nexion218

Washington Redskins

nexion218
Utoljára láttuk
5 napja
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
3 764
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike TysonUtolsó 10 fórum hozzászólás

8 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
De mondjuk egy Apostol koncerten már kevésbé valószínű hogy bedrogozott, részeg rajongók izzadtan összeölelkezve örjöngjék végig az előadást. 😊
bcsarli
Ja. És nyilván másfél méterre fognak ülni egymástól meg úgy is foglalják el a helyeiket. Aztán ha véletlen a rájuk vigyázó biztonsági személyzetben van egy koronás akkor úgy fognak hullani a veszélyeztetett korúak mint a legyek. Megéri.
Matthew99
És ha nincs koncert, de elkepja a szuperécet és úgy hal meg, hogy nem látta az Apostolt? Hö? Erre nem gondoltál??? 😀😀😀😀😀😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
8 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
 www.forbes.com/sites/brucelee/2020/07/29/study-how-covid-19-coronavirus-may-affect-your-heart/

Foleg a masodik tanulmany eredmenye para.

100 korabbi covidost vizsgaltak MRI-vel (atlag 71nappal az utan h pozitiv mintat vettek toluk), akik 2/3a nem igenyelt korhazi ellatast, az atlageletkoruk 49 ev.

78%uknal talaltak kulonbozo szintu elvaltozasokat a szivben (gyulladas, megnott bal kamra, csokkent pumpalasi kepesseg), amik osszhangban vannak azzal, hogy sokukat diagnosztizaltak szivizomfal es szivburok gyulladassal.

Ugye mar eleg koran kimutattak, h a fo gond a virussal h gyulladasokat okoz szinte mindenhol a testben (erek, sziv, belek, tudo).
Annal a fiatal magyar birkozonal(?) aki meghalt tavasszal is ezt mondta a csapatorvos, mint lehetseges magyarazat... (nemtom volt-e tesztelve, de olaszban volt versenyen talan marciusban v februarban, utana meg lazas lett meg gyengesegre panaszkodott es 2 hetig karantenban volt)
Borbinho
Tamáskodnék, aztán majd diverdoc kijavít.
- a 49 éves átlagéletkor semmit se mond, lehet 60 db 65 éves és 20 darab 11 éves is, ahogy 30-40-90 évesek is. A korfa alapján 100 random ember átlagéletkora kb. 49 év.
- 71 nap után még érintett lehet a szervezet, lehet benne olyan gyulladás, ami lassan húzódik vissza, nem tudom az általad leírtak mennyi idő alatt múlnak el, ahogy nem tudom milyen érzékenységgel vizsgáltak, hisz lehet, hogy 200 nap elteltével mást mutatna a vizsgálat, vagy hogy most is van nekem is, neked is enyhe szívburok gyulladás, hiszen azt se tudjuk az mitől van. Lehet a tegnapi 15 km-es futástól, lehet egy januári influenzából visszamaradt. A leírás alapján tünetmentes, tehát nem fáj vagy haldoklik 100-ból 78 korábbi koronás.
- az, hogy 100 emberből 78-nál találnak elváltozást a szívben kábé semmit se mond, csak akkor lehetne érdemben viszonyítani, ha lenne a szívükről képünk a fertőzés előttről. Hisz nem tudhatjuk, hogy a 78 ból 70 vagy 8 az, akinek már a covid előtt is volt kamranövekedés, tachicardia, stb.
- ahogy az se derül ki, hogy a 78-ban miként oszlik meg a "csak" gyulladás és egy komoly probléma. Lehet 75-nek szívizomgyulladása van, ami elmúlik pár hónap alatt, lehet 50-nek valami halálos, semmit nem tudni erről pontosan. Ez kábé olyan adat, minthogy azt mondom, hogy 100 db 49 éves átlagéletkorű férfiből 78-nak van vastagbélrákja vagy kopaszodik. Nem mindegy melyik.
Sobri Jóska
Elolvastam a kozlemenyt, jo cikk. Es nem jo hir. Csak 45 es 53 ev kozotti Gyogyultnak nyilvanitott Beteget vizsgaltak. A statosztikai elemzeshez onkentes, riziko adaptaltan azonos ( dohanyos, coronaroabeteg stb) csoportu betegek eredmenyeivel hasonlitottak ossze, es CoVidosok szignifikansan roszabb eredmenyt mitattak. Valogatas nelkul a 100-bol 78- nak van elterese mar onmagaban gaz, ezt bal kamra ejekcios frakcio vizsgalattal, vagy kamrai jypertrofiaval mondtak ki. EF csokkenes a nagyobb gaz, kamrai nahyobbodas onmagaban nem biztos ( nekem is van, es majdnem minden sportolonak, magas vernyomasosnak). Tehat ez a resze a kisebb gaz. A masik adat, ami nekroenzim emelkedest mutat az sokkal ijesztobb. Ez emelkedik pl infarktusban is. Ez akut gyulladas, vagy verrog okozta verellatasi zavar okozta zajlo szivizom karosodasra utal. Ez 100- bol 60- nal volt. Na ezt tartom nagyobb gaznak, raadasul nem tudni mi lesz a kesoi kovetkezmenye.
A masik tanulmany CoVidos elhunytak boncleleten alapszik. Abbol teljes populaciora nem lehet interpolalni az adatokat
diverdoc
Nem örülünk.

Azért kérdeznék:
A nekroenzim csak infarktusban emelkedhet? Olyan helyzetben ami egyébként nem, vagy nem nagyon veszélyes nem? Csak szívkárosodásra utalhat? Másra nem?
Mi lehet a késöbbi következménye? Infarktus 4 éven belül? 200-as vérnyomás?
Mi a valós veszélye ennek a nekroenzimnövekedésnek?
Sobri Jóska
Az egy sima laborertek, amivel az eppen zajlo izomkarospdasra lehet kovetkeztetni. Azert nekro mert a szoveti szeteses, karosodas (elhalas) soran szabadulnak fel. Nem nem csak infarktusban emelkednek, minden szivizom karosodasnal ( es egyes enzimek pl CK, CK-MB akar harantcsikolt izom noxak utan is, troponin szivre specifikusabb, es a tanulmanyban ez utobbit neztek).

