Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
grat. aztán csak ügyesen.
több mint 8 éve
gratulálok fiúk, hiába az 500+ előrehaladott yard, ha 2 INT, és 2 recovered fumble (+4 sack) még mindig többet ér.jövőre veletek ugyanitt!
sok sikert a PO-ban
több mint 8 éve
Most mé'? A legjobb szilveszterem volt az utóbbi tíz évben. Ahogy ezt a meccset elnézem, tarthatott volna még... 😀Sajnálom... Vagy nem tudom mit kell ilyenkor mondani.Egy nő még rémlik. Gyanítom több nem is volt. Csak pia. A javát ő is hozta... 😀Sok pia vagy sok nő?Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
apeszos
nexion218
apeszos
nexion218
több mint 8 éve
Nekem most történetesen szerencsém volt, de ez az a bizonyos kivétel... A lényeg, hogy megtanuljuk élvezni az ilyen meccset is, még egy ugyanilyen rusnya úgy se lesz. Legalább pontok vannak, ha úgy tetszik ez lehet a "rusnya, de legalább nagy a szíve" kategória.Egy nő még rémlik. Gyanítom több nem is volt. Csak pia. A javát ő is hozta... 😀Sok pia vagy sok nő?Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
apeszos
nexion218
apeszos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
egyszer el kell kezdeni. vagy... el kellett volna. na mindegy.na, már csak két onside kick kelllast successful onside kick 28/12/2014
slowmotion
rva
több mint 8 éve
na, már csak két onside kick kelllast successful onside kick 28/12/2014
slowmotion
több mint 8 éve
Sajnálom... Vagy nem tudom mit kell ilyenkor mondani.Egy nő még rémlik. Gyanítom több nem is volt. Csak pia. A javát ő is hozta... 😀Sok pia vagy sok nő?Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
apeszos
nexion218
apeszos
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Egy nő még rémlik. Gyanítom több nem is volt. Csak pia. A javát ő is hozta... 😀Sok pia vagy sok nő?Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
apeszos
nexion218
több mint 8 éve
na, már csak két onside kick kell
több mint 8 éve
Sok pia vagy sok nő?Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
apeszos
több mint 8 éve
na, ezért a kiccsávóért már megérte leülni a meccs elé.#MVP
több mint 8 éve
ja, az megvan, hogy kitettem Moore-t a kezdő fantasy csapatomból azért, mert úgy voltam vele nem dob majd TD-t?ennél rosszabb már nem lehet az este
több mint 8 éve
Kissé homályba veszett az elmúlt pár nap.WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
nexion218
több mint 8 éve
WTF?Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
több mint 8 éve
Most már én is.Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
több mint 8 éve
Én már csak tudom...Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
apeszos
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
(csúsztatva nézem, én is sírva röhögök mindenen 😀)megjöttem. nyerésre állunk?igen, megnyerjük a negyedik draftjogot éppen.
slowmotion
rva
több mint 8 éve
megjöttem. nyerésre állunk?A draft táblán.
slowmotion
több mint 8 éve
megjöttem. nyerésre állunk?attól függ mit akartok nyerni... 😀
slowmotion
több mint 8 éve
megjöttem. nyerésre állunk?igen, megnyerjük a negyedik draftjogot éppen.
slowmotion
több mint 8 éve
megjöttem. nyerésre állunk?
több mint 8 éve
Mondasz valamit. A nő se ronda, csak nem ittál eleget.Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
gyeek
több mint 8 éve
Add a Kool Aidet, hogy ez A Benny Hill Show és nem egy Cowboys vs Redskins, kiiszom 10ből 10szer. Hozzállás az egész. 😊A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
apeszos
több mint 8 éve
A maga műfajában. Na de ebben?Benny Hill showMi azzal a baj? Benny Hill rohadt jó! 😊
apeszos
gyeek
több mint 8 éve
ez az utolsó negyed remekül mintázza mi történt az NFC East-ben egész szezonban. az nyer aki kevesebbet hibázik.
McFadden 20 yard futás után annyira kivan, hogy egy rendes stiffarmot nem tud csinálni, ez milyen már?