei idején a tulajdonos szenvedéllyel csinálta. Egyszerűen ez volt az élete. Ma azt látom, hogy a tulajdonos nem érzi magát komfortosan a stadionban, szerintem legszívesebben ki sem menne a meccsekre. És ez egyszerűen átjön mindenen. Ezt érezzük. Ezt szívjuk. Irigylem a dallasiakat, ahogy a tulajuk minden TD után felugrik. Mert a csapattal ver a szíve. Nálunk ezt a szívdobbanást most elküldtük a múzeumba, a HoF múzeumba. Amíg ez a tűz nem jön vissza, nem hiszem, hogy reális jó csapatról álmodoznunk. Sajnos. RIP 😕
diverdoc
szaszia
több mint 7 éve
ricsiii83
1 339
Barkley, MATT BARKLEY passzol szét minket...Az ő neve Payton "Marino" Brady.. kérlek így hívd
Coolearie
több mint 7 éve
Istenem add hogy ez újabb szög legyen Baalke koporsójába...
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=XbebjUYItKwBarkley, MATT BARKLEY passzol szét minket...Több tiszteletet az új Tom Bradynek
Coolearie
hpeter93
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Barkley, MATT BARKLEY passzol szét minket...Több tiszteletet az új Tom Bradynek
Coolearie
több mint 7 éve
Barkley, MATT BARKLEY passzol szét minket...
több mint 7 éve
Totál homály a csapat.
több mint 7 éve
Na ez coaching bazmeg. Leno lebassza, mert baszunk a torkukon nyomni a labdát. Bellamy drop. mert ugrik megint, mint egy tökönrúgott bakkecske. Mi a faszt keres még a pályán? Mi a picsának ugrik állandóan?
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Bellamy elkapott 2 igencsak nehezet, elejtett két full könnyűt. Ez egy 70 yardos TD lett volna.
több mint 7 éve
Mit lehetne kitalálni Bellamynál???Azt, hogy egy normális edző nem engedi pályára
pahynor21
több mint 7 éve
pahynor21
197
Mit lehetne kitalálni Bellamynál???
több mint 7 éve
Azért most Bellamytól kaptunk egy csomagot😀
több mint 7 éve
Kar, hogy nincs a Browns a schedule-ben, ugy az 1/1 is meglenne. Vicc az egesz csapatTudod, csapatunk nagy sikerei idején a tulajdonos szenvedéllyel csinálta. Egyszerűen ez volt az élete. Ma azt látom, hogy a tulajdonos nem érzi magát komfortosan a stadionban, szerintem legszívesebben ki sem menne a meccsekre. És ez egyszerűen átjön mindenen. Ezt érezzük. Ezt szívjuk. Irigylem a dallasiakat, ahogy a tulajuk minden TD után felugrik. Mert a csapattal ver a szíve. Nálunk ezt a szívdobbanást most elküldtük a múzeumba, a HoF múzeumba. Amíg ez a tűz nem jön vissza, nem hiszem, hogy reális jó csapatról álmodoznunk. Sajnos. RIP 😕
diverdoc
több mint 7 éve
Passz blokknál sztem maximum fogalmaik vannak a srácoknak, hogy mit kellene csinálni. Láttam idén pár 49ers meccset, ha tudják, hova kell állni, akkor nincs gond. Összes stuntot beszopják. Ez coaching.Kar, hogy nincs a Browns a schedule-ben, ugy az 1/1 is meglenne. Vicc az egesz csapatRohadt kíváncsi vagyok kit akarnak elhozni az első körben (ill milyen posztra) ugyanis több a lyuk a csapatban mint az ementáli sajtban. Gyakorlatilag nem nagyon van olyan poszt (talán Kaep-et és Dawsont leszámítva) ahova nem férne rá az erősítés.
diverdoc
Bbandi90
- Abe Simpson