Detroit Lions - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Most ezt mellé dobta vagy Goedertnek volt lyukas a keze? Nem volt egyértelmű oldalról nézve.Na üdv 😊 szerintem beleütöttek, de nem mutatták újra
Greengo
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Van valakinek statisztikája arról, hogy az elmúlt 5 évben hányszor fordított a Lions 10 pontos hátrányból?
több mint 3 éve
Most ezt mellé dobta vagy Goedertnek volt lyukas a keze? Nem volt egyértelmű oldalról nézve.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Olvasd már az RPO-t barom
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Egyelőre 7-0 nincs veszve semmi. Tolunk egy INT return TD-t es máris egál.
Egyetértek amúgy, ha valamikor tudunk nyerni, az ma van.
több mint 3 éve
Igaz🤣🤣 ugy látszik a sokkal erősebb csapatok ellen tudjuk csak tartani magunkatHuuu ez a gameplan katasztrófa, ez a Nelson is kuka..melyik ?
Johnnyblaze
Janek
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
Melyik mukodik?Szar minden.Mire célzol?
Blevi
Melyik csapatrész nem működik olajozottan?
akdestroyer
Igazabol a gameplan is borzaszto. ez a meccs a csapat legnagyobb eselye hogy legyen egy W de egyelore nem latszik az akaras sem.
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Szar minden.Mire célzol?
Blevi
Melyik csapatrész nem működik olajozottan?
több mint 3 éve
Huuu ez a gameplan katasztrófa, ez a Nelson is kuka..melyik ?
Johnnyblaze
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy nálunk is van rosszabb csapat, de ez a Lions harmatgyengének tűnik.Nem ertem azokat akik szerint ebben a csapatban 4-5 gyozelem/majdnem gyozelem van. 0-17 materia palyan kivul es belul is
Greengo
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy nálunk is van rosszabb csapat, de ez a Lions harmatgyengének tűnik.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Huuu ez a gameplan katasztrófa, ez a Nelson is kuka..
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
Szar minden.
több mint 3 éve
Ja én csak kíváncsi voltam mikortól "illik" elkezdeni egy Fr QB-től?Nem akarom elkezdeni megint, hogy Wentz>Hurts (mert már sajnos tök mind1). De remélem a Hurts fanoknak is leesett már azóta. 😀Tudom Wentz már a múlt de mintha ott kb a 3. Meccse után lett volna egy pár ilyenHívott már át playt a Mesteri qb-nk valahaOtt még nem tart( | nem is fog | ).
zsoeo
Greengo
zsoeo
Greengo
több mint 3 éve
Invincible
801
Ez addig igaz míg Carson el nem kezd duzzogni, mert azt is tudjuk milyen. WentNem akarom elkezdeni megint, hogy Wentz>Hurts (mert már sajnos tök mind1). De remélem a Hurts fanoknak is leesett már azóta. 😀Tudom Wentz már a múlt de mintha ott kb a 3. Meccse után lett volna egy pár ilyenHívott már át playt a Mesteri qb-nk valahaOtt még nem tart( | nem is fog | ).
zsoeo
Greengo
zsoeo
Greengo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Ha Goff nem talál Hockensonon kívül más celpontot akkor sima vereség lesz.....
több mint 3 éve
Na begyötörtük. Ha az eddigi forgatókönyvet követjük akkor jön pár 3&out és simán kikapunk.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
jöhet a Boston Scott TD
Janek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem akarom elkezdeni megint, hogy Wentz>Hurts (mert már sajnos tök mind1). De remélem a Hurts fanoknak is leesett már azóta. 😀Tudom Wentz már a múlt de mintha ott kb a 3. Meccse után lett volna egy pár ilyenHívott már át playt a Mesteri qb-nk valahaOtt még nem tart( | nem is fog | ).
zsoeo
Greengo
zsoeo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Tudom Wentz már a múlt de mintha ott kb a 3. Meccse után lett volna egy pár ilyenHívott már át playt a Mesteri qb-nk valahaOtt még nem tart( | nem is fog | ).
zsoeo
Greengo
több mint 3 éve
Invincible
801
Minek? mind tökéletesen van kintről behívva😄Hívott már át playt a Mesteri qb-nk valahaOtt még nem tart( | nem is fog | ).
zsoeo
Greengo
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
szerintem lent volt éppenhogy ReagorJa ez nincs meg.
Heisman
E-A-G-L-E-S EAGLES !