NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Stream: firstrownow.eu/sport/american-football.html | nutjob.eu/schedule.html | www.viponlinesports.eu/sports/american-football.htmlBeharangozó:
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Na kikapott a jets, kikapott a dolphins, jövő héten megverjük a ravenst és play off?😀ddddherewegoMég nem egészen, de kétségtelen, hogy nagyon jól jött ki nekünk ez a forduló, főleg, ha a Chiefs kitart a Chargers ellen, plusz a Titans és a Raiders ugye egymás ellen játszik, de ők szerintem pretenderek.
Szerk.: Mire leírtam, másodpercekkel a vége előtt fordított a Chargers.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ezért fogalmaztam úgy, hogy "fogható lett volna" - nem volt teljesen tiszta szituáció, de el lehetett volna kapni. De a lényeg, hogy nem tette.Az ott fogható lett volna Wallace-tól, de sebaj... 😊vassadijól védekeztek rajta, talán még bele is ért a srác (nem tudom ki volt), de így vége...fcancellara
több mint 11 éve
herewego
1 017
Na kikapott a jets, kikapott a dolphins, jövő héten megverjük a ravenst és play off?😀dddd
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
Az ott fogható lett volna Wallace-tól, de sebaj... 😊vassadijól védekeztek rajta, talán még bele is ért a srác (nem tudom ki volt), de így vége...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az ott fogható lett volna Wallace-tól, de sebaj... 😊
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
TD, Miaminak nincs időkérése, a saját 11-ről indulnak és TD kell nekikfcancellara38 mp van hátra
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
TD, Miaminak nincs időkérése, a saját 11-ről indulnak és TD kell nekik
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
ez a Tolbert "futás" nem volt semmi
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
first and 6
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
jól néz ki ez az utolsó drive a panthersnek...
több mint 11 éve
Hát nem ilyen meccsre számítottam :S Mindenesetre gratulálok nektek !
több mint 11 éve
A Panthers csinálhatna még egy game winning td-t 😊vontodépp azon van.
több mint 11 éve
A Panthers csinálhatna még egy game winning td-t 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
nagy bajban lennénk ha a MOM-et kéne megállapítanunk...Worilds,Gay,Troy? De BB is,Brown és Bell is jó...na meg az O line isfcancellaraA game ballt megkaphatja Gordon, mi megelégszünk a W-vel is. 😊
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
nagy bajban lennénk ha a MOM-et kéne megállapítanunk...Worilds,Gay,Troy? De BB is,Brown és Bell is jó...na meg az O line is
több mint 11 éve
Azért McBriar is tud puntolni, vagy csak félti az állását Bentől 😊
több mint 11 éve
lol azért a D# elég fasza idénés ha védelme?fcancellaraCsak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?Shilkor
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
mármint ha normálisan fognánk a csávót...azért a Browns védelme a liga jobb védelmei közé tartozikBigBen7és ha védelme?fcancellaraCsak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?Shilkor
több mint 11 éve
Akkor DC lenne 😛és ha védelme?fcancellaraCsak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?Shilkor
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
azért a Browns védelme a liga jobb védelmei közé tartozikés ha védelme?fcancellaraCsak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?Shilkor
több mint 11 éve
fcancellara
1 559
és ha védelme?Csak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?Shilkor
több mint 11 éve
Csak meglett Gordonnak a 200+ yard.vassadiMi lenne, ha lenne irányítója is?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Csak meglett Gordonnak a 200+ yard.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
összeszedjük az onsidet aztán le is zártuk