Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
TD!!! Return TD!!!Jópár perccel le vagytok maradva, de akkor nem spoilerezek.
Alabama Niners
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
TD!!! Return TD!!!
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Az már más kérdés, de attól még a dobás jó volt 😛Ami egy 5 yardos büntetés volt.Egyebkent egy passzt igazan megprobalhatnank. Hatha meglepodnek.Hehh ... véletlenül elsült egy dobás, és láss csodát, jó játék jött ki belőle.
dankodavid
Bbandi90
füligjimmy
több mint 7 éve
Ami egy 5 yardos büntetés volt.Egyebkent egy passzt igazan megprobalhatnank. Hatha meglepodnek.Hehh ... véletlenül elsült egy dobás, és láss csodát, jó játék jött ki belőle.
dankodavid
Bbandi90
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Egyebkent egy passzt igazan megprobalhatnank. Hatha meglepodnek.Hehh ... véletlenül elsült egy dobás, és láss csodát, jó játék jött ki belőle.
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Egyebkent egy passzt igazan megprobalhatnank. Hatha meglepodnek.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
remélem sok toss, és outside zone jáétk lesz ebben a szaros dágványban. Mindenképpp olyasmi, ami sok horizontális mozgást igényel
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Jajj istenem, imadom, ahogy energiat es kreativitast nem kimelve basszuk seggbe a sajat drive-jainkat.Megspékelve egysíkúsággal ...
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Jajj istenem, imadom, ahogy energiat es kreativitast nem kimelve basszuk seggbe a sajat drive-jainkat.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Porter hasra esett, aztán nagyon megüthette a fű, de most hála istennek látom visszatért. LEhetne nagyobb szégyen ez a csapat?
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Ez a meccs siman lesz az nfl torteneteben akkora merfoldko, mint a kereskedelmi televiziozaseban Aurelio faszhelikoptere.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Eddig Armstead, Buckner, Tartt, és gyakorlatilag a teljes 2016-os draft egy merő csalódás számomra.Csak igazodok a csapathoz😀😀 ElvárásokSem nala, sem Armstead kivalasztasanal nem kellett a nadragcseren filoznom, de most mar barkinek orulok, aki nem egy budos fogyatekos fasz.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
dankodavid
több mint 7 éve
Passzkísérlet nélkül végig tudják e vinni?
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Rashard Robinson talán aki az idei (főleg ahhoz képest h alsó körös) választások közül bejött, iletve Brown tavaly a 6. körből.Sem nala, sem Armstead kivalasztasanal nem kellett a nadragcseren filoznom, de most mar barkinek orulok, aki nem egy budos fogyatekos fasz.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Csak igazodok a csapathoz😀😀 ElvárásokSem nala, sem Armstead kivalasztasanal nem kellett a nadragcseren filoznom, de most mar barkinek orulok, aki nem egy budos fogyatekos fasz.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Porter is megsérült. Elképesztő.Megunta a bohóckodást a hóban.
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Porter is megsérült. Elképesztő.
több mint 7 éve
😀 ElvárásokSem nala, sem Armstead kivalasztasanal nem kellett a nadragcseren filoznom, de most mar barkinek orulok, aki nem egy budos fogyatekos fasz.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
dankodavid
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Sem nala, sem Armstead kivalasztasanal nem kellett a nadragcseren filoznom, de most mar barkinek orulok, aki nem egy budos fogyatekos fasz.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Nem nézek egyetemi focit, így nem tudom milyen várakozások voltak vele szemben, csak a kiválsztási értéke alapján mondtam véleményt.Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
füligjimmy
több mint 7 éve
Én Top10 picknek se nagyon tartottam. Nem mintha ez jelentene valamitBuckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Első körös választotthoz képest eddig sajna nem túl sokat csinált 😕 Legalábbis szerintem.Buckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Buckner milyen szezont fut?Nem vallalhatatlan,ami ebben a csapatban eleg a jobbak koze tartozashoz.
füligjimmy
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Buckner milyen szezont fut?
- Abe Simpson