Infarktust ez nem okoz, forditva van infarktusba emelkedik. Kesoi kovetkezmenye meg rohadt szeles skala. Ez csak egy labor ertek ami azt mutatja, hogy karosodik eppen a szivizom. Attol fugg mekkora terulet erintett, mennyizom hal el. Lehet semmi nem lesz, lehet az elhalt apro resz pont Ingeruletvezezesi zavart okoz, mert ott az elhalt resznel megszakad az impulzus es rotmuszavar lesz. Ami lehet banalis pimf dolog jo esetben, rossz esetben pacemaker. Elhalas eseten sziv pumpafunkcio karosodhat, ami lehet nem jelentos de akar Szivelegtelenseg ami csak transzplantacioval Kezelheto ( infarktus is ilyen). Annak a 60% nak az 5-10 eves eredmenyei lennenek mervadoak.
diverdoc
Illetve nekem még az is érdekes adat lenne, hogy mi volt ezeknek az alanyoknak a fertőzés ELŐTTI státusza.

EDIT: Vmenniyre próbáltak rá figyelni, hogy alapvetően ne legyen szívbetegek (normál vérnyomás, nincs szívgyógyszere stb), de sajnos akkor sincs egy pontos fertőzés előtti kép az állapotukról, legalábbis így felületes olvasás után nem látom a cikkben, hogy lenne. Nyilván, mivel nem készült senki megfertőződni és utána egy tanulmány alanya lenni. Szóval ezt csak azért írtam, hogy én a magam részéről semmiképp nem bagatellizálnám, de kicsit azért óvatosan kezelném ezt az eredményt.

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
15 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Egyrészt lol, másrészt ugye olvastátok, hogy csak placeholder? 😀
Mindenki úgy kezeli, mintha bejelentették volna, hogy ez lesz a nevük mostantól.
tenorx
olvastuk, idén evvel futnak.
Placeholder? igen
annak is szar? igen
tehet erről itt bárki? nem
vicces? naná
briareos
Idén evvel futnak?
Nekem nem ez jön le ebből:
[Schefter] Effective immediately, Washington will call itself the “Washington Football Team”, pending adoption of a new name, sources tell ESPN. This is not a final renaming and rebranding for team; this is the name it wants to use until pending adoption of a new name in the future.

Nekem ez inkább csak egy borzasztó szarul bejelentett olyasminek tűnik, hogy valahogy lehessen hivatkozni rájuk, amíg nincs nevük.

Hozzáteszem röhejes ez a balfaszkodás a névvel, just pick one and get done with it.
tenorx
"The decision to use 'Washington Football Team' for this season allows the franchise the ability to undertake an in-depth branding process to properly include player, alumni, fan, community, and sponsor input," the team said in a press release.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/iis9vejmsajm7oeruvye
Washington will go by 'Washington Football Team' until further notice
The Washington NFL franchise will go by a new name until further notice: the Washington Football Team. Washington's name change, announced by the team on Thursday, is only temporary as the franchise attempts to rebrand its image.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
15 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Ugye ez nem végleges név? Mert, ha igen, az kurva gáz...
Mondjuk elég fura, hogy 2 hét alatt nem tudtak új nevet választani... Pláne, hogy kb 1 nap alatt jött ezer ötlet
Chargers LT
Igen, csak idő felderíteni, hogy vhol egy messzi-messzi galaxisban nincs-e véletlen vmilyen életforma, amire nézve rasszista lenne az új név.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
19 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
ÚÚÚÚÚ, ez vótmá?

Washington Racists

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
19 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
A meggyanúsított dolgozókat vagy kirúgták vagy maguktól leléptek, Snyder-nek az eddigiek alapján nem volt köze hozzá, folyamatban a kivizsgálás, szerintem lesz hamarosan vmi új alapítvány a kekszuális zaklatás áldozataiért, ahogy ilyenkor usánkában szokás... Jól néznénk ki, ha ezek után több lenne, mint pénzbírság. Draftcetlikkel meg fölösleges büntetni minket. Ha lenne 10 elsőkörösünk, mi akkor is utsók lennénk és/vagy Snyder odaadná mindet az aktuális egyetmi one-trick-pony szupersztárért.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Én még ezt kiegészítem azzal, akinek gyereke van, dohányzik, vagy bármi egyéb előre látható anomáliája van, ami a munkájának a hatékonyságát, a rendelkezésreállását, elérhetőségét, használhatóságát csökkentheti.
Persze ha meg lehet oldani.
Ha ugyanannyi pénzért jobb minőséget kap az ember, miért elégedne meg a csökkentett felhasználhatóságúval?
Sobri Jóska
Ez se fekete-fehér.
Van két kicsi gyerekem, de simán sokkal jobban végzem a munkámat, mint a kollégáim 98%-a, akár van gyerekük, akár nem.
warr_b
Azt te csak hiszed! 😀 😀 😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Abban viszont semmi szexuális fogyatékosság nincs, hogy tudtára adom egy csinos nőnek, hogy tetszik nekem és ha neki sincs ellenére, akkor szívesen töltenék vele időt. Márpedig az infók alapján itt ennyi történt, nem több.
nexion218
Melóhelyen csajozni, ismerkedni, ajánlatot tenni fogyatékosság.
Összekeverni a pénzkeresetet a pinavadászattal fogyatékosság.
Nekem egyetlen alkalmazottam volt, aki a figyelmét nem száz százalékban arra fókuszálta, amiért fizettem, az első alkalommal, amikor ezt tapasztaltam elköszöntem tőle.

Sobri Jóska
Köszönöm, ez esetben kekszuális fogyatékos vagyok, mert jelenlegi páromat is egy korábbi munkahelyemen ismertem meg, ráadásul még ki is fejeztem neki, hogy tetszik. Arra nem emlékszem, hogy láttam-e hirdetőtáblán, hogy hozzászólhatok.

A munkahelyi teljesítmény kérdésében teljesen egyetértek. Amíg viszont a munka minimum 100%-ban el van végezve és nincs törvénysértés/botrány/munkahelyi szabályzat megsértése, addig a magánélet nem a munkáltató hatásköre.

Azt hiszem a világunk legnagyobb problémája a kettes számrendszer...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
A kis nosztalgikus kitérő után esetleg kanyarodjunk vissza a sunákhoz 😀
warr_b
Kaptál rá jelet vagy engedélyt?

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
(Amúgy mi a bánat az a "pow wow streamer sörözés"????)
nexion218
a póvó, kicsit nyííááregyháziasan kell ejteni, a nagy tözsi gyűlés vagy intertörzsi nem vallási ceremónia - de azér nincs képbe itt, mer ez a Chiefs témája, ott baszódtak bele, hogy a tailgate-eket pow wow-nak nevezik.. csak perifériásan súroljuk...
sutianap
PÁU-VÁU? Nekem Debrecen is beugrik róla: Lóra felült egy laura.😊
De a streamer sörözést amúgy még mindig nem vágom...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Most komolyan, tényleg olyan nehéz belegondolni hogy a rézbőrű kifejezés sértő az őslakosok egy részének?
Értem én hogy tradíció, meg múlt, de bakker, nem lehetne egy kicsit nyitottabbnak lenni és együttérzést mutatni feléjük?
Ahogy nem illik manapság niggerezni, úgy talán a redskin szó is már egy idejétmúlt, pejoratív kifejezés.
Már évekkel ezelőtt önként meg kellett volna lépnie a tulajnak. Külső nyomás és arcvesztés nélkül.
Maradjon a logó, meg a színek és simán legyen Warriors.

