NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Washington Redskins - New York Giants
több mint 10 éve
én már elégedett vagyok 😊nah még Robinson is... végén nekünk lesz a legjobb TE állományunk 😀SzeszeMegnézeném Washingtont isbalu10
több mint 10 éve
nah még Robinson is... végén nekünk lesz a legjobb TE állományunk 😀SzeszeMegnézeném Washingtont is
több mint 10 éve
nah még Robinson is... végén nekünk lesz a legjobb TE állományunk 😀Szeszeremélem nem sérült le hogy ennyire használjuk,,😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
ELBASZTUK sankó tippmix-ét rendesen
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Corey Washington TD-t akarok finálénak 😀
több mint 10 éve
nah még Robinson is... végén nekünk lesz a legjobb TE állományunk 😀
több mint 10 éve
Porter szerelte a gyepet...XD
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
nekem is szimpi a csávó amúgyszegény Cousins tényleg lerombolta a nimbuszát "kicsit"SzeszeSajnálom is kicsit. Én már azt vártam hogy átveszi a kezdő QB szerepét Washingtonban, de ilyen performanszokkal nem marad sok esélye. Remélem azért ez egyszeri eset volt nála, akármennyire is az ellentábort erősítem.Sugar#26
több mint 10 éve
mondjuk ez a Redskins D ma tényleg rendkívül szarul játszik
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
ezért vagyunk GIANTS-ek mert bárhol,bármikor bárhogy, de hirtelen valahonnan is + 100X vagy 1000x , de mi mindig ott vagyunk...
több mint 10 éve
Sugar#26
75
szegény Cousins tényleg lerombolta a nimbuszát "kicsit"SzeszeSajnálom is kicsit. Én már azt vártam hogy átveszi a kezdő QB szerepét Washingtonban, de ilyen performanszokkal nem marad sok esélye. Remélem azért ez egyszeri eset volt nála, akármennyire is az ellentábort erősítem.
több mint 10 éve
Szerintem lehetne többet rotàlni őket isjó ez így egyelőre, főleg h ma azért Kiwi is hozzátettSzeszeNem értem miért csak gambage timeban játszikbalu10Moore time 😀balu10A ligában neki lehet a legjobb sack/play átlagaG-men
több mint 10 éve
Még jó, hogy a székek pirosra vannak festve...
több mint 10 éve
jó ez így egyelőre, főleg h ma azért Kiwi is hozzátettNem értem miért csak gambage timeban játszikbalu10Moore time 😀balu10A ligában neki lehet a legjobb sack/play átlagaG-men
több mint 10 éve
Nem értem miért csak gambage timeban játszikMoore time 😀balu10A ligában neki lehet a legjobb sack/play átlagaG-men
több mint 10 éve
szegény Cousins tényleg lerombolta a nimbuszát "kicsit"
több mint 10 éve
Bazmeg hogy kilőtték LeRibeust...XD Amúgy mondom, hogy tiszta Rexy...XD
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
vak seriff..
több mint 10 éve
Moore time 😀balu10A ligában neki lehet a legjobb sack/play átlaga
több mint 10 éve
Lassan bejöhet Colt McCoy is...
több mint 10 éve
😀
több mint 10 éve
sztem ha tudjuk tartani ezt a szintet amit az utsó 3 meccsen akkor az simán POt érne..szomorú a stúdió, és azon morfondíroznak , hogy mi lenne ha a Giants szar lenne...de nem az , most már meghúzták a ...oziboziDe hát szar is, csak a Skins szarabb....😀nexion218
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
a folyamat ,és pont az van amit te is látnál... itt megvan...szomorú a stúdió, és azon morfondíroznak , hogy mi lenne ha a Giants szar lenne...de nem az , most már meghúzták a ...oziboziDe hát szar is, csak a Skins szarabb....😀nexion218