Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
19 órája
Ahogy elnézem Pickens lassan innen is elcserélteti magát
19 órája
Azèrt ez egy nagyon erősen megdobott labda volt..
19 órája
Hoppa
19 órája
Amúgy sima Dallas Wre számítottam szóval ahhoz kèpest...de azèrt így fájni fog 😏
19 órája
Na legyen OT
19 órája
Ez egy pick-six volt…
19 órája
Szerintem is, plane, ahogy eddig jatszottak, de van, aki szereti tulgondolniSztem logikusabb lenne hogy 7 pont, aztan ha van meg esely a vegen ramennek a 2esreEzt most nem ertem, miert mentek ra a 2esre?Hogy akkor a kovetkezo TD-vel megnyerik…
Tdog
casaubon
Tdog
19 órája
Milyen bátor döntés 4.1-re neki menni?! Nem bátor, hanem agyhalott!Meg az Analytics is azt mondta, hogy rugni kellett volna
Utley
19 órája
Sztem logikusabb lenne hogy 7 pont, aztan ha van meg esely a vegen ramennek a 2esreEzt most nem ertem, miert mentek ra a 2esre?Hogy akkor a kovetkezo TD-vel megnyerik…
Tdog
casaubon
19 órája
Ezt most nem ertem, miert mentek ra a 2esre?Hogy akkor a kovetkezo TD-vel megnyerik…
Tdog
19 órája
Milyen bátor döntés 4.1-re neki menni?! Nem bátor, hanem agyhalott!
19 órája
Itt szerintem egyik csapat se akar nyerni. Mik ezek az edzői döntések
19 órája
Amúgy bocs elszúrtam a nevet 😏Hülye MorrisLol... minek volt erre szükseg
dande2
Toto21
19 órája
Ezt most nem ertem, miert mentek ra a 2esre?
19 órája
Na, eddif ez hol volt??
19 órája
Meg a vegen hosszabbitas lesz
19 órája
Mekkora zseni a forma sima FG és három labda… Inkább “töresd” össze az embered… Bravó!
19 órája
Hogy Bowlesnak 8 perccel a vége előtt nem mindegy hogy 17 vagy 21…Remelem rafazik... nagyon hülye döntes volt töle
KeyG
19 órája
Ezt a hülyeséget 🤦
19 órája
Hogy Bowlesnak 8 perccel a vége előtt nem mindegy hogy 17 vagy 21…
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
20 órája
Flag fociban nagyot menne a D!
20 órája
Ez a Dallas amugy evek ota semerre se tart, az O-t telepakoltak, a vedelem ellen sztem meg Rush a falcons O-val is karrier napot tartana
20 órája
Lol Dallas secondary🤣