A Blackhawks meg Chiefs meg azért nem passzol ide, mert előbbi a tulaj I. világháborús hadosztályának a neve volt (bár tény hogy azt egy nagy indián harcosról nevezték el!), a Chiefs viszont Kansas City egykori polgármesterének a becenevét kapta meg, mikor a Dallas Texans odaköltözött.
Pizsama
Engem sért az ilyen hozzáállás kedvenc csapatom nevével kapcsolatosan és kirekesztőnek találom.
Bjoca
Minden jogod megvan hozzá!
Mármint hogy sértve érezd magad.
Kérlek írj a moderátoroknak, majd ők eldöntik törlik-e a hozzászólásom.
Pizsama
nem az a cél, csak hogy észrevedd bármibe bele lehet kötni 😊
Bjoca
Figyi, eddig is voltak a Redskins név elleni tiltakozások, csak a tulaj megtehette hogy nem csinál semmit. Mert nem értek el egy kritikus tömeget.
Most viszont már kellően nagy lett a tiltakozók száma.
Nyilván most is megtehetné, hogy telibeszarja, és nem csinál semmit, csak annak olyan következményei lehetnének, amiket már nem akar vállalni.
Ilyen egyszerű. 50 éve nyugodtan niggerezhezett bárki az USA-ban. Most meg már nem olyan egyszerű megúszni következmények nélkül. 2020 lett az év mikor már kellően sok amerikainak nem oké hogy Redskins a neve az egyik NFL franchise-nek. Az idők változnak. Ezt kell elfogadni.
Pizsama
Meglátjuk mit agyalnak ki. Könnyen lehet, hogy megváltoztatják a nevet.

Az már más kérdés, hogy mennyire frankó, hogy egy szponzor, egy cég (Fedex, Nike) így presszionál, meg beleszól egy csapat belügyeibe. Ez azért elég messzire vezethet szerintem. Legközelebb majd azt mondják meg, hogy kit igazoljon vagy draftoljon a csapat? Vagy hogy ki legyen a vezetőedző? Esetleg a kezdő, vagy a taktikába is beleszólnak majd, vagy netán sugalmazzák, hogy fiúk, ezt a meccset most nem baj ha nem nyeritek meg?

Szóval azért az aggályok is érthetőek szerintem.
warr_b
Teljesen egyetértek. És pont erre mondtam, hogy a tulajnak elébe kellett volna mennie. Hisz tényleg csak idő kérdése volt, hogy eljön az az idő mikor már többeknek (köztük szponzoroknak) nem lesz már oké a csapatnév. Kár volt megvárni.
Precedens szerintem így sem lesz belőle. Találnak egy frappáns nevet, aztán megy tovább az élet. Ahogy a Browns vagy a Colts költözés is már múltba vesző incidensek (bár el tudom képzelni hogy még most élő egykori Baltimore-iak vagy Cleveland-iek felemlegetik).
Pizsama
Mindenképpen szerencsétlen most a helyzet. Mondjuk miután 2013-ban lenyilatkozta, hogy SOHA nem fogja megváltoztatni a nevet, onnantól ciki is lett volna, nagy arcvesztés. Az lehetett volna a megoldás, ha eladja a csapatot (amellett is sokan kardoskodtak/nak), és akkor már az új tulaj gondha, csinál amit akar.
warr_b
Csak hát ugye - tetszik, nem tetszik - megváltozott a helyzet és most már esetlegesen negatív anyagi vonzata is lehetne, ha makacsul kitartana a korábbi álláspontja mellett. De nyilván egy NFL franchise is üzlet és számítanak a piszkos anyagiak is, így a saját érdeke is hogy hajlandó legyen változtatni.
Én nem ítélem el emiatt. Ahogy a szurkolókat sem. Van egy szituáció, reagálni kell rá. És a jó reakció most az, hogy hajlandóak tárgyalni a névváltoztatásról.
Pizsama
A tárgyalás meglesz.
Anyagiak terén nem vágom fontosan, ki mennyi lóvét adott a csapatra. Új stadion névváltoztatás nélkül nem lest, az biztosnak tűnik, kérdés tényleg szükség van-e rá. A Fedexes névszponzori lóvé asszem 200 milla volt, aaannyira azért nem irdatlan összeg ilyen szinten.
Meglátjuk.
warr_b
Engem inkább az izgat, hogy mi lesz az új név. Remélem találnak valami jó megoldást ami mindenkinek megfelel.
Pizsama
Jaj azt én is nagyon remélem! Annyira szeretném, hogy soha többé ne sérüljön meg senki pici lelke! Az olyan csúnya dolog!

Tudod mennyi idő megrendelni egy olyan felmérést, ami szerint nem zavar senkit a Redskins név? Pontosan annyi, mint megrendelni egy olyat, ami szerint mindenkit zavar. Sajnálom, hogy szétfosom a PC beszélgetést ezekről az égető társadalmi problémákról, de egyszerűen most lett elegem. Szánalmas és nevetséges ez az egész. Hol a vége ennek? Ki mondja meg, hogy mikor elég? Ki dönti el, hogy maradt-e még olyan név/gondolat/szobor/utcanév/sportcsapat/akármi, ami sért vkit?

Röhöghetsz rajta, meg gondolhatod, hogy milyen érzéketlenek és rossz humorúak, akik azt mondják, hogy a 49ers meg a Ptriots név is kirekesztő, de ebbe az irányba haladunk. Az a vicc benne, hogy nem vicc. Odakint olyanok pörögnek, hogy "én nem lehetek rasszista, mert feka vagyok", meg cinkelik azokat a feka játékosokat, akik nem beszélnek "ebonics"-ul illetve a non plus ultra: két BLM-es fiatal közli egy feka riporterrel (aki annyira feka, hogy a nagyapja konkrétan gyapotkombájn volt), hogy a riporter "kaukázusi" fajhoz tartozik, mert nem ért egyet a BLM-mel 100%-ban. Aztán meg jönnek a PC mókusok és böfögik vissza vég nélkül ezt a faszságot.

