Houston Texans - Buffalo Bills
10 hónapja
Mindig elmondom, most is: A Billsnek prioritásnak kell lennie, hogy szerezzen egy igazán jó elkapót jövő évre. Nagy hiányposzt.Ezt mindenki tudja a Bills vezetőségén kívül
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na, akkor meccset eldöntő drive következik
10 hónapja
Texans-Colts meccsek még idén nem voltak. Ott azért kíváncsi leszek a 2 fal harcára. Elit Oline az elit Dline ellen
10 hónapja
Mindig elmondom, most is: A Billsnek prioritásnak kell lennie, hogy szerezzen egy igazán jó elkapót jövő évre. Nagy hiányposzt.
10 hónapja
na itt a Bills ma nem fog nyerni, jóéjtEzt ne csináld.. nem jó vicc, ki kell kapniuk 😀
Löfli
10 hónapja
na itt a Bills ma nem fog nyerni, jóéjt

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Meg akartak lepni a defense-t azzal, hogy hivtak egy olyan playt, amire mindenki szamitott?4d sakk
casaubon
10 hónapja
Meg akartak lepni a defense-t azzal, hogy hivtak egy olyan playt, amire mindenki szamitott?
10 hónapja
Ez a hívás ez mekkora szar volt
10 hónapja
ja a keeper? bassza meg 😀de ellenem is van nálad Shakir a kezdőben 😊másik liga, itt felvettem Ray Davist 😎kösz Shakir a -2 pontotellenem játszol, én kösz 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
shagi0206

Don't blink!
10 hónapja
Hát nem sok meccs volt idén, ahol ennyire reménytelen helyzetekbe vitte Allent az ellenfél védelme.
10 hónapja
Ha itt kikap a Bills, akkor simán elveszthetjük ellenük a meccset, és még a Ravens ellenit is, és megvan a csoport
10 hónapja
de ellenem is van nálad Shakir a kezdőben 😊másik liga, itt felvettem Ray Davist 😎kösz Shakir a -2 pontotellenem játszol, én kösz 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
10 hónapja
másik liga, itt felvettem Ray Davist 😎kösz Shakir a -2 pontotellenem játszol, én kösz 😀
Löfli
shagi0206

Don't blink!
10 hónapja
mondjuk kérdéses, hogy a te -2 pontod Shakirnél, vagy nekem Allennek az 1,4 pont a nagyobb gáz.kösz Shakir a -2 pontotellenem játszol, én kösz 😀
Löfli
shagi0206
10 hónapja
Kék sátornál sorban állnak 😀 ViccLassan időpontot kell kérni, pár hét/hónap múlva kapnak is.
Nomac
10 hónapja
Kék sátornál sorban állnak 😀 Vicc
10 hónapja
kösz Shakir a -2 pontot

Don't blink!
10 hónapja
nem kellett volna bekapcsolnom a streamet, azóta hullanak az emberek

Don't blink!
10 hónapja
Hát én kimegyek cigizni, közben lesérülök én is 😀
10 hónapja
Baszki, tenyleg szo szerint minden playben megserul valaki
10 hónapja
Mi a jó isten van ezen a pályán? Hullanak játékosok, bírók...Lassan a befutó orvosi személyzet is lesérül
10 hónapja
Nem sűrűn lehet látni, hogy a főbíró lesérül. Főleg úgy, hogy non contact.
10 hónapja
zebra sorstárs IR-re került?

Don't blink!