Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Helyes, es Jones meg seruljon bele egy ilyenbehihetetlen.
casaubon
Fölöslegesen erőltetjük, néha meg a tök üresen álló Jones-t nem játsza meg
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
2 Graham elkapás, MP összefossa abokáját
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Helyes, es Jones meg seruljon bele egy ilyenbeAz nem igazán nézett ki jól! Szar lenne a legjobb Aaronunkat elveszíteni a PO-ra!
casaubon
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Nem ez a baj. A baj az hogy ezt a merleget es seedet a vilagon senki nem hiszi el csak a sajat jatekosaink, az a baj.Ezzel be is lőttük a plafont a playoffot illetően. Mert a Vikings-ot talán megverjük otthon, de az kizárt, hogy a Superdome-ban vagy Friscóban ez a csapat nyerni tudjon.azért a Saints meg a 49ers sokkal jobb csapat mint a GB, hiába a mérleg..
Kampman
a GB-nél idén új edző van, ezek az eredmények már így is túlteljesítések szerintem.
Pep71
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Ez így vanEzzel be is lőttük a plafont a playoffot illetően. Mert a Vikings-ot talán megverjük otthon, de az kizárt, hogy a Superdome-ban vagy Friscóban ez a csapat nyerni tudjon.azért a Saints meg a 49ers sokkal jobb csapat mint a GB, hiába a mérleg..
Kampman
a GB-nél idén új edző van, ezek az eredmények már így is túlteljesítések szerintem.
Pep71
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Na akkor most van vege az idenynek...
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
francokat, gyalogoljanakMit kapunk majd ezért is a Lions topicban.Remelem a sracok is a repteren.
Tactful Cactus
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Helyes, es Jones meg seruljon bele egy ilyenbe
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Ezzel be is lőttük a plafont a playoffot illetően. Mert a Vikings-ot talán megverjük otthon, de az kizárt, hogy a Superdome-ban vagy Friscóban ez a csapat nyerni tudjon.azért a Saints meg a 49ers sokkal jobb csapat mint a GB, hiába a mérleg..
Kampman
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Gyonyoru jatek volt, mindenki tudta, h ez jon, es Martinez a celteruleten 2m-re meg is csinalta a T-t.Milyen nagy szerzodest szeretne ev vegen?
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Mit kapunk majd ezért is a Lions topicban.Remelem a sracok is a repteren.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Mit kapunk majd ezért is a Lions topicban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Na, a szunetben megerkezhetne a csapat, hacsak nem arra jatszanak, hogy rontsak a Lions draftpoziciojat
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Ezzel be is lőttük a plafont a playoffot illetően. Mert a Vikings-ot talán megverjük otthon, de az kizárt, hogy a Superdome-ban vagy Friscóban ez a csapat nyerni tudjon.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Oszinten, ma megerdemeljuk, hogy belenk toroljek a segguket...
több mint 4 éve
Smithel az egyik lábán majdnem TD-t dobott baszki 😀 😀
több mint 4 éve
Pep71
2 591
RB-t tettek Zada-ra..😀 komoly edzők vannak arrafele is 😀
több mint 4 éve
Pep71
2 591
meg a GB DB-k védekezését is 😀 😀Szerintem Arod ma barmelyik passzt irigyliNa azért azt az Emendola passzot Arod is megirigyelné!Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
jossbeaumont
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Lassan elerik a sracok hogy elkezdjek Bloughna szurkolni, tenyleg.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Szerintem Arod ma barmelyik passzt irigyliNa azért azt az Emendola passzot Arod is megirigyelné!Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
Peszinter Ferenc
twitch(4thline)
több mint 4 éve
Na azért azt az Emendola passzot Arod is megirigyelné!Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Barom...
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Alexandert lehet, le kene ultetni mara
több mint 4 éve
Alexander nem volt okos most (se)