NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
1 hónapja
Pep71
2 591
Love..ma azért rengeteg homály dobása van
1 hónapja
Nézem a többi eredményt, őrület ez a forduló. Napkitörés van, vagy mi?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Walker! Végre!
1 hónapja
Pikk-pakk 3rd&100 lett...
1 hónapja
Végre jó a LB blitz
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Huuh a Kuhn-helikopter, basszus öregszünk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ez így nem lesz jó. Kibontottam egy üveg vöröset, és a harmadik negyedben megittam a felét.
1 hónapja
Sztem még nem volt komoly bírói tévedés a meccsen. Ez az INT, hát, tökmindegy, igazából nem zavar, mert Darnold dobta szarul. 😊Na szóltak a zebráknak hogy meccs kéne 😊Ezt most miért ? hülyére vagyunk verve és minden fujást megkaptok , ..
vsanyi132
nando89
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
A pick azért valóban véleményes volt.Na szóltak a zebráknak hogy meccs kéne 😊Ezt most miért ? hülyére vagyunk verve és minden fujást megkaptok , ..
vsanyi132
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
nando89
3 894
Na szóltak a zebráknak hogy meccs kéne 😊Ezt most miért ? hülyére vagyunk verve és minden fujást megkaptok , ..
vsanyi132
1 hónapja
nando89
3 894
ennyi drop..
1 hónapja
Kinek is kellett a Darnold pick? Íme tessék 😊Nekem még pár Jones futott yard kell
vsanyi132
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Azért van itt öröm is, valaki elindult a Woodson-i úton...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kinek is kellett a Darnold pick? Íme tessék 😊Ez mindig benne van a játékában, ezért nem elit QB. Eddig jól tolta mondjuk, szóval ez még nem akkora gáz.
vsanyi132
1 hónapja
SBL
2 213
Kinek is kellett a Darnold pick? Íme tessék 😊Várjunk egy kicsit! Lehet a zebrák elveszik, hogy nem birtokolta.
vsanyi132
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
A Viking 2 perc alatt a red zone-ban, nekünk ennyi se kell a punthoz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Tactful Cactus
13 846
szomorú lennék ha AJ nem szerezne egy TD-t, csak úgy intézik a gameplan-t odaátszerezzen a jövő héten
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
megkeni, innen nehéz lesz haladni, de nem lehetetlen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Pep71
2 591
X PICK!!!
1 hónapja
SBL
2 213
Egyszer sikerülni fog.áll a zsebben ameddig akar..nulla nyomásfolyamatos a négy fős pass rush-t toljuk, semmi finesz
Pep71
gamerkr