NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
203
14
19:00
New York Giants - Arizona Cardinals
182
15
Buffalo Bills - New England Patriots
161
17
19:00, NET4+
Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
124
12
19:00, ARENA4
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
58
9
Baltimore Ravens - Tennessee TItans
54
7
Houston Texans - Dallas Cowboys
47
9
Chicago Bears - New York Jets
39
10
RedZone week4
33
4
19:00, NET4+
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
1 perce
Gratula a W-hez!Bengals meccs szóval még túl korán van ehhez. Annyiszor jöttetek vissza ellenünk ilyen szitukból.
meme
2 perce
Ez nem a mi napunk volt....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
8 perce
Chase Brown 9 yard, 8 futásból.Hány szélső futásunk volt? Hány yardért? És belűlről ugyanez?Lehet tippelni hány középső futásunk lesz....hiszen egész meccsen nem működöttA Jags nem engedett 75 yardot egy futónak nagyon rég óta.
meme
iktriad
meme
10 perce
Hány szélső futásunk volt? Hány yardért? És belűlről ugyanez?Lehet tippelni hány középső futásunk lesz....hiszen egész meccsen nem működöttA Jags nem engedett 75 yardot egy futónak nagyon rég óta.
meme
iktriad
13 perce
Lehet tippelni hány középső futásunk lesz....hiszen egész meccsen nem működöttA Jags nem engedett 75 yardot egy futónak nagyon rég óta.
meme
13 perce
Szinte....A tesója tuti nem. 3 évig rontotta nálunk a levegőt OC-ként.Hátha lecseréljük zacket! Szinte bárki jobb lenne!Komoly ez a Jax D, Campanile nem igen lesz már itt jövőre.Csodáltam, hogy nem nevezték ki. Volt 2 HC interjún is.
Sebii
iktriad
meme
iktriad
14 perce
A tesója tuti nem. 3 évig rontotta nálunk a levegőt OC-ként.Hátha lecseréljük zacket! Szinte bárki jobb lenne!Komoly ez a Jax D, Campanile nem igen lesz már itt jövőre.Csodáltam, hogy nem nevezték ki. Volt 2 HC interjún is.
Sebii
iktriad
meme
14 perce
Lehet tippelni hány középső futásunk lesz....hiszen egész meccsen nem működött
15 perce
Hátha lecseréljük zacket! Szinte bárki jobb lenne!Komoly ez a Jax D, Campanile nem igen lesz már itt jövőre.Csodáltam, hogy nem nevezték ki. Volt 2 HC interjún is.
Sebii
iktriad
17 perce
Komoly ez a Jax D, Campanile nem igen lesz már itt jövőre.Csodáltam, hogy nem nevezték ki. Volt 2 HC interjún is.
Sebii
18 perce
Az egész csapat lézeng a pályán, semmi tűz senkiben! Csak legyünk már túl a meccsen érzésem van ha rájuk nézek!A védőfal odateszi magát, de a secondarytek gyenge.
meme
18 perce
Komoly ez a Jax D, Campanile nem igen lesz már itt jövőre.
20 perce
Az egész csapat lézeng a pályán, semmi tűz senkiben! Csak legyünk már túl a meccsen érzésem van ha rájuk nézek!
22 perce
Én ezt nem értem, mi van Joeval? Ilyeneket azért nem szokott 😨Mondom, valami komoly baj van csapaton belül....
SirPub
Soha nem láttam ilyen dekoncentráltnak Joe-t, Higginst.
23 perce
Nem gondoltam, hogy ezt mondom valaha, de jöjjön Flacon! Siralmas!Ezt azért mondod, mert mindig kikapunk a Cincytől, ha a csere QB játszik. 😊
meme
25 perce
Én ezt nem értem, mi van Joeval? Ilyeneket azért nem szokott 😨
Ezt még anyám is két cekkerrel...
25 perce
FOYE!!!!
25 perce
Nem gondoltam, hogy ezt mondom valaha, de jöjjön Flacon! Siralmas!
35 perce
Amíg nem védekezünk 0-ra egy támadást, semmi esélyünk! Burow ma nem éles, Chase nélkül gyenge a támadójátékunk mint a tavaszi lepkefing!A DB sor nálunk is egyre vékonyabb.
meme
36 perce
Amíg nem védekezünk 0-ra egy támadást, semmi esélyünk! Burow ma nem éles, Chase nélkül gyenge a támadójátékunk mint a tavaszi lepkefing!
51 perce
És máris csak közte 3.
51 perce
A Cincy támadási problémáira egy kis kontextus.Ha azt gondolod ezen múlik, nem láttad a múltheti vergődésünk 🤣
The Jaguars have not given up a first-half touchdown in 2026 and are the first team to do so in each of their first four games since the 2022 49ers. The Jaguars have outscored opponents 61-9 in the first half this season, the best first-half point margin in the NFL (+52). t.co/ZAJEjHx1jr
— JaguarsPR (@JaguarsPR) October 4, 2026
iktriad
56 perce
Ez most egy szép Cincy drive.
1 órája
A Cincy támadási problémáira egy kis kontextus.The Jaguars have not given up a first-half touchdown in 2026 and are the first team to do so in each of their first four games since the 2022 49ers. The Jaguars have outscored opponents 61-9 in the first half this season, the best first-half point margin in the NFL (+52). t.co/ZAJEjHx1jr
— JaguarsPR (@JaguarsPR) October 4, 2026