Washington Redskins - New York Giants
több mint 8 éve
ha sanycin múlik a Wash az esélyes ,csak nem érti , hogy vége a meccsnek...
több mint 8 éve
nah elköszönök én is, ezért megérte éjszakázni 😊 csá mindenkinek
több mint 8 éve
tessék, hogy addig se aludj elÉn sem, 20 perc múlva kelnékbalu10Szép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelmeSzesze
Jó éjt mindenkinek!G-men
www.streamking.org/channel4.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én sem, 20 perc múlva kelnékSzép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelmeSzesze
Jó éjt mindenkinek!G-men

több mint 8 éve
...sanyi (a LÓ) szerint ez nem szép ez , ricsmond pont most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni... nagy trauma a s
több mint 8 éve
Szép volt fiúk!már reggel van 😊 én már vissza se fekszem, semmi értelme
Jó éjt mindenkinek!G-men
több mint 8 éve
Esss tényleg Nassib timebalu10egy passzt azért hívhatnának rá 😊
több mint 8 éve
nyilván én elfogult vagyok negatív irányban, meg nézek közben college focit is, szóval másképp ítélem meg, de ez szerintem egészen nonszensz, szégyen a ligára és az egész felépített imidzsére nézvemég több TNF-et a népnek!baggioJó izgis meccsek vannak ilyenkor, mi?G-men

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
még több TNF-et a népnek!baggioJó izgis meccsek vannak ilyenkor, mi?
több mint 8 éve
sanyi szerint ez nem szép, ricsmond most kérdezi ,hogy kinek kel szurkolni,mert látta a miniszterelnököt,és még csak most kezdte feldolgozni
több mint 8 éve
Tudom, csak először láthatjuk"élesben"Nassib time?balu10nagyjából mind1, mert már úgyis csak futni fogunkSzesze

több mint 8 éve
na ez szép volt! viszlát!
több mint 8 éve
Nassib time?balu10nagyjából mind1, mert már úgyis csak futni fogunk
több mint 8 éve
még több TNF-et a népnek!

---
több mint 8 éve
azért a fogadóirodák kicsit benézték ezt a dolgot most 😊
több mint 8 éve
Williams-nek is megvan az első TDje
több mint 8 éve
ez simább lett, mint a Texans meccs.. remélem tartjuk ezt a formát
több mint 8 éve
húbazzeg
több mint 8 éve
és mikor már nem számít,ilyenkor jön ki belőlük a gyűlölet irányunkba...fél szavakból