NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
11 napja
Ha ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...Carolina fogja nyerni.
nagylaza, főpohárnok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 napja
KCHa ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...de ki fogja megnyerni? 😊 Senkire nem tennék 1 fillért se
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Akkor tènyleg grat a Dallasnak,
11 napja
Ha ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...de ki fogja megnyerni? 😊 Senkire nem tennék 1 fillért se
nagylaza, főpohárnok
11 napja
Javonte a másik csapatban nyomjaengem hurts basz fel, ha csak egy enyhe nyomás is van folyamat pánikol. Most is az első full pánik passz voltHatalmas szerencseje hogy a liga legjobb elkapoi es futoja van mellette.
eaglesmcnabb
Hendrix
Tepper takarodj!
11 napja
Dak feldobja Pickens Lamb elkapja èseg is nyertèkAmen
dande2
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 napja
Ha ez a Philly SB-t nyer, akkor... Nem is tudom...
11 napja
engem hurts basz fel, ha csak egy enyhe nyomás is van folyamat pánikol. Most is az első full pánik passz voltHatalmas szerencseje hogy a liga legjobb elkapoi es futoja van mellette.
eaglesmcnabb
11 napja
Dak feldobja Pickens Lamb elkapja èseg is nyertèk
11 napja
De ilyenkor mièrt nem csinálunk meg mondjuk egy szèlső húzás futast vagy hasonlót 🤷🤔????
11 napja
balfaszBarkleynak ezek a botladozásai kikészítenek. Sokadik ilyen amit meg lehetne futni.engem hurts basz fel, ha csak egy enyhe nyomás is van folyamat pánikol. Most is az első full pánik passz volt
Greengo
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 napja
na most már húzza be Hurts tesóBehúzta, így nem lett fumbli
Löfli
Tepper takarodj!
11 napja
Hurts passzolt TD-vel lesz vege.
11 napja
na most már húzza be Hurts tesó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Barkleynak ezek a botladozásai kikészítenek. Sokadik ilyen amit meg lehetne futni.engem hurts basz fel, ha csak egy enyhe nyomás is van folyamat pánikol. Most is az első full pánik passz volt
Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 napja
Az mindig 🙂Ez nagy D volt....meg mák
dande2
eaglesmcnabb
11 napja
Itt mindenki hülye?A bírók főleg 🥳
Assurbanapli
11 napja
Ez nagy D volt....meg mák
dande2
11 napja
Barkleynak ezek a botladozásai kikészítenek. Sokadik ilyen amit meg lehetne futni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 napja
Ez nagy D volt....
11 napja
Ugyan már...megnéznélek hasonló helyzetben. 😀60-as IQ felett.Ennek gondolkodás nélküli készségnek kellene lenniede amúgy ilyen mélyen miért nem hagyja bepattogni az endzoneba?Gondolod van idő ezen agyalni?
Löfli
Greengo
Assurbanapli
Hendrix

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 napja
Dallas nem akar vezetni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja