Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
Na jóóóóó, akkor iszok egyet. I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....szépséged olyan mint egy migráns... nem ismer határokat 😀
Most jön az a rész, amikor azt bizonygatjátok, hogy olyan gyönyörű vagyok, mint 20 éves koromban.
füligjimmy
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kecses alakod ejtett rabul.De ugye nem a személyiségem vonzó?Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Ha nő lennék megdugnálak.
Most jön az a rész, amikor azt bizonygatjátok, hogy olyan gyönyörű vagyok, mint 20 éves koromban.
füligjimmy
tüsi91
füligjimmy
több mint 7 éve
pahynor21
197
Nem, a kisugárzásod!De ugye nem a személyiségem vonzó?Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Ha nő lennék megdugnálak.
füligjimmy
tüsi91
füligjimmy
több mint 7 éve
A szemed...De ugye nem a személyiségem vonzó?Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Ha nő lennék megdugnálak.
füligjimmy
tüsi91
füligjimmy
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
A ket csapat rosterenek kanadai ligaban is kinos talent levelje es ez az idojaras nem igazan nyero parositas.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
gzotya
47
Szívesen! Le ne maradj erről a csodáról... 😊Köszi.Sziasztok, stream linket kérhetnék?wiz1.net/channel111
Bbandi90
gzotya
Bbandi90
több mint 7 éve
De ugye nem a személyiségem vonzó?Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Ha nő lennék megdugnálak.
füligjimmy
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Szép vagy mint a fóka télen
füligjimmy
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Ha nő lennék megdugnálak.
füligjimmy
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Köszi.Sziasztok, stream linket kérhetnék?wiz1.net/channel111
Bbandi90
gzotya
több mint 7 éve
wiz1.net/channel111Remélem az időjárás miatti több futásból jól jövünk ki és akár kis szerencsével nyerhetünk is egy szoros meccsen.Niners kolléga, küldj egy linket bitte 😊
Alabama Niners
szaszia
több mint 7 éve
Innék egy sört, de olyan kis dagi vagyok mostanában....Most jön az a rész, amikor azt bizonygatjátok, hogy olyan gyönyörű vagyok, mint 20 éves koromban.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
3&long, screen. Nem mondom azt, hogy nem számítottam rá, miután múlt héten is megpróbáltuk vagy 3-szor ilyen szituban. Gonosz friscoiak is rájöttek.
több mint 7 éve
Megy a futás, kellett a toss, meg a shotgun, meg a faszom. Nevetséges.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Sziasztok, stream linket kérhetnék?
több mint 7 éve
Jézus Howard, olyan szem-kéz koordinációja van időnként..... mint Carey-nek
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Remélem az időjárás miatti több futásból jól jövünk ki és akár kis szerencsével nyerhetünk is egy szoros meccsen.Niners kolléga, küldj egy linket bitte 😊
Alabama Niners
több mint 7 éve
Hu bazdmeg, Maksa kísértetét érzemFIRE FOX bazdmeg, csak is FIRE FOXTi is firefox-szal nézitek amúgy a meccset?Én Chrome-al, de a firefox elvileg jobb, mert kevesebb ramot zabál
tüsi91
hpeter93
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
FIRE FOX bazdmeg, csak is FIRE FOXTi is firefox-szal nézitek amúgy a meccset?Én Chrome-al, de a firefox elvileg jobb, mert kevesebb ramot zabál
tüsi91
hpeter93
több mint 7 éve
Ti is firefox-szal nézitek amúgy a meccset?Én Chrome-al, de a firefox elvileg jobb, mert kevesebb ramot zabál
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Nézd meg az elkapóinkat, nézd meg a múlt heti meccset, kombináld az időjárással.Goldman és Washington stuntja eléggé ült.
több mint 7 éve
Remélem az időjárás miatti több futásból jól jövünk ki és akár kis szerencsével nyerhetünk is egy szoros meccsen.
több mint 7 éve
Bazdmeg ez mi már? Hozzá se lehet érni a QB-hoz?Hugomra nagyobbat rávertem gyerekkorunkban. Mondjuk nem beszéltünk egymással 10 éve.....
tüsi91
- Abe Simpson