Detroit Lions - Minnesota Vikings
2 hónapja
Lett 14 W, ezek után nincs miért kétségbe esni! Szezon elején, közepén aláírtad volna.Gondolod a Rams ellen vagy a PO-ban nagyjából bárki ellen sokkal több ideje lesz?Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Összességében az emojid helytálló.
Ez így felsülés, mint a rakétacsapat. Giants elleni elsőkörös PO búcsút érzek jövő héten...
A legjobbkor mutatjuk meg az igazi arcunkat.
Azt hiszem a Darnold kérdés is helyére került. Elértük vele a plafont.
PatrickSKOL
Utley
Tény, hogy ez a Lions másik szint jelenleg bárkinek az NFL-ben. Lassan a takarítónénivel is a védelemben!
Gratulálok.
PatrickSKOL
Gyanítom jobban megvédik a PO-ban…
én egyáltalán nem féltem a Rams ellen!
2 hónapja
Gondolod a Rams ellen vagy a PO-ban nagyjából bárki ellen sokkal több ideje lesz?Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Ez így felsülés, mint a rakétacsapat. Giants elleni elsőkörös PO búcsút érzek jövő héten...
PatrickSKOL
Utley
Tény, hogy ez a Lions másik szint jelenleg bárkinek az NFL-ben. Lassan a takarítónénivel is a védelemben!
Gratulálok.
Szerkesztette: PatrickSKOL
2 hónapja
GG Lions. És St.Brown maradt 77 yardon, szóval BTJ 3. elkapott yardokban az NFL-ben a rookie szezonjában!
2 hónapja
Egy olyan meccsből indulsz ki, amikor nincs ideje pislogni sem?!Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
PatrickSKOL
2 hónapja
Ott a 4. TD. Hát nem egy Gibbs Jakab produkció. 😀
2 hónapja
Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.Azért eddig messze nem volt ennyire katasztrofális... És az elit polcot simogató Darrisaw kiesése után nem tudom kivel pótoltad volna.
iktriad
Szerkesztette: PatrickSKOL
2 hónapja
Ez az a Cam Robinson, akit ismerek. 😀 A 4. kör jövőre jól jön majd érte.
2 hónapja
IgazPont annyi, hogy ez összejöjjön. És A Lions nem biztos, mert ha van upset rajtatok kívül is, az a csapat megy Detroitba. A Packers és a Commanders is képes lehet erre az upset W-re.Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
- Ha nyerünk Lions akitől kétszer kikaptunk
Mennyi az esély erre egy 14-3 után? 😀
Toca
iktriad
2 hónapja
Pont annyi, hogy ez összejöjjön. És A Lions nem biztos, mert ha van upset rajtatok kívül is, az a csapat megy Detroitba. A Packers és a Commanders is képes lehet erre az upset W-re.Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
Toca
2 hónapja
Gibbs mesterhármasa eldöntötte. Most már lehetne ültetni St. Brown-t Dan! 😀Én is elmennék aludni ha nem kellene kelnem mindjart 😀
iktriad
2 hónapja
Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.Ha jól nézem a playoff águ k:
iktriad
- Rams akitől kikaptunk
2 hónapja
Gibbs mesterhármasa eldöntötte. Most már lehetne ültetni St. Brown-t Dan! 😀
2 hónapja
Ott volt Van Ginkel kezében egy pick six.Szerencsenk sincs
iktriad
2 hónapja
Ott volt Van Ginkel kezében egy pick six.
2 hónapja
Érik a Rams - Vikings 8 nap múlva.
2 hónapja
Na ebben lehet ennyi volt?
2 hónapja
Flores nem nézett Lions meccseket? Na mar csak 3 perc god mode Darnoldig!!
2 hónapja
Wow, ez tökös volt.
2 hónapja
Mindjárt 4.negyed akkor jön God mode Darnold!
2 hónapja
Ne sérüljön már le több LionsösLassan már elfogynak, és akkor már nem marad, aki lesérüljön.
Toca
2 hónapja
M1-re ezt a “szakértőt”!
2 hónapja
Ne sérüljön már le több Lionsös
2 hónapja
Goff és Darnold visszaváltoztak királyfikból békává. 😀Szép puntot dobott!
iktriad