Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 9 éve
Meccs után írok Rossnak egy levelet.Hátha eddig nem szóltak neki, hogy a 20 yard jobb mint a 10.
több mint 9 éve
Meccs elott a bíró 69ezett rodgers-szel mélyrorkosan. Nem lesz gond a fújással 😕(((
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nem kényelmetlen a magas ló?még a hó is elkezdett esniKampmanAkkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.Bazzani
Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.Bazzani
több mint 9 éve
Kampman
28 290
még a hó is elkezdett esniAkkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.Bazzani
Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.Bazzani
több mint 9 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Z
De a z illegális blokkot csak mi láttuk. Gusztustalan ül nagy volt. És pont ahol elfutott. Abszolút gaz hogy nem dobtak rá zászlót.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.
több mint 9 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Jól van Slocum, idén se rúgnak ki 😀
több mint 9 éve
ahogy olvad le az O a D úgy szívja fel magát, megint 2-en rögtön Bell-en és CMIII igazi vezér ma isbalazs799playoffra pont időben peak-el a D (kopp kopp)
HYDE!
több mint 9 éve
moncsy91
197
Ez kellett!!!
több mint 9 éve
Hyde!! 😉 és megy is a Leap GOOOOO
Liverpool Fc
több mint 9 éve
HYDE a jófiú, a LEAP!!!!!!! 😊
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
HYDE!!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Celtic
419
Igen! D-nk jobb mint a Lionsé
több mint 9 éve
ahogy olvad le az O a D úgy szívja fel magát, megint 2-en rögtön Bell-en és CMIII igazi vezér ma is
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kampman
28 290
elment a netem, hogy jött össze ez a 4 kihagyott rz kísérlet?balazs799futás, passz, passz, futás
több mint 9 éve
elment a netem, hogy jött össze ez a 4 kihagyott rz kísérlet?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem kellett volna. Átrobogtunk rajtuk futva, és hagyjuk, hogy ezzel felszívják magukat
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 847
mi a fasz van velünk az RZ-ben mostanában? Gólvonalról 7-ből 0!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Rubens
830
Nem is tudom mennyi hete katasztrófa a RZ O....
több mint 9 éve
felesleges volt nekimenniHighlanderha meg bejön, akkor micsoda tökösség McCarthytól már a meccs elején.. 😊