Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Nem tudom a 32. pass defense ellen miért nem lehet olyan középső passzokat nyomni, mint amit Graham elejtett az elején.mert elejtette..😀
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Dolgozik a D, jo a ST, ...esetleg vmi O teljesitmeny?
több mint 4 éve
James007
1 853
Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.Ma meg még extrán megkérte a falat és az elkapókat is, hogy direkt szopassák
Celtic
több mint 4 éve
Nem tudom a 32. pass defense ellen miért nem lehet olyan középső passzokat nyomni, mint amit Graham elejtett az elején.
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.igen, cserélve is lesz Truby-ra 😀
Celtic
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Megneznek egy statot idenrol hogy a Rodgers athivasai utan hany sack lett, eleg sok..Akkor ne hívjuk át többször, jó a buli így is.
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Celtic
419
Sajnos Aaron nem hogy huzo ember lenne, de egy atlagos QB lett. Ki lehet mondani. Nem temetem az embert mert szeretem, de belehet latni ami nyilvanvalo es ha nem segiti a csapatot akkor nem kell eroltetni.
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Megneznek egy statot idenrol hogy a Rodgers athivasai utan hany sack lett, eleg sok..PO-ra tartogatunk 😀
JéBé
több mint 4 éve
JéBé
7 034
3-4. Iden, sok lenne mar jovoheten is.Sztem most zajlik....meglesz az a byeweekJovoheten meg egy veressel igen.előtte POKovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
Tactful Cactus
JéBé
Tactful Cactus
Rubens
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Megneznek egy statot idenrol hogy a Rodgers athivasai utan hany sack lett, eleg sok..
több mint 4 éve
Rubens
830
Sztem most zajlik....meglesz az a byeweekJovoheten meg egy veressel igen.előtte POKovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
Tactful Cactus
JéBé
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Pep71
2 591
egy igazi 12-3 as csapat képét mutatja megint a gárda D 😀
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
A profeta szoljon beloled...Kovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
több mint 4 éve
ezt hogy a picsába lehetett benn látni?
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
meglesz az a byeweekJovoheten meg egy veressel igen.előtte POKovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
Tactful Cactus
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
JéBé
7 034
Jovoheten meg egy veressel igen.előtte POKovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
előtte POKovetkezik: LazardKovetkezik a draft vagy FA.
jossbeaumont
JéBé
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Kovetkezik: Lazard
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Hoppa, Martinez nem 10 yardon szerelt! Ritka (homage AJ Hawk)
több mint 4 éve
James007
1 853
MVS, Graham húzzon a p.csába tavasszal
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
MWS szerintem most kerult a virtualis atadolistara. Arod utolso 4 passzat eldroppolta. Legkozelebb a GB ajandekboltban lat labdat.
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Lassan szolhatna valami, hogy mar megy a meccs