Houston Texans - Buffalo Bills

2 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 855
Na jo, ilyet se lattam meg, hogy a fobiro seruljon le
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 751
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalat
casaubon
hát kb annyi híja van. Mindenhol máshol megvannak. Lejáró szerződésekkel nem vagyok tisztában.
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 848
Fuh, de jó h tulvagyunk a texans meccsen 😀
2 hónapja
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalat
2 hónapja
Milano lehet, eltorte Bernard karjat…
casaubon
Meglepnék lepve ha az nem tört volna el...a szög nagyon szar volt.
Nomac
meg a lassított felvételen is az jött le nekem, hogy az a kar tovább hajlott, mint ami egészséges. Nyilván nem annyira, mintha Vecna törte volna el, de én is azt mondom, hogy az tört.
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 246 — balazs.t85@gmail.com
casaubon
Meglennék lepve ha az nem tört volna el...a szög nagyon szar volt.

Szerkesztette: Nomac
2 hónapja
2 hónapja
Ez a Bills nem nyer az idei szezonban SB-t.
Toto21
I agree
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 288 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.
shagi0206
Ez azert volt, mert Davis az ellenfelemnel volt fantasyban es tul szep lett volna ha 0 pontos estet hoz.
Cruyffista
bazz, majdnem én is felvettem az egyik ligában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na hali ez egy jó meccs 🙂
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 784
Ez a Bills nem nyer az idei szezonban SB-t.
2 hónapja
Valahogy nincs meg az osszhang ma Higginsszel
casaubon
Nicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
Cruyffista
Mixon iden mar biztos nem is fog jatszani. Gondolom, Dell se.
2 hónapja
Nem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 955
casaubon
Nicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
2 hónapja
Pont jokor irtak ki, mennyi interceptionje van a Texans D-nek
2 hónapja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.
shagi0206
Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
Toto21
Paris Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.
shagi0206
Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevel
casaubon
nem voltam pontos, mert a 23-as drafton a hátracserével a 12. picket kaptuk meg, csak felcseréltünk az 1/6-ra Johnsonért. Kicsit zavaros már így 2 év távlatából. VIszont azért az 1/12-ért, amiről felcseréltünk, a Lions ott kihúzta GIbbst 😀
2 hónapja
2 hónapja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.
shagi0206
Toto21
Paris Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.
shagi0206
Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevel
2 hónapja
shagi0206
Toto21
2 hónapja
shagi0206
2 hónapja
2 hónapja
Az mar punt!
2 hónapja
Higgins elfelejtette, hogy nem az egyetemen van, későn jutott eszébe, hogy le kéne tenni a másik lábát is.
2 hónapja
Tehát Allen-ek kb minden meccsen 6 TD-t kell majd dobnia, hogy legyen esélyük nyerni. Nagyon gyenge a Bills D
Toto21
főleg ha megsérül. Nélküle ez a csapat megy le a wc-n
shagi0206
az a szezonjuk vége lenne
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 637
Szerencséje volt Allennek hogy ez nem lett csuklótörés

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!