Őszintén, nem kéne akkor a fővárost is átnevezni? Mekkora elnyomás már, hogy ugyanaz a neve, mint rabszolgatartó Washington-nak? És Shakespeare? Ki kéne törölni mindenhonnan, mert 18 év alattiak házasság előtti együttalvásáról ír a Rómeó és Júliában! MÍÍÍTÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!! SHAKEPEARE EGY PEDOFIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Más korban éltek, más volt a norma, ez megváltozott és kész. Deal with it. Ledönthetsz minden szobrot, átnevezheted az összes csapatot Rózsaszín Szivárványra, de a múltat akkor sem tudod megváltoztatni.

Ez az emberi birkaság és hülyeség tökéletes csúcsa: 300+ millió embert meg tudsz azzal bolondítani, hogy mi a neve egy sportcsapatnak. Nem találod nevetségesnek, ahogy "bojkottálták" a firkászok a Redskins nevet? "Boo-hoo, most írok egy cikket a Nemíromlemelyikcsapat tegnapi meccséről". Hátdenagyon kibaszott mindenkivel, ugye? Egyből feltámadt Ülőbika nagyfőnök és visszakapták a földjeiket is. Ha igazán, őszintén bojkottálni akarták volna, ha igazán, őszintén kényszeríteni akarták volna a csapatot, akkor egész egyszerűen nem írnak róla, nem mennek a meccsre, leveszik a műsorról. Tudod miért nem tették meg? Mert annyira nem zavart senkit, hogy elveszítse a nézettségét/olvasottságát miatta. Pont leszarták, hogy mi a neve ennek a futottak még csapatnak. Viszont a sok őrült habzó szájjal ment kommentelni a cikkekre meg szavazásokra, szóval ezek a remek humanitáriánus médiumok írtak is még pár cikket a "nemmondomkimelyik" nevű csapatról meg előhúztak néhány felmérést és grafikont is mellé. Aztán jövőre majd eszükbe jut, hogy már amúgy tök régóta zavarja őket a faszomtudja melyik név, ami meg a szíriuszi származásúak identitását sérti, úgyhogy az lesz majd a téma, mert Redskins már nem lesz.

7 milliárd ember él ezen a gömbölyű pöcegödrön. Nincs, elismétlem még egyszer: N-I-N-C-S olyan állapot, hogy ne legyen legalább egyvalaki, akit nem sért legalább egy másiknak a véleménye. Visszatérek az eredeti kérdéshez: hol a határ? Teljes agymosás és mindcontroll? "Táboroztatás" a nemszínesbőrűeknek? Kényszerkereszttenyésztés amíg mindenki egyformán néz ki?

Egyébként meg egy jó oldala lesz ennek: nem tudják tovább rontani a kedvenc csapatom örökmérlegét és renoméját. Jobban örültem volna, ha vmi nagyobb menetelés, urambocsá' SB győzelem után alakul így, de ez van. HAIL TO THE REDSKINS!

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
24 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Bocsi, de szerintem akik túltolják azok javarészt ti vagytok, sok sok oldalon keresztül, az ilyen direkt túlzásokkal. A Redskin egy rasszista kifejezés. Nekem nem bántó, nektek sem bántó, ami nem is véletlen. Jogos az a kritika, hogy miért most, és az is teljesen biztos, hogy a szponzorok kizárólag az agyagi érdekeiket vették figyelembe a jelen helyzetben, de a kommentedben színekkel nyilván semmi gond sem lenne pl. a logóban, remélem ez tiszta. De ha lenne pl egy Budapest Boxosképűek, vagy Kaposvári Kampóorrúak nevű csapat, azért szerintem joggal menne arról is a vita itthon.
winston
Egyrészt: a humor egyik eszköze a túlzás. "Remélem ez tiszta". Másrészt: míg néhány magyarországi couch-coach és fan humorizálása nem okoz különösebb kárt senkinek, addig ez a píszí faszság jelenleg konkrétan az emberiség történelmének részleteit semmisíti meg. Nem, nem a Redskins az emberiség történelmének a fontos részlete, de sajnos a píszível társulni látszik egyfajta rövid- és szűklátókörűség és nem sikerül észrevenni, hogy ez egy rohamtempóban disztópia felé progrediáló beteges folyamat és nem látszik a vége. Én a magam részéről már már világosan leírtam, de szerintem ezzel sokan mások is egyet értenek, hogy ebben az egész sztoriban nem a Redskins átnevezése az irritáló, hanem az egész ideológia, ami most korlátlan hatalmat kapott a emberek gondolatai fölött.
nexion218
a humorral nincs semmi gond, en ezt inkabb amolyan “sivalkodasnak” lattam, de nem is csak arra a kommentre ertettem kizarolag.

szerintem ami most zajlik, az nem a tortenelem egy reszenek megsemmisitese, (a naci szobrokat is ledontottek, megsem felejtette el senki, tanitani kell a tortenelmet) es bar tobb dologgal nem ertek egyet, ami/ahogy zajlik, de nincs azzal baj szerintem, ha atgondoljak kinek alljon szobra egy varosban, mirol nevezzenek el egy csapatot ...stb.

most rohamtempoban zajlik ez, ami nem tesz jot a higgadt parbeszednek, mert csak a radikalis hangok hallhatoak ki belole, de ez felfoghato annak is, hogy eddig az arrogancia es a leszaromsag erosebb volt, ami ugyan olyan privilegium, amit sokan serelmeznek egyebkent.

(szorry, ez mar lehet, hogy politika topicba kellett volna menjen)
winston
Igen, csak ott van a baj, hogy ma x témáról nem szabad beszélni, mert éppen az az aktuális "sátán", holnap meg jön a másik, ami ma még szabad volt, de holnap már nem lesz az. Egyszercsak meg majd elfogynak a betiltható dolgok és azt veszed észre, hogy a levegővételeddel is megsértesz vkit, amiért majd nyilvános harakirit kell elkövetned utána pedig még az anyakönyvből is kitörlik a nevedet, mert megbántottad az mz/x közösséget.

Ha már a nácikat említed (bár ez nagyon ingoványos talaj kezd lenni...)... Hány törióra van szentelve az anno amerikában "táborozó" japánoknak? Van nekik is emléknap tartva? Vagy akik Szibériában "nyaraltak"? Mert arra emlékszem, hogy suliban Holokauszt emléknapon sorfalat kellett állni, de a többi népírtás áldozatai vhogy nincsenek ennyire hangsúlyozva... Vagy annak a műbalhénak, amit a közel-keleten csinálnak? Ja, azt kérem nem lehet, mert az USAnka az vmi jóságos galaxisvédelmező. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy akkor a nácikat is szeretni kell, csak arra példa, hogy a jelenlegi politikai divat mindenkit lenáciz, aki nem píszí, aki pedig píszí, az nem lehet náci, tehát a kezdetektől az örökkévalóságig mentes minden bűntől. Csak ez kurvára nem igaz. Bizonyos történelmi figurákat romanticizálunk, másokat pedig sátánnak kiáltunk ki, aztán meg helyet cserélnek. Közben pedig egyik sem igaz, csupán azon múlik, hogy mikor mit emelnek ki vkinek az életből. Illetve hát nyilván ferdítek, mert majd jön a hős La'Quelle, aki ledönt minden szobrot és megmondja, hogy kiről mit lehet és kell gondolni. Így gondoltad a párbeszédet?Hogy ha nem értesz egyet, akkor rabszolgatartó fehér geci vagy és mehetsz a böribe? Olyan ismerős ez a modus operandi vhonnan...

