Houston Texans - Buffalo Bills

14 napja
casaubon Green Bay Packers 3 466
Na jo, ilyet se lattam meg, hogy a fobiro seruljon le
14 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalat
casaubon
hát kb annyi híja van. Mindenhol máshol megvannak. Lejáró szerződésekkel nem vagyok tisztában.
14 napja
esanders10 Denver Broncos 788
Fuh, de jó h tulvagyunk a texans meccsen 😀
14 napja
Komoly csapat lehet ez a Texans jovore, ha osszeraknak vegre egy tamadofalat
14 napja
Milano lehet, eltorte Bernard karjat…
casaubon
Meglepnék lepve ha az nem tört volna el...a szög nagyon szar volt.
Nomac
meg a lassított felvételen is az jött le nekem, hogy az a kar tovább hajlott, mint ami egészséges. Nyilván nem annyira, mintha Vecna törte volna el, de én is azt mondom, hogy az tört.
14 napja
Nomac New England Patriots 4 072 — balazs.t85@gmail.com
casaubon
Meglennék lepve ha az nem tört volna el...a szög nagyon szar volt.

Szerkesztette: Nomac
14 napja
14 napja
Ez a Bills nem nyer az idei szezonban SB-t.
Toto21
I agree
14 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.
shagi0206
Ez azert volt, mert Davis az ellenfelemnel volt fantasyban es tul szep lett volna ha 0 pontos estet hoz.
Cruyffista
bazz, majdnem én is felvettem az egyik ligában

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na hali ez egy jó meccs 🙂
14 napja
Toto21 Chicago Bears 7 356
Ez a Bills nem nyer az idei szezonban SB-t.
14 napja
Valahogy nincs meg az osszhang ma Higginsszel
casaubon
Nicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
Cruyffista
Mixon iden mar biztos nem is fog jatszani. Gondolom, Dell se.
14 napja
Nem sokáig tartott az öröm Texans oldalon.
14 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
casaubon
Nicot leszamitva az egesz Texans skill player szemelyzet telitett betli iden, talan meg Kirk es Schultz tesz hozza elegseges szintet. Tank Dell és Mixon nagyon kene vissza, csak mindkettonek karrier ending tipusu serulese lehet...
14 napja
Pont jokor irtak ki, mennyi interceptionje van a Texans D-nek
14 napja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.
shagi0206
Kit hoztatok ti vegül azzal az elso körrel?
Toto21
Paris Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.
shagi0206
Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevel
casaubon
nem voltam pontos, mert a 23-as drafton a hátracserével a 12. picket kaptuk meg, csak felcseréltünk az 1/6-ra Johnsonért. Kicsit zavaros már így 2 év távlatából. VIszont azért az 1/12-ért, amiről felcseréltünk, a Lions ott kihúzta GIbbst 😀
14 napja
14 napja
Andersont látva mindig eszembe fog jutni, hogy mekkora dealnek gondoltam azt a Texans-Cardinals cserét. De utólag határozottan kijelenthető, hogy annyira nem jártunk jól azzal a cserével. A Texans nyert azon.
shagi0206
Toto21
Paris Johnson lett az az évi 1. körös hátracseréből, az az évi 2. körben is hátrébb mozogtunk a 33. helyről (amit szintén a csere részeként kaptunk), abból BJ Ojulari lett (BUST). A tavalyi drafton meg Darius Robinson lett húzva még a cseréből, aki megint csak nem úgy tűnik, hogy megérte.
shagi0206
Hat igen, ezek alapjan eleg egyertelmu, ki nyert azzal a cserevel
14 napja
shagi0206
Toto21
14 napja
shagi0206
14 napja
14 napja
Az mar punt!
14 napja
Higgins elfelejtette, hogy nem az egyetemen van, későn jutott eszébe, hogy le kéne tenni a másik lábát is.
14 napja
Tehát Allen-ek kb minden meccsen 6 TD-t kell majd dobnia, hogy legyen esélyük nyerni. Nagyon gyenge a Bills D
Toto21
főleg ha megsérül. Nélküle ez a csapat megy le a wc-n
shagi0206
az a szