NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Így értettem én is! Idén volt már "élete legszarabb meccse", ma csak új rekordot állít be.Valo igaz voltak gyenge meccsei de ez ma kritikan aluli, nem magahoz kepest hanem barmilyen udfa semmi szar iranyitohoz kepest is.Az a baj idén nem az első...Mi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊Ez szerintem karrierje legszarabb meccse, frankon.
peterk2005
JéBé
twitch(4thline)
JéBé
több mint 4 éve
Saints3&7 -re ez megint milyen hívás ? Amúgy meg a végére helyünkön leszünk , abszolut nem vagyunk by weekre jogosult csapat , ha reálisan nézzük saints más szintet képvisel . Mondjuk ettől még a kezünkben volt .Egy kerdes ha mi esetleg valahogy verjuk a 49er akkor ki lesz a masodik kiemelt ? Mert igy nekem tökre nem vilagos!
nando89
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Saints3&7 -re ez megint milyen hívás ? Amúgy meg a végére helyünkön leszünk , abszolut nem vagyunk by weekre jogosult csapat , ha reálisan nézzük saints más szintet képvisel . Mondjuk ettől még a kezünkben volt .Egy kerdes ha mi esetleg valahogy verjuk a 49er akkor ki lesz a masodik kiemelt ? Mert igy nekem tökre nem vilagos!
nando89
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
3&7 -re ez megint milyen hívás ? Amúgy meg a végére helyünkön leszünk , abszolut nem vagyunk by weekre jogosult csapat , ha reálisan nézzük saints más szintet képvisel . Mondjuk ettől még a kezünkben volt .Egy kerdes ha mi esetleg valahogy verjuk a 49er akkor ki lesz a masodik kiemelt ? Mert igy nekem tökre nem vilagos!
nando89
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Valo igaz voltak gyenge meccsei de ez ma kritikan aluli, nem magahoz kepest hanem barmilyen udfa semmi szar iranyitohoz kepest is.Az a baj idén nem az első...Mi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊Ez szerintem karrierje legszarabb meccse, frankon.
peterk2005
JéBé
twitch(4thline)
több mint 4 éve
Az a baj idén nem az első...Mi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊Ez szerintem karrierje legszarabb meccse, frankon.
peterk2005
JéBé
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 846
a Green Bayt még úgyse verte megMi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊Ez szerintem karrierje legszarabb meccse, frankon.
peterk2005
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Mi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊Ez szerintem karrierje legszarabb meccse, frankon.
peterk2005
több mint 4 éve
Grahamnek rövid passz jó, utána nyilván megint a hosszú oldalvonal melletti passzokat kell erőltetni tovább
több mint 4 éve
nando89
3 894
3&7 -re ez megint milyen hívás ? Amúgy meg a végére helyünkön leszünk , abszolut nem vagyunk by weekre jogosult csapat , ha reálisan nézzük saints más szintet képvisel . Mondjuk ettől még a kezünkben volt .
több mint 4 éve
Rubens
830
Crosby és a ford field legendás páros...
több mint 4 éve
Rubens
830
Fasznak erőltetni ezt a szart...
több mint 4 éve
Na akkor jövő héten is lesz Packers meccs
több mint 4 éve
Mi van Rodgerssel ma? Egy rakat labdát méterekkel túldob. Rossz kontakt lencsét rakott fel? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Pep71
2 591
bravó..
több mint 4 éve
casaubon
2 391
MVS elkapott egy labdat!
több mint 4 éve
Rutin
2 021
twitter.com/Matthew_Bowers_/status/1209333905859502081/photo/1A srác 495ezres éves fizetése mellett egy 40-45ezres kocsi még komoly motiváló is lehet. 😀 😀 😀
Megvan miért hajtunk ennyire.
Bazzani
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
JéBé
7 034
"Tamad"Melyik csapat támad majd először a szünet után?úgy tűnik mi
Rutin
gamerkr
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Graham beindul a végére 😀 😀
több mint 4 éve
Melyik csapat támad majd először a szünet után?úgy tűnik mi
Rutin
több mint 4 éve
twitter.com/Matthew_Bowers_/status/1209333905859502081/photo/1Megvan miért hajtunk ennyire.
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Cook jó volt itt is, csak azt hitték, hogy Bennett jobb lesz..😀 aztán jött Graham 😀Elcsíptem bejátszást a Saints meccsen... Cook-ért vérzik a szívem.... Szuper hogy van egy Graham....NO-ban Jimmy is nagy sztár volt...
Rubens
Rutin
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Elcsíptem bejátszást a Saints meccsen... Cook-ért vérzik a szívem.... Szuper hogy van egy Graham....NO-ban Jimmy is nagy sztár volt...
Rubens
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???