Azzal pedig végképp meglepsz, hogy már a fehérség mellett a leszaromság is privilégium. Ki a túró akadályozza meg LaKeisha-t meg La'Quan-t, hogy leszarja mit gondolok róla? Sztem senki. Ez csak egy fos kifogás. Mert könnyebb azzal foglalkozni, hogy mit csinál a másik, ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, hogy mit nem csinálok én.

Elmondom itt is: nem egyszer ruháztak meg cigók, mert Hungary feliratú sportcucc volt rajtam (nem skineadkedésből, apámtól kaptam őket, aki a válogatottnál dolgozott edzőként) és 92-ben Philadelphiában konkrétan kinéztek minket a boltból, amikor az 50 fokban vizet akartunk venni. Gondolhatod, hogy 7 évesen szandálban meg fehér zokniban mekkora fenyegetés lehettem a jogaikra! Milyen privilégiumról is van szó? Mert akkor az nem privilégium, hogy csak a feka mondhatja fekának, hogy "nigga" vagy "dawg"? Mert ha én azt mondom, akkor náci vagyok vagy sértem a kultúrális örökségüket? Halljátok ilyenkor magatokat? Úgy viselkedik a világ, mintha kizárlóag egy embercsoportnak lenne sérelme és kellemetlensége az életben és ez barátom az általatok gyűlölt szegregáció melegágya. Mert meg van különböztetve a nigger, meg a rizsa, meg a sápadtseggű meg a mittomén milyen, csak azért, hogy lehessen kavarni a szart "szociálpolitikailag". Gondolj csak bele: nem lenne black lives matter, mert mindenki leszarja, hogy milyen színű, csak azzal foglalkoznának, hogy tisztességes ember-e! Miből lennének hírek? Az időjárásból? Hogy lennének akkor privilégiumok meg érdekvédelmi csoportok? Na de így, hogy vannak fehérek, meg feketék, meg vörösek, meg sárgák, na így van miért küzdeni! És visszakanyarodnék megint az általad említedd nácikhoz: a 30-as években nagyjából ugyanezt a műsort tolták, csak más színű/orrformájú társaság ellen. De amit most megy a világban az nyilván jó, mert nem náci és minden utcát és közteret átneveznek BLM-re. Higgadt párbeszéd... Szerintetek tényleg létezik az az állapot, hogy 7-8 milliárd embert egyetért és senkinek nincs baja a másikkal? Minél tovább rontjuk itt a levegőt, annál több sérelem lesz. Hidd, lehet mi nem élünk addig, de körbe fog érni ez a niggeraranyesőzés és jön majd megint vmi árjadivat vagy kiderül, hogy valójában a kínaiak nyomnak el minden más bőrszínt, úgyhogy ők lesznek az ősgonosz. Most a rabszolgaság az aduász, akkor meg majd a BLM lesz, az azt következő "ciklusban" meg ki tudja mi.

Ami külön nevetséges, hogy mindezt ezt olyan sport kapcsán műveljük itt hetek óta, ahol 99% feka a főszereplő és dollártízmilliókat talicskáznak haza. "De mocskos privilégiumos fehér tulajdonosok!!!!!" Ja mert ha feka lenne a tulaj vagy a comissioner, akkor az szétosztaná a fizuját a hoodban? Vagy akkor már elég lenne az évi tízmilla, mert nem a csúnya fehér bácsi adta, hanem a kedves szerecsen? Művi feszültségkeltés, mi barmok meg felülünk neki...

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
25 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Fekete, barna, vörös, fehér, sárga nem lehet. Pink sem.
Marad a drapp. Azt valyon el tudja mindenki fogadni politikailag?
Kájzerszóze
Bocsi, de szerintem akik túltolják azok javarészt ti vagytok, sok sok oldalon keresztül, az ilyen direkt túlzásokkal. A Redskin egy rasszista kifejezés. Nekem nem bántó, nektek sem bántó, ami nem is véletlen. Jogos az a kritika, hogy miért most, és az is teljesen biztos, hogy a szponzorok kizárólag az agyagi érdekeiket vették figyelembe a jelen helyzetben, de a kommentedben színekkel nyilván semmi gond sem lenne pl. a logóban, remélem ez tiszta. De ha lenne pl egy Budapest Boxosképűek, vagy Kaposvári Kampóorrúak nevű csapat, azért szerintem joggal menne arról is a vita itthon.
winston
Egyrészt: a humor egyik eszköze a túlzás. "Remélem ez tiszta". Másrészt: míg néhány magyarországi couch-coach és fan humorizálása nem okoz különösebb kárt senkinek, addig ez a píszí faszság jelenleg konkrétan az emberiség történelmének részleteit semmisíti meg. Nem, nem a Redskins az emberiség történelmének a fontos részlete, de sajnos a píszível társulni látszik egyfajta rövid- és szűklátókörűség és nem sikerül észrevenni, hogy ez egy rohamtempóban disztópia felé progrediáló beteges folyamat és nem látszik a vége. Én a magam részéről már már világosan leírtam, de szerintem ezzel sokan mások is egyet értenek, hogy ebben az egész sztoriban nem a Redskins átnevezése az irritáló, hanem az egész ideológia, ami most korlátlan hatalmat kapott a emberek gondolatai fölött.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan


Szerkesztette: r.baggio

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 2 éve
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
OFF: Mia Khalifa tényleg Redskins drukker amúgy? Vagy csak megtettszet neki a szín? Persze amugy nem ismerem a művésznőt, csak egy munkatársam unokatestvérének a volt padtársa mondta egyszer, hogy valamilyen filmekbe játszik(ezzel azzal).
Cowboykarcsi90
Általánosságban szurkol a washingtoni csapatoknak, a Capitals is rendszeres vendég nála.
dankodavid
Az egész csapat???? 😮

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
1 hónapja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Most komolyan, tényleg olyan nehéz belegondolni hogy a rézbőrű kifejezés sértő az őslakosok egy részének?
Értem én hogy tradíció, meg múlt, de bakker, nem lehetne egy kicsit nyitottabbnak lenni és együttérzést mutatni feléjük?
Ahogy nem illik manapság niggerezni, úgy talán a redskin szó is már egy idejétmúlt, pejoratív kifejezés.
Már évekkel ezelőtt önként meg kellett volna lépnie a tulajnak. Külső nyomás és arcvesztés nélkül.
Maradjon a logó, meg a színek és simán legyen Warriors.

