Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Egy picksix-el még lenne sanszunk
több mint 2 éve
high snap.....bohózat az egész O.....nem értem mit hívunk...az összhangot nem látom....lassú és vontatott....ami a legnagyobb gondom, hogy nem hiszik el, hogy meglehet egy TD.....De legalább vigyázunk a labdára és kevés a zászló.
Klemó
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Trubisky jobb mint Burrow Remélem láttátok kiírva
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
LOL nem mutatták a FG-tAkkor jól láttam 😊
Willie Parker
több mint 2 éve
astroid
570
AFC North itt mindenki berugja 50 alatt 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 656
high snap.....bohózat az egész O.....nem értem mit hívunk...az összhangot nem látom....lassú és vontatott....ami a legnagyobb gondom, hogy nem hiszik el, hogy meglehet egy TD.....
több mint 2 éve
Mikey
18 728
Szóval... a vezetésért támadhatunk.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Centerünk lesérült, ez nagyon nem jóA snapnél látszott a hiánya
astroid
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
LOL nem mutatták a FG-t
több mint 2 éve
trubi még mindig zseniális
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Levi Wallace is megsérült közben a D-ből....
több mint 2 éve
Klemó
5 656
No és az egyetlen jó falemberünk megsérül...fasza...
több mint 2 éve
astroid
570
Centerünk lesérült, ez nagyon nem jó
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Egyetértek...a jövő nagy párosa, ez nem kétséges....Ráborítottuk a dzsungeltellenféltől függetlenül volt gyenge Burrow sztem az első félidőbenlehet megérte volna nem rúgni a félidő végén, de úgy néz ki Burrow nem fizet rá hogy bealudt Stafforddal ellentétbenAzért a 2 ellenfelet ne hasonlítsuk össze 😀 Mert bár a Steelers védelme kifejezetten jó, de az O az nos - nem.
Negritis, a vajda
A Bils a labda mind2 oldalán brutál jól teljesített. A labdaeladások ellenére is.
shagi0206
Negritis, a vajda
Willie ParkerAdjuk meg ami jár, hasítottak watték nagyon!eszem ágában sincs elvenni
meme
kurvajó volt a D# és élmény volt nézni, de azért mikor a Burrow-Chase működik az is egy élmény
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Küldjük be Picikét erre a drive-ra, nyerje meg! 😀
több mint 2 éve
meme
2 102
Te szegény.... Nekünk meg burfict jutott.....😝Itt ülök 95 óta, Cordell Stewarttól már kifolytak a szemeim és a késői Toronyembert is élveznem kellett@meme fújjuk le! 😀Különben is, egy vérmes szurker akkor is kitart, ha nyakig.....
Szokol
Én már csak tudom, kb 15 éve Bengalsos vagyok 😂
meme
Willie Parker
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
most viszont be kell fizetni a számlát 😀Jaja, nagy teljesítményt adtak le.Adjuk meg ami jár, hasítottak watték nagyon!ellenféltől függetlenül volt gyenge Burrow sztem az első félidőbenlehet megérte volna nem rúgni a félidő végén, de úgy néz ki Burrow nem fizet rá hogy bealudt Stafforddal ellentétbenAzért a 2 ellenfelet ne hasonlítsuk össze 😀 Mert bár a Steelers védelme kifejezetten jó, de az O az nos - nem.
Negritis, a vajda
A Bils a labda mind2 oldalán brutál jól teljesített. A labdaeladások ellenére is.
shagi0206
Negritis, a vajda
meme
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 728
Jaja, nagy teljesítményt adtak le.Adjuk meg ami jár, hasítottak watték nagyon!ellenféltől függetlenül volt gyenge Burrow sztem az első félidőbenlehet megérte volna nem rúgni a félidő végén, de úgy néz ki Burrow nem fizet rá hogy bealudt Stafforddal ellentétbenAzért a 2 ellenfelet ne hasonlítsuk össze 😀 Mert bár a Steelers védelme kifejezetten jó, de az O az nos - nem.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
meme
több mint 2 éve
Ráborítottuk a dzsungeltellenféltől függetlenül volt gyenge Burrow sztem az első félidőbenlehet megérte volna nem rúgni a félidő végén, de úgy néz ki Burrow nem fizet rá hogy bealudt Stafforddal ellentétbenAzért a 2 ellenfelet ne hasonlítsuk össze 😀 Mert bár a Steelers védelme kifejezetten jó, de az O az nos - nem.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Willie Parker
Adjuk meg ami jár, hasítottak watték nagyon!eszem ágában sincs elvenni
meme
kurvajó volt a D# és élmény volt nézni, de azért mikor a Burrow-Chase működik az is egy élmény
több mint 2 éve
Ahogy olvasom, az ukránoknak is.Jöhet a punt block!Van egy jó Gunnerünk
Szokol
Willie Parker
több mint 2 éve
Klemó
5 656
No most kell a TD.....menni kell előre, nincs mese, most már a W-re kell menni és nem a szoros vereségre.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Ráborítottuk a dzsungeltellenféltől függetlenül volt gyenge Burrow sztem az első félidőbenlehet megérte volna nem rúgni a félidő végén, de úgy néz ki Burrow nem fizet rá hogy bealudt Stafforddal ellentétbenAzért a 2 ellenfelet ne hasonlítsuk össze 😀 Mert bár a Steelers védelme kifejezetten jó, de az O az nos - nem.
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Jöhet a punt block!