Detroit Lions - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
khm
több mint 3 éve
ozibozi
17 082
Viccces h Goffnak több passzolt yardja van, mint Hurtsnek! Aztán 38-0ra szopnak!10 Fantasy pont és ilyen eredmény van basszus
steelwolf
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Ezek a Lions lelátó snittek fergetegesek. 😀"Not a costume"
Ti is lattátok? 😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Hosszú idő óta ez a legszarabb Lions meccs amit láttam.Ez most egy olyan duplanulla volt, mint a klozeten a szám.
több mint 3 éve
Bajusz a pályán
több mint 3 éve
Ismet feltennem az ev eleji kerdest melyik keret (es coaching staff) szarabb ez vagy a 0-16?Campbell szerintem alltime leggyengébb Lions HC. A keret is a leggyengébb.
Blevi
több mint 3 éve
Csak a Gannon el ne higgye, hogy már-már JJ szintű védelmet rakott össze, illetve Sirrianni és Hurts, hogy ez máskor is ölég lesz 😛 A Chargers ellen speicel fordítva is kijöhet a lépés
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
1 illegal formation, 2 12 man, most meg egy delay the game... Ez kabaré.És a kulcsszituációban holdingokat nem is számoltam.
több mint 3 éve
Ismet feltennem az ev eleji kerdest melyik keret (es coaching staff) szarabb ez vagy a 0-16?
több mint 3 éve
A választ te is tudod. 😕Szerinted rosszabbak lennének?Az NFL jobban járna ha minket kiraknának a ligából. Ez középsulis szint sincs.Helyetekre meg jöhetne a Bama. 😀
Bazzani
Greengo
Bazzani
Amúgy tényleg nem értem. Vannak évek amikor ott a remény, hogy végre elkezdődik valami a Lions háza táján ...aztán tessék.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Edző bá megmondta hátrányban nem lehet futni.. Kíváncsi vagyok SF vagy TEN mit szól ehhezKb B O-line van fent Howardot pedig még kell tartani erőfutónakNálam alapból kell egy ilyen RB a mostani metába. Nem is értem eddig miért nem aktiváltuk(ok van még 3 jó RB-nk)
zsoeo
Greengo
több mint 3 éve
Szerinted rosszabbak lennének?Az NFL jobban járna ha minket kiraknának a ligából. Ez középsulis szint sincs.Helyetekre meg jöhetne a Bama. 😀
Bazzani
Greengo
több mint 3 éve
Az NFL jobban járna ha minket kiraknának a ligából. Ez középsulis szint sincs.Helyetekre meg jöhetne a Bama. 😀
Bazzani
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Tényleg jöhetne bajusz, hogy lássuk mit tanult meg a playbookból.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Az NFL jobban járna ha minket kiraknának a ligából. Ez középsulis szint sincs.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 744
Gondolom nem írták melyik évben.Na jó elmennek a gecibe, végre sackelik Hurtsot erre megint 12 ember a védelemben! Hihetetlen faszomNyugi.
Johnnyblaze
Olvastam a csapattopikban, hogy kb egy draft meg két jó szabadügynök és jók leszünk.
Bazzani
Az az apróbetűs részben volt, pont mint egy banki hitelnél.
Közben, hogy ezt írtam, 38-0 van valahogy, mivanitt?
Goff állt fel a snaphez amúgy?