A Blackhawks meg Chiefs meg azért nem passzol ide, mert előbbi a tulaj I. világháborús hadosztályának a neve volt (bár tény hogy azt egy nagy indián harcosról nevezték el!), a Chiefs viszont Kansas City egykori polgármesterének a becenevét kapta meg, mikor a Dallas Texans odaköltözött.
Pizsama
Engem sért az ilyen hozzáállás kedvenc csapatom nevével kapcsolatosan és kirekesztőnek találom.
Bjoca
Minden jogod megvan hozzá!
Mármint hogy sértve érezd magad.
Kérlek írj a moderátoroknak, majd ők eldöntik törlik-e a hozzászólásom.
Pizsama
nem az a cél, csak hogy észrevedd bármibe bele lehet kötni 😊
Bjoca
Figyi, eddig is voltak a Redskins név elleni tiltakozások, csak a tulaj megtehette hogy nem csinál semmit. Mert nem értek el egy kritikus tömeget.
Most viszont már kellően nagy lett a tiltakozók száma.
Nyilván most is megtehetné, hogy telibeszarja, és nem csinál semmit, csak annak olyan következményei lehetnének, amiket már nem akar vállalni.
Ilyen egyszerű. 50 éve nyugodtan niggerezhezett bárki az USA-ban. Most meg már nem olyan egyszerű megúszni következmények nélkül. 2020 lett az év mikor már kellően sok amerikainak nem oké hogy Redskins a neve az egyik NFL franchise-nek. Az idők változnak. Ezt kell elfogadni.
Pizsama
Meglátjuk mit agyalnak ki. Könnyen lehet, hogy megváltoztatják a nevet.

Az már más kérdés, hogy mennyire frankó, hogy egy szponzor, egy cég (Fedex, Nike) így presszionál, meg beleszól egy csapat belügyeibe. Ez azért elég messzire vezethet szerintem. Legközelebb majd azt mondják meg, hogy kit igazoljon vagy draftoljon a csapat? Vagy hogy ki legyen a vezetőedző? Esetleg a kezdő, vagy a taktikába is beleszólnak majd, vagy netán sugalmazzák, hogy fiúk, ezt a meccset most nem baj ha nem nyeritek meg?

Szóval azért az aggályok is érthetőek szerintem.
warr_b
Teljesen egyetértek. És pont erre mondtam, hogy a tulajnak elébe kellett volna mennie. Hisz tényleg csak idő kérdése volt, hogy eljön az az idő mikor már többeknek (köztük szponzoroknak) nem lesz már oké a csapatnév. Kár volt megvárni.
Precedens szerintem így sem lesz belőle. Találnak egy frappáns nevet, aztán megy tovább az élet. Ahogy a Browns vagy a Colts költözés is már múltba vesző incidensek (bár el tudom képzelni hogy még most élő egykori Baltimore-iak vagy Cleveland-iek felemlegetik).
Pizsama
Mindenképpen szerencsétlen most a helyzet. Mondjuk miután 2013-ban lenyilatkozta, hogy SOHA nem fogja megváltoztatni a nevet, onnantól ciki is lett volna, nagy arcvesztés. Az lehetett volna a megoldás, ha eladja a csapatot (amellett is sokan kardoskodtak/nak), és akkor már az új tulaj gondha, csinál amit akar.
warr_b
Csak hát ugye - tetszik, nem tetszik - megváltozott a helyzet és most már esetlegesen negatív anyagi vonzata is lehetne, ha makacsul kitartana a korábbi álláspontja mellett. De nyilván egy NFL franchise is üzlet és számítanak a piszkos anyagiak is, így a saját érdeke is hogy hajlandó legyen változtatni.
Én nem ítélem el emiatt. Ahogy a szurkolókat sem. Van egy szituáció, reagálni kell rá. És a jó reakció most az, hogy hajlandóak tárgyalni a névváltoztatásról.
Pizsama
A tárgyalás meglesz.
Anyagiak terén nem vágom fontosan, ki mennyi lóvét adott a csapatra. Új stadion névváltoztatás nélkül nem lest, az biztosnak tűnik, kérdés tényleg szükség van-e rá. A Fedexes névszponzori lóvé asszem 200 milla volt, aaannyira azért nem irdatlan összeg ilyen szinten.
Meglátjuk.
warr_b
Engem inkább az izgat, hogy mi lesz az új név. Remélem találnak valami jó megoldást ami mindenkinek megfelel.
Pizsama
Jaj azt én is nagyon remélem! Annyira szeretném, hogy soha többé ne sérüljön meg senki pici lelke! Az olyan csúnya dolog!

Tudod mennyi idő megrendelni egy olyan felmérést, ami szerint nem zavar senkit a Redskins név? Pontosan annyi, mint megrendelni egy olyat, ami szerint mindenkit zavar. Sajnálom, hogy szétfosom a PC beszélgetést ezekről az égető társadalmi problémákról, de egyszerűen most lett elegem. Szánalmas és nevetséges ez az egész. Hol a vége ennek? Ki mondja meg, hogy mikor elég? Ki dönti el, hogy maradt-e még olyan név/gondolat/szobor/utcanév/sportcsapat/akármi, ami sért vkit?

Röhöghetsz rajta, meg gondolhatod, hogy milyen érzéketlenek és rossz humorúak, akik azt mondják, hogy a 49ers meg a Ptriots név is kirekesztő, de ebbe az irányba haladunk. Az a vicc benne, hogy nem vicc. Odakint olyanok pörögnek, hogy "én nem lehetek rasszista, mert feka vagyok", meg cinkelik azokat a feka játékosokat, akik nem beszélnek "ebonics"-ul illetve a non plus ultra: két BLM-es fiatal közli egy feka riporterrel (aki annyira feka, hogy a nagyapja konkrétan gyapotkombájn volt), hogy a riporter "kaukázusi" fajhoz tartozik, mert nem ért egyet a BLM-mel 100%-ban. Aztán meg jönnek a PC mókusok és böfögik vissza vég nélkül ezt a faszságot.

