Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Pep71
2 591
észlény.😀
több mint 4 éve
James007
1 853
Na jó, ennyi elég volt ebből.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Mar megint QBt csinalunk egy fogalmatlan kozepiskolasbol...
több mint 4 éve
James007
1 853
Egyébkánt 5 méterre az elkapótól párhuzamosan futva mit akar a DB???
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Egyelore barmelyik szertaros jobb, mint a WR/TE sorunkÜdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .a srácok jövő heti GB-eredménykövetőt szeretnének
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
nando89
3 894
Ez remekül hangzik 😀Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Pep71
2 591
King/Alexander otthon maradtak?AR miatt estek vissza ők is..nem kéne erőltetni 😀
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
King/Alexander otthon maradtak?
több mint 4 éve
Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .A Lions csere QB-ja jobb elkapó, mint Graham.
nando89
több mint 4 éve
Bízom benne, hogy félidőben megtaláljuk a playbook többi oldalát is az öltözőben! Mert amit kihoztunk, az nem túl vaskos. Valószínűleg azok az oldalak, amit magabiztos vezetésnél a csere Qb-nak írtak...
több mint 4 éve
nando89
3 894
Üdv , most estem haza , valaki párszóban összefoglalná ezt a borzalmat .
több mint 4 éve
Ezek az oldalfaszok nagyon nem mennek továbbra se.
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
29 yard passzolt yard, mindenki matekozik, hogyan ne kerüljön el minket
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Rubens
830
Érti mindenki... Azért írják Hundleyt... mert egy kurva nagy baromság amit írtál, már bocs 😊 de így hátha TE jobban fogod érteni..Semmi meredek nincs benne. Paran meg siman ertelmezni nem tudjak amit irtam.Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.Jó hogy egyenesen nem egy Grossman 😀 szarul játszik ő is idén, de azért ez akkora is nagyon meredek....
Celtic
Rubens
Nem hundley ra cserelnem vagy masra, de hogy nem hozza azt az extrat ami tole elvarhato (fizetese teren is), az teny.
Celtic
több mint 4 éve
Celtic
419
Semmi meredek nincs benne. Paran meg siman ertelmezni nem tudjak amit irtam.Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.Jó hogy egyenesen nem egy Grossman 😀 szarul játszik ő is idén, de azért ez akkora is nagyon meredek....
Celtic
Rubens
Nem hundley ra cserelnem vagy masra, de hogy nem hozza azt az extrat ami tole elvarhato (fizetese teren is), az teny.
több mint 4 éve
Linsley nem jó jel
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Lucast ezert fizettuk meg a heten...
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
csak ha visszahozzuk MM-t, anélkül nem ér semmitEn Hundley-ert tradelnék!Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.igen, cserélve is lesz Truby-ra 😀
Celtic
Pep71
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Mert a "futtassuk a labdát' eddig mindig működött...Megneznek egy statot idenrol hogy a Rodgers athivasai utan hany sack lett, eleg sok..Akkor ne hívjuk át többször, jó a buli így is.
JéBé
Tactful Cactus
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
En Hundley-ert tradelnék!Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.igen, cserélve is lesz Truby-ra 😀
Celtic
Pep71
több mint 4 éve
Rubens
830
Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.Jó hogy egyenesen nem egy Grossman 😀 szarul játszik ő is idén, de azért ez akkora is nagyon meredek....
Celtic
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Dolgozik a D, jo a ST, ...esetleg vmi O teljesitmeny?többször is eljutottunk a puntig, ez azért reménykeltő
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
több meccsen is fejvakarós jelenetek, eredmények vannak.Megártott a sok bejgli a tengerentúlon is...