Hall of Fame Game 2015
több mint 10 éve
köszönjük a jó meccset, jövünk még 😊 jó éjt vagy valami ilyesmi
több mint 10 éve
az első megvan, na még 23 és akkor rendben leszünk.KmetyGEgyet le kell adni az előszezonban, nehogy a '08as Lions sorsára jusson a csapat.
több mint 10 éve
az első megvan, na még 23 és akkor rendben leszünk.
több mint 10 éve
Úgy is a 2. nap a lényeg, akkor vannak manapság az igazi brainfartok - Anger, Funchess, Hageman, Bromley 😀Wow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!!#RIPInPeace Bowl.hu Draft Showshawnka
iktriad
My bad - de attól még dettó.Wow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!!GraysonHöri
Mondjuk Pettyben speciel én nem igazán látom a franchise QBt - egyelőre.iktriadEz a Brees jövője okfejtés most elég gáz volt. Pl. Brees jövő évi fizuja, ami az igazi probléma szóba se került...iktriadVagy, hogy idén draftoltak egy tehetséges QB-t.Bazzani
több mint 10 éve
Wow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!!Grayson
Mondjuk Pettyben speciel én nem igazán látom a franchise QBt - egyelőre.iktriadEz a Brees jövője okfejtés most elég gáz volt. Pl. Brees jövő évi fizuja, ami az igazi probléma szóba se került...iktriadVagy, hogy idén draftoltak egy tehetséges QB-t.Bazzani
több mint 10 éve
HopWow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!!Pettyben én sem de ő a Jetsbe ment. 😉
több mint 10 éve
Wow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!!#RIPInPeace Bowl.hu Draft Show
iktriad
több mint 10 éve
Wow, a jövő évi draft 1. körét is adja majd a Sport Tv!!! Mondjuk Pettyben speciel én nem igazán látom a franchise QBt - egyelőre.Ez a Brees jövője okfejtés most elég gáz volt. Pl. Brees jövő évi fizuja, ami az igazi probléma szóba se került...iktriadVagy, hogy idén draftoltak egy tehetséges QB-t.Bazzani
több mint 10 éve
Ez a Brees jövője okfejtés most elég gáz volt. Pl. Brees jövő évi fizuja, ami az igazi probléma szóba se került...iktriadVagy, hogy idén draftoltak egy tehetséges QB-t.
több mint 10 éve
Úristen, ez a Brees csere elemzés valami szánalmasra sikeredett.Sanyi inkább maradj a hihijjj-nél meg a röhögésnél.
több mint 10 éve
Ez a Brees jövője okfejtés most tényleg elég gáz volt. Pl. Brees jövő évi horribilis fizuja (és a Saints szintén borzasztó salary cap szituja) ami az igazi probléma szóba se került közben...
több mint 10 éve
koncentráljuk, ha kérhetem
több mint 10 éve
Fél órája nézem, Sanyi nagyon felkészületlen. Nem értem, hogy valami SportTV főnök nem tud ezügyben lépni/szólni.
több mint 10 éve
Például. 😀😀 😀😀 😀😀kifutunk a pályáról hogy ne legyen fumble?shawnkaKFL szintre kapcsoltak a fiúkshawnkaMi ennél jobban vigyázunk a labdára. 😀iktriad
több mint 10 éve
kifutunk a pályáról hogy ne legyen fumble?KFL szintre kapcsoltak a fiúkshawnkaMi ennél jobban vigyázunk a labdára. 😀iktriad
több mint 10 éve
KFL szintre kapcsoltak a fiúkshawnkaMi ennél jobban vigyázunk a labdára. 😀
több mint 10 éve
KFL szintre kapcsoltak a fiúk
több mint 10 éve
Back to back interception. 😀😀
több mint 10 éve
Egész jó eddig a védelem a Steelers ellen.
több mint 10 éve
Ott is a TD tőle. Ha már Diggs bevitt TDjét nem adták meg.Taylor Heinecke a pályán.iktriadés persze Banyard isKmetyG
több mint 10 éve
szerintem az volt, bent volt már mikor leért a könyökeGyönyörű!KmetyGDiggs visszafutása a meccs legszebb jelenete eddig. Nem volt ez TD?iktriad
több mint 10 éve
Gyönyörű!KmetyGDiggs visszafutása a meccs legszebb jelenete eddig. Nem volt ez TD?
több mint 10 éve
Gyönyörű!