NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Ugyan már bmeg bezzeg a Titansnek mit engdtek el elkenünk.. Ez ahhoz képest...
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Hát, a kiállításig eléggé szenvedett velük a Ravens D is. 😀Ravens D múlt héten.A Lindsay-Freemen RB duó egészen zseniálisHát azért, ha nem lenne ennyire fakezű a Chiefs D szerelésben azért ennyire jónak nem néznének ki.
Cruyffista
Sixo
KeyG
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Áhh, Keenum nagyon nem nézte a másik oldalt, pedig ott volt két üres ember is egy sima fd-ra.
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Ravens D múlt héten.A Lindsay-Freemen RB duó egészen zseniálisHát azért, ha nem lenne ennyire fakezű a Chiefs D szerelésben azért ennyire jónak nem néznének ki.
Cruyffista
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
A Lindsay-Freemen RB duó egészen zseniálisHát azért, ha nem lenne ennyire fakezű a Chiefs D szerelésben azért ennyire jónak nem néznének ki.
Cruyffista
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
This is the time!
több mint 6 éve
Tudtam, ha lesz módom megnézni Mahomest végre nem úgy fog neki menni a játék 😛
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
A Lindsay-Freemen RB duó egészen zseniális
több mint 6 éve
Van tűz Lindsay-ben rendesen, betolta erőből, pedig már a 2-n majdnem levitték...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Most nagyon kéne egy kivédekezés, a chiefs védelem sebezhető, most kell nekik menni mégegyszer gyorsan.
több mint 6 éve
Sajnos az int ellenére úgy látom szokásos a Chies D, így nehéz lesz....
több mint 6 éve
skullkill29
329
Hát az O-line nem nagyon segíti ma Mahomes dolgát
több mint 6 éve
Amúgy jó reggelt 😊
több mint 6 éve
Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀Meg a fél Eagles brigád amióta Reid a hc, mondjuk én előtte is szerettem őket 😊
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Poennak irtam 😊Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀Van azért még KC szurkuló 😉 Ez a pick meg nagyon jól jött 😊
KeyG
skullkill29
több mint 6 éve
Nem is Broncos meccs, ha nincs Kínom INT, még ha ez nem is teljesen az övé volt, bár eléggé mögé dobta, de Heuermann ettől még meg kellett volna, hogy oldja...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
skullkill29
329
Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀Van azért még KC szurkuló 😉 Ez a pick meg nagyon jól jött 😊
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Szep D megoldas. Megvaltozhat itt a jatek kepe.
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Meccs előtt aludtam 2 órát, az elég lesz nekem estig a BL meccsek végéig, 😀Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀Ulpianus és KoporShow az ágyból nézik a meccset. Meg lassan sajna én is. Valamennyit kell pihennem.
KeyG
iktriad
több mint 6 éve
Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀Ulpianus és KoporShow az ágyból nézik a meccset. Meg lassan sajna én is. Valamennyit kell pihennem.
KeyG
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
KeyG
9 496
Ahogy elnézem a fórum összetételét, tényleg Ricsi az egyetlen Chiefs szurkoló, ahogy Kovács Sanyi szokta mondani 😀
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Eddig rendben van, remélem az O tartani fogja magát, legalább ennyi pont kell még a győzelemhez. Azért egy 3-1-es kezdés a Jets és Chargers elleni meccsek előtt elég biztató lenne.