Őszintén, nem kéne akkor a fővárost is átnevezni? Mekkora elnyomás már, hogy ugyanaz a neve, mint rabszolgatartó Washington-nak? És Shakespeare? Ki kéne törölni mindenhonnan, mert 18 év alattiak házasság előtti együttalvásáról ír a Rómeó és Júliában! MÍÍÍTÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!! SHAKEPEARE EGY PEDOFIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Más korban éltek, más volt a norma, ez megváltozott és kész. Deal with it. Ledönthetsz minden szobrot, átnevezheted az összes csapatot Rózsaszín Szivárványra, de a múltat akkor sem tudod megváltoztatni.

Ez az emberi birkaság és hülyeség tökéletes csúcsa: 300+ millió embert meg tudsz azzal bolondítani, hogy mi a neve egy sportcsapatnak. Nem találod nevetségesnek, ahogy "bojkottálták" a firkászok a Redskins nevet? "Boo-hoo, most írok egy cikket a Nemíromlemelyikcsapat tegnapi meccséről". Hátdenagyon kibaszott mindenkivel, ugye? Egyből feltámadt Ülőbika nagyfőnök és visszakapták a földjeiket is. Ha igazán, őszintén bojkottálni akarták volna, ha igazán, őszintén kényszeríteni akarták volna a csapatot, akkor egész egyszerűen nem írnak róla, nem mennek a meccsre, leveszik a műsorról. Tudod miért nem tették meg? Mert annyira nem zavart senkit, hogy elveszítse a nézettségét/olvasottságát miatta. Pont leszarták, hogy mi a neve ennek a futottak még csapatnak. Viszont a sok őrült habzó szájjal ment kommentelni a cikkekre meg szavazásokra, szóval ezek a remek humanitáriánus médiumok írtak is még pár cikket a "nemmondomkimelyik" nevű csapatról meg előhúztak néhány felmérést és grafikont is mellé. Aztán jövőre majd eszükbe jut, hogy már amúgy tök régóta zavarja őket a faszomtudja melyik név, ami meg a szíriuszi származásúak identitását sérti, úgyhogy az lesz majd a téma, mert Redskins már nem lesz.

7 milliárd ember él ezen a gömbölyű pöcegödrön. Nincs, elismétlem még egyszer: N-I-N-C-S olyan állapot, hogy ne legyen legalább egyvalaki, akit nem sért legalább egy másiknak a véleménye. Visszatérek az eredeti kérdéshez: hol a határ? Teljes agymosás és mindcontroll? "Táboroztatás" a nemszínesbőrűeknek? Kényszerkereszttenyésztés amíg mindenki egyformán néz ki?

Egyébként meg egy jó oldala lesz ennek: nem tudják tovább rontani a kedvenc csapatom örökmérlegét és renoméját. Jobban örültem volna, ha vmi nagyobb menetelés, urambocsá' SB győzelem után alakul így, de ez van. HAIL TO THE REDSKINS!
nexion218
De ha tudod, hogy nincs olyan állapotot, hogy valakit ne sértene valami, és mást nem tudsz csinálni mint elfogadni ezt (lehet fórumokon kifakadni, de nem sok foganatja van), akkor nem egyszerűbb azt is elfogadni, hogy ez a hülye 7 milliárd ember az idő előrehaladtával mást gondol valamiről, ami évekkel korábban tök elfogadott volt?

2000 évvel ezelőtt tök természetes volt hogy az eunuch-okat kiherélték, a tolvajoknak meg levágták a kezét. 87 évvel ezelőtt tök természetes volt hogy minden sápadtarcú niggerezett vagy hogy egy sportcsapatot Redskins névre kereszteltek.

Semmi sem állandó, csak a változás!
Aki nem képes ezt elfogadni, az építsen egy időgépet és menjen vissza a dicső múltba ha nem akar egy olyan jövőben élni ami neki nem tetszik.

Mert persze ahogy a “mocskos rézbőrűnek” joga van megsértődni a te kedvenc csapatodnak nevén, úgy neked is jogod van megsértődni azon hogy érzékeny lelkű őslakosok, illetve a szponzorok nyomást gyakorolnak a tulajra.
Aztán majd a tulaj eldönti hogy a te lelki világod a fontosabb neki, vagy a franchise jövője.
Pizsama
Látom nem érted... Nem az érzékeny lelkű őslakosokkal van a probléma. A probléma a bandwagon idiótákkal van, akik habzó szájjal tolják a az éppen aktuális hülyeséget. A szponzorokkal meg ne is nevettesd ki magad kérlek... Komolyan azt hiszed, hogy egy olyan óriást, mint Nike vagy FedEx egy percig is érdekel ŐSZINTÉN, hogy bárkit bántanak-e a szponzoráltjak? Lófaszt. Az érdekli őket, hogy nehogy elbukják a DMV piac sportbevételeit egy csapatnév miatt. Így kiadtak a közlemény, hogy elítélik meg presszionálják a csapatot. Nem arra, hogy nevet váltsanak, hanem hogy segítsenek megtartani a bevételüket. Egy precig nem taglaltam, hogy mennyire bánt, hogy nem hívhatom Redskins-nek a csapatot. Azza lvan problémám, hoyg bizonyos embertömegek képtelenek elfogadni, hoyg a velük ellentétes vélemény is ugyanolyan értékű, mint a sajátjuk, mert vmilyen aktuális trendtől támogatva erkölcsi piedesztálra emelték magukat és a véleményüket, ahonnan az emberiesség, egyenlőség és megértés jegyében eltipornak mindenkit, aki mást mer gondolni. Ez a probléma gyökere, ezzel van bajom.Ha legalább nem lenne az empátia köntösébe bújtatva, akkor pont leszarnám. Más a véleménye, meg akar győzni róla, nem akarja, hogy az eltérő véleményem megingassa a pozicíóját ezért el akart hallgattatni. Ez tiszta sor, egyenes beszéd, a világ ilyen. De ez? Pfff... Draftcetli jár ha feka edzőt veszel fel, mert ettől elfelejtik a rabszolgaságot. Mi ez, ha nem a devalválása a feka edzőknek? Nevezzük át a csapatot, mert fáj Winetou-nak. Nem a csapat neve fáj neki bazdmeg, hanem az, hogy ki lettek írtva. Ezek pont annyit érnek, mint a félrelépés vagy erőszak utáni celebnyilatkozatok: "brühühü, megbántam, adok sok pénzt csak kussoljatok már és hagyjatok békén. Csinálok alapítványt is!"

