NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Löfli mojója egyre fogy, mint elleniktriad. Elég sok a punt. Ő volt Bane A sötét lovag – Felemelkedés-ben pl.Tom Hardy egy olyan színész, akit 1 filmben láthattam (eredet), de onnan sem rémlik. Annyira fel van kapva mostanság, és fogalmam sincs, hogy milyen színész, olyan filmekben játszik, amik abszolút nem érdekelnek.bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀Mi bajod Tom Hardyval? 😊 Asszem ma kiderül, Mahomes ténylegesen mennyire jó. Sok ideje nincs.
Löfli
iktriad
shagi0206
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Pénzügyileg lesz, szakmailag nem biztos, és Woody már az elsőben is Cletus Kasady, de a Carnage szerepre várni kellesz sztemRemélem lesz annyira jó anyagilag, hogy legyen belőle egy 2. rész, amiben Woody Harrelson lenne Carnage. 😊bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀sok reklám, kiszivárgott film utáni jelenetek, vszínű bust lesz, pedig nagyon vártam és várom
Löfli
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Tom Hardy egy olyan színész, akit 1 filmben láthattam (eredet), de onnan sem rémlik. Annyira fel van kapva mostanság, és fogalmam sincs, hogy milyen színész, olyan filmekben játszik, amik abszolút nem érdekelnek.bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀Mi bajod Tom Hardyval? 😊 Asszem ma kiderül, Mahomes ténylegesen mennyire jó. Sok ideje nincs.
Löfli
iktriad
több mint 6 éve
Remélem lesz annyira jó anyagilag, hogy legyen belőle egy 2. rész, amiben Woody Harrelson lenne Carnage. 😊bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀sok reklám, kiszivárgott film utáni jelenetek, vszínű bust lesz, pedig nagyon vártam és várom
Löfli
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 496
bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀sok reklám, kiszivárgott film utáni jelenetek, vszínű bust lesz, pedig nagyon vártam és várom
Löfli
több mint 6 éve
bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀Mi bajod Tom Hardyval? 😊 Asszem ma kiderül, Mahomes ténylegesen mennyire jó. Sok ideje nincs.
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Mahomes fosik, nem sok ideje van passzolni
több mint 6 éve
bazmeg 6 reklámból 3 venomos volt... komolyan keresek egy sport2 streamet mindjárt 😀
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Pass Protection nelkul nehez lesz , szerencsere a Chiefsre fogadtam
több mint 6 éve
sok punt nem lesz ezen a meccsen, úgy érzem
több mint 6 éve
Én is efféle hajlok.Nem tudom mi lenne jó nekünk vasárnapra. Egy 4-0-ás, jóllakott Chiefs vagy egy veretlenségét elvesztő gárda.szerintem a 4-0
iktriad
Löfli
több mint 6 éve
Nem tudom mi lenne jó nekünk vasárnapra. Egy 4-0-ás, jóllakott Chiefs vagy egy veretlenségét elvesztő gárda.szerintem a 4-0
iktriad
több mint 6 éve
Nem tudom mi lenne jó nekünk vasárnapra. Egy 4-0-ás, jóllakott Chiefs vagy egy veretlenségét elvesztő gárda.
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
pakold oda!
több mint 6 éve
hú amúgy nagyon rühellem ezt az espn kommentátor csapatot 😀
több mint 6 éve
jöhetnének mert kéne link egy streamhez...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
dee ford (?) nagyon csúnyán benézte azt a play actiont 😀
több mint 6 éve
2:15, Sport2