Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 8 éve
Tovább kell nyomni a gázt, nem leolvadós üzemmódban tolni.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kit érdeklik a győzelmek?Caldwellt szeretik a játékosok.
Ez a lényeg.
több mint 8 éve
Ja DPI 😂😂😂😂😂További jó szórakozást, szevasztok!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 8 éve
nando89
3 894
Eddig jó a bíráskodás is, mindkét TD-nél óriás o-holding, előbb meg sisak Ebron arcába...Gondolom ez se volt az . oké.
Szokásos.
MacPhisto
több mint 8 éve
Eddig jó a bíráskodás is, mindkét TD-nél óriás o-holding, előbb meg sisak Ebron arcába...Szokásos.
több mint 8 éve
moncsy91
197
Na rájöttünk, hogy Montgomery is mehet futónak nem csak Cobb.
több mint 8 éve
kórház passz..
több mint 8 éve
bakker Mycah
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Eddig jó. Se.
több mint 8 éve
gyönyörű, nem kéne leállni. Egy rövidzárlat ....
több mint 8 éve
Höri is pont most magyarázta...Az biztos. Én is arra számoltam, hogy az 1 yardról jönnek majd.
Hát ehhez kell hidegvér és józanész😊
NB2
több mint 8 éve
Höri is pont most magyarázta...Hát ehhez kell hidegvér és józanész😊
több mint 8 éve
Igeeen!
több mint 8 éve
Remélem igazad lesz 😊kegyetlen fos ez a secondary.szarrá keményedik majd idővel, hidd el. Onnan már jó lesz.
nando89
Danielsnek meg kellett volna csinálni, de azért jó lett a drive vége.
Gergőbácsi
nando89
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
miért is csinált itt hülyeséget Ty?Ezt egyszer Cobb is megcsinálta +20 yardért, remek felismerés
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Ezt magyarázza meg nekem vki, miért nem 1 yardról jött a Packers?elvileg ez
gabokocka
Very nice job by Montgomery on that. If the returner is out of bounds and he fields it, it's out of bounds. We've seen that before where the guy puts one foot out of bounds and fields it. Montgomery went to Stanford.
több mint 8 éve
Ezt magyarázza meg nekem vki, miért nem 1 yardról jött a Packers?GB 25 yard +15 yard bünti, de nem értem miért én sem😊
gabokocka
a zászló akkor repült mikor a GB-s gyerek hozzáért a labdához!
több mint 8 éve
Ezt magyarázza meg nekem vki, miért nem 1 yardról jött a Packers?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
miért is csinált itt hülyeséget Ty?
több mint 8 éve
nando89
3 894
Remélem igazad lesz 😊kegyetlen fos ez a secondary.szarrá keményedik majd idővel, hidd el. Onnan már jó lesz.
nando89
Gergőbácsi
több mint 8 éve
kegyetlen fos ez a secondary.szarrá keményedik majd idővel, hidd el. Onnan már jó lesz.
nando89
több mint 8 éve
na jól van, futás ellen királyak eddig 😊
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
SziasztokNa megint nyeljük a harmadik kísérleteket
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!