EDIT: Azt már meg sem említem, hogy senki nem "mocskos rézbőrű"-zött rajtad kívül, de legalább toltál egy sápadtarcút közben, ami szerintem szintén sértő az indiánokra, mivel gúnyt űzöl a nomeklaturájukból. De nem is értem... Nyilván azért szurkol minden fan a Redskins-nek, mert gecire meg akarják sérteni Winetou-ékat, mitöbb, trollkodásból hordják a "lenézett faj" jelképeit még az alsógatyájukon is. Mintha Adolfnak a Berlin Juden lett volna a kedvenc csapata vagy nem is tudom, mihez hasonlítsam ezt a PC oximoront. De amúgy a Cowboys-nak nem kéne nevet váltani? Ők voltak azok a sápadarcúak, akik lepuskázták az indiánokat, nem? Az nem cinkebb, hogy olyan csapat lehet, amelyik a kiírtókról vannak elnevezve, mint az, hogy van egy csapat, aki a kiírtottakról van elnevezve.... Nonszensz elmebaj ez az egész és nem veszitek észre...

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
21 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Abban viszont semmi szexuális fogyatékosság nincs, hogy tudtára adom egy csinos nőnek, hogy tetszik nekem és ha neki sincs ellenére, akkor szívesen töltenék vele időt. Márpedig az infók alapján itt ennyi történt, nem több.
nexion218
Mar ne haragudj, de ez a szexualis zaklatas. A not miert kellene erdekelje, hogy tetszik neked es benne lennel a kozos hancurban. Vagyis pontositok, amelyiket nem erdekli azt zaklatod ezzel es kenyelmetlen helyzetbe hozod. Majd ha kaptal erre utalo jelet, akkor flortolhetsz. Ameddig nem, addig meg zaklatod. Mindegy, hogy kicsit vagy nagyon.

Szepen neznenk ki, ha mindenhol mindenki szabadon nyomulhatna a megjegyzeseivel, csak mert neki tetszik valaki. Van erre egy norma, amibol aki kilep az ne nagyon sirjon, ha egy ido utan valakinel sok lesz a kicsi is.
topin
Khmmm... Azt írtam, hogy "szívesen töltenék vele időt". Elvilég én vagyok a szexista bunkó, kettőnk közül mégis neked az első gondolatod a hancúrozás... 😀 Úgy egyébként kinek képzeli magát bárki, aki így gondolkodik, hogy eldöntheti, ki mikor szólal meg? Félre ne értsd, nem akarom bántani a felséged, de szted ez normális dolog?

Semmi közöm hozzá, de remélem te soha nem mondtad egy lánynak/nőnek se, hogy tetszik neked, mielőtt ki nem írta villogó képhírre, hogy megengedi, hogy hozzászólj! De most, hogy így beszélünk róla, gimiben volt egy lány, aki mindig a seggemre csapott, amikor elment mögöttem és huncutul mosolygott is hozzá. Elég régen volt, sztem 20+ éve, lehet lassan majd fel is jelentem. Sőt idősebb is volt, szóval pedofil is lehetett!

Egyébként javaslom a Btk 222 olvasgatását. Zaklatás csak ismétlődő és szándékos tevékenységgel valósul meg.

De amúgy meg én se kértem és jelét sem adtam, hogy gyere ebbe a topikba és meséld el, hogy a feleséged mit él el meg zaklatásnak és mit nem. Ugyanolyan nyilvános térben vagyunk, mint egy étterem. Én nem jeleztem, hogy jöhetsz, mégis idejössz és beszélgetést kezdeményezel velem, ami tökre felzaklat, mert gitározni szeretnék, nem veled beszélgetni. Sőt, fogajunk még reagálni is fogsz, pedig most mondtam, hogy nem akarok veled beszélgetni. Akkor te most zaklatást követtél el???? Mert akkor lehet kérem a modok segítségét!

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
22 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Yawn. Legalább derült volna ki, hogy Snyder dugja a rookie falembereket... 40-es 50-es fasziknak felállt a pöcsük huszonéves, vélhetően baromi csinos lányokra... Melyik részét szánták hírnek?

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
22 napja
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
Most nézem csak, hogy ezt az Emily Applegate-et én is zaklatnám... 😀
nexion218
A munkahelyén zavarta, hogy szűk ruhákban kell járnia, de twitterre,meg instára azért kirakja mindenét
Fast Willie
Köszönöm, hogy nem nekem kellett... 😀 Egyébként nekem az a fura, hogy egyik cikkben sem olvasok semmit, ami akkora szörnyűség lenne. "Megkérdezte, hogy tegnap többet futottam-e, mert jól nézek ki". Ebben mi a cink? Lehülyézte a főnöke, mert nem úgy csinált meg vmit, ahogy a főnök elképzelte... Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem színházba akarták elhívni őket vagy versfelolvasó estre, nekem se ezek a tevékenységek jutnak az eszembe, ha képeit nézem... De basszus ez a sztori egyelőre nevetségessé teszi a nagy médiafanfárt is meg meg igazából azokat is, akiket esetleg ténylegesen zaklattak. Vagy tálaljanak ki rendesen, vagy keressenek vmi gátlástalan nőt, aki hajlandó a sztori kedvéért a csillagos eget is lehazudni vagy találjanak vmi más aduászt, amivel megtorpedózzák a franchise-t, mert ez így gyenge. 2005 (!)-ös sztorik is vannak benne. Eddig mi történt? Szerintem az, amit az egyik kolléga itt a napokban említett: "most van alkalmas politikai környezet ebbpl ügyet csinálni". És ez undorító, mert - legalábbis az én szememben - egyértelműn azt jelenti, hogy itt nem az igazság, a tisztesség, az elszenvedett sérelmek orvoslása a lényeg, hanem a sztori illetve hogy most bizonyos témájú sztorikkal el lehet érni dolgokat, ami eddig lehetetlen volt.

Edit: Csak apontosság kedvéért: tenorx volt és így hangzik pontosan mire gondolok: "csak most van elég politikai talaj".

Szerkesztette: nexion218

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 1 éve
nexion218 Washington Redskins 3 764 — Washington Gyapotkombájnz fan
"Jó" volt újra látni a több mint egy évtized alatt megszokott fogalmatlan Ramset játszani. Kipukkadt a McVay lufi.

Sajnos a félelmeim beigazolódni látszanak. McVay belépője maga volt a csoda, de eddig tartott.
Goff nem franchise QB, s nem is lesz az.
Gurley egy közepes futó (esetleg még annál is rosszabb). Ellenben játékosként az átlag fölött áll, de futónak pocsék.

S ezek nem az utolsó 3 meccs kapcsán ötlöttek fel bennem. A szezon során rengeteg mákunk volt eddig. 11-3 helyett állhatnánk simán 6-8-cal is.

Mi van Donalddal? Így nem lesz MVP.
Al
Ez komoly? 😂😂
KeyG
Sztem azoknak a szurkolóknak, akiknek a csapata 10+ győzelemmel áll és mégis panaszkodnak, egy szezon kötelező Redskins szurkolást kellene felírni. 😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson