Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 10 éve
Meccs után írok Rossnak egy levelet.Hátha eddig nem szóltak neki, hogy a 20 yard jobb mint a 10.
több mint 10 éve
Meccs elott a bíró 69ezett rodgers-szel mélyrorkosan. Nem lesz gond a fújással 😕(((
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Nem kényelmetlen a magas ló?még a hó is elkezdett esniKampmanAkkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.Bazzani
Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.Bazzani
több mint 10 éve
még a hó is elkezdett esniAkkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.Bazzani
Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.Bazzani
több mint 10 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Z
De a z illegális blokkot csak mi láttuk. Gusztustalan ül nagy volt. És pont ahol elfutott. Abszolút gaz hogy nem dobtak rá zászlót.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Megnyugodtam, nálunk észreveszik.
több mint 10 éve
Akkora block in the back volt Vaughn-on, hogy majdnem beesett ide a szobámba.Amit Lombardi playhívás szinten előad egész évben az valami hihetetlenül szánalmas.
több mint 10 éve
ahogy olvad le az O a D úgy szívja fel magát, megint 2-en rögtön Bell-en és CMIII igazi vezér ma isbalazs799playoffra pont időben peak-el a D (kopp kopp)
HYDE!
több mint 10 éve
Ez kellett!!!
több mint 10 éve
Hyde!! 😉 és megy is a Leap GOOOOO

Liverpool Fc
több mint 10 éve
HYDE a jófiú, a LEAP!!!!!!! 😊
több mint 10 éve
HYDE!!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Igen! D-nk jobb mint a Lionsé
több mint 10 éve
ahogy olvad le az O a D úgy szívja fel magát, megint 2-en rögtön Bell-en és CMIII igazi vezér ma is

Liverpool Fc
több mint 10 éve
elment a netem, hogy jött össze ez a 4 kihagyott rz kísérlet?balazs799futás, passz, passz, futás
több mint 10 éve
elment a netem, hogy jött össze ez a 4 kihagyott rz kísérlet?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem kellett volna. Átrobogtunk rajtuk futva, és hagyjuk, hogy ezzel felszívják magukat
több mint 10 éve
mi a fasz van velünk az RZ-ben mostanában? Gólvonalról 7-ből 0!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Nem is tudom mennyi hete katasztrófa a RZ O....
több mint 10 éve
felesleges volt nekimenniHighlanderha meg bejön, akkor micsoda tökösség McCarthytól már a meccs elején.. 😊