Chicago Bears - San Francisco 49ers
több mint 7 éve
Ó, ha Barkley így játszana a hátralévő meccseken...
több mint 7 éve
pahynor21
197
Jól van, megbocsátok.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Vov, kurva jó a támadófal második hete zsinórban.Esküszöm, hogy Cutler miatt van ez. De komolyan. Amikor Jay fönn volt laposra verték.
füligjimmy
több mint 7 éve
Vov, kurva jó a támadófal második hete zsinórban.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Thomson és Bellamy, ezeket vajon ki bassza?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Bellamyt vajon melyik faszkalap engedi még fel?
több mint 7 éve
pahynor21
197
Bellamy, törd el inkább a kezed!
több mint 7 éve
Faragó Ricsi vinnyogó hangján: Sporttörténelem íródik a szemünk előtt!deadspin.com/49ers-get-flagged-for-celebrating-touchdown-that-didnt-1789663719
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Eric Berry elit.Ez akkora hülyeség... ha 4. helyen nem tudtál idén jót húzni, akkor a 2. helyen se fogsz tudni jövőre.
Remélem Chip tud olyat mondani a félidőben a srácoknak mint Eddie Howie most a Bournemouthnak a Pool ellen.
Most azon a ponton vagyok hogy látnák egy jó W-t is, de az L jobban kellene.
Coolearie
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Eric Berry elit.Én megraktam a Liverpool-t, félidőig néztem, mondom ez zsebben, aztán megláttam a végeredményt és majdnem átütöttem a monitort.
Remélem Chip tud olyat mondani a félidőben a srácoknak mint Eddie Howie most a Bournemouthnak a Pool ellen.
Coolearie
Szerkesztette: hpeter93
több mint 7 éve
Eric Berry elit.Remélem Chip tud olyat mondani a félidőben a srácoknak mint Eddie Howie most a Bournemouthnak a Pool ellen.
több mint 7 éve
Ponder helyére Cassel, de az az én hibám volt, mert túlvuduztam.Azért tegyük hozzá, hogy egy rakás szar secondary ellen passzolt, az megvan amikor lesérült a kezdő Vikes irányitó, aki nem tudott két rendes passzt lenyomni (már nem tudom ki volt az) és bejött a csere, aki szarrá passzolt minket.Matt Barkley szetpasszol. Jim Oneil, a kurva anyadat.Múlt héten a második félidőben a csávó passzolt 260 yardot, másik 150-et elejtettek.
dankodavid
tüsi91
hpeter93
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Azért tegyük hozzá, hogy egy rakás szar secondary ellen passzolt, az megvan amikor lesérült a kezdő Vikes irányitó, aki nem tudott két rendes passzt lenyomni (már nem tudom ki volt az) és bejött a csere, aki szarrá passzolt minket. Ezek annyira jelentéktelen emberek lettek, hogy még a nevüket sem tudom, csak nehogy ez legyen Barkley-vel is.Matt Barkley szetpasszol. Jim Oneil, a kurva anyadat.Múlt héten a második félidőben a csávó passzolt 260 yardot, másik 150-et elejtettek.
dankodavid
tüsi91
Szerkesztette: hpeter93
több mint 7 éve
Bbandi90
86
Ironikusan kérdeztem, láttam h semmi nem volt ... azért is mondtam.Smissz vagy Brok fogta a TE-t és befújta passz interfésznek.óóóóóó, mekkora kamu!!!!Megmondaná valaki h most mi a f.t is fújt le ... nah most meg TD.
füligjimmy
Bbandi90
Coolearie
több mint 7 éve
Csak akkor, ha elfogadják a cinkelést!!!óóóóóó, mekkora kamu!!!!Cinkeltek, elő a seprüket!
füligjimmy
hpeter93
A bíró szart se látott, Brown takarta a védőt, rutinból dobta. Kurva nagy kamu fújás, 4 pontot minimum nyertünk vele
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Smissz vagy Brok fogta a TE-t és befújta passz interfésznek.óóóóóó, mekkora kamu!!!!Megmondaná valaki h most mi a f.t is fújt le ... nah most meg TD.
füligjimmy
Bbandi90
több mint 7 éve
pahynor21
197
Ez nem volt DPI, de legalább nézhető drive volt végre.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Matt Barkley szetpasszol. Jim Oneil, a kurva anyadat.Múlt héten a második félidőben a csávó passzolt 260 yardot, másik 150-et elejtettek.
dankodavid
több mint 7 éve
Bbandi90
86
óóóóóó, mekkora kamu!!!!Megmondaná valaki h most mi a f.t is fújt le ... nah most meg TD.
füligjimmy
több mint 7 éve
óóóóóó, mekkora kamu!!!!Cinkeltek, elő a seprüket!
füligjimmy
több mint 7 éve
óóóóóó, mekkora kamu!!!!
- Abe Simpson
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Matt Barkley szetpasszol. Jim Oneil, a kurva anyadat.
Pulvis et umbra sumus.