Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
Na most beindul a passz henger, Barkley uralomra tör
több mint 7 éve
Nem akarok más zsebére vergődni, én előfizettem a live247tv-re, 3 hónap vmi 10 ezer forint. Hibárlanul megy rajta minden
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Ennél jobb meccs nem is kell.Én se mondhattam volna szebben ... bármennyire szeretem a csapatot, most azzal járunk jól, hha minél magasabb picket kapunk, annak ellenére, hogy kifejtettem, azt is el tudjuk cseszni.
Itt az igazi nyertes a vesztes, ezért mindenki a kevesebb pontszerzésre törekszik!
Coolearie
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Edes jo istenem, 30 perc alatt -14 passzolt yard.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Ennél jobb meccs nem is kell. Itt az igazi nyertes a vesztes, ezért mindenki a kevesebb pontszerzésre törekszik!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Én értem, hogy havazik, én értem, hogy szarok az elkapók, de nem vagyunk olyan jó csapat, mint a 49ers, hogy átfussunk rajtuk.
több mint 7 éve
pahynor21
197
Pedig ki nem szereti a jó havas decemberi focit, de ez....
több mint 7 éve
egy jó streamet tudtok adni?Én olyat keresek, ahol jó meccs megy, de csak ezt az utánzatot találtam
Coolearie
vipbox.top/football/see-95j23-san-francisco-49ers-at-chicago-bears?l=1299101482
több mint 7 éve
egy jó streamet tudtok adni?
több mint 7 éve
Kwiatkowski ma ütni jött
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Üdv skacok!Kellemes, pontban gazdag, meleg karácsonyi hangulatú meccset kívánok mindenkinek!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Izomból lenyomják a torkunkon a labdát. 1-10-es scapat.
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Kíváncsi leszek, h a Brownshoz hasonlóan kinek az életét basszuk el azzal, hogy draftoljuk. Teljesen mindegy milyen magas picket kapunk, úgyis elbasszuk.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Asszondom, ahogy O'Donell odaállt szerelni, az azonnali cut.Tudta, hogy kinn van. Haha
füligjimmy
Na fumble. Thompson is mi a faszért van még rosteren? Talán lenn volt.
több mint 7 éve
Sztem lenn volt
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Kezdem erteni, hogy erezhetik magukat azok a szurkolok, akik hetrol hetre a frisco ellen neztek a csapatuk.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
De mind a 11 ott ugrált bazmeg. A bírók próbálták őket elpatrolni, de csak nem hagyták abba. Nem volt gyenge. Aztán megtudták, hogy nem is TDAkkor nem csalódtam 😀Kilépett a 4esen, aztán még hóangyalt csináltak vagy 2 percig, oszt csak fújtak egy unsportmenlike büntit.😀😀😀DDDDBefagyott a netem. végül miért fújták vissza? kilépett? vagy holding? vagy az ünneplés miatt?
Hat ez a meccs kurva jo. Egyszeruen tokeletes, kezdem erteni a megye2-es meccseket teljes atszellemulessel nezoket.
dankodavid
Bbandi90
füligjimmy
Bbandi90
- Abe Simpson
több mint 7 éve
fumble!
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Akkor nem csalódtam 😀Kilépett a 4esen, aztán még hóangyalt csináltak vagy 2 percig, oszt csak fújtak egy unsportmenlike büntit.😀😀😀DDDDBefagyott a netem. végül miért fújták vissza? kilépett? vagy holding? vagy az ünneplés miatt?
Hat ez a meccs kurva jo. Egyszeruen tokeletes, kezdem erteni a megye2-es meccseket teljes atszellemulessel nezoket.
dankodavid
Bbandi90
füligjimmy
több mint 7 éve
Kilépett a 4esen, aztán még hóangyalt csináltak vagy 2 percig, oszt csak fújtak egy unsportmenlike büntit.😀😀😀DDDDBefagyott a netem. végül miért fújták vissza? kilépett? vagy holding? vagy az ünneplés miatt?
dankodavid
Bbandi90
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Asszondom, ahogy O'Donell odaállt szerelni, az azonnali cut.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
😀😀😀DDDDBefagyott a netem. végül miért fújták vissza? kilépett? vagy holding? vagy az ünneplés miatt?
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
😀😀😀DDDDHat ez a meccs kurva jo. Egyszeruen tokeletes, kezdem erteni a megye2-es meccseket teljes atszellemulessel nezoket.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Braunecker fogadhatja a gratulációkat. Előbb fel se jött, aztán róla blokkolnak. Jól fel van készítve a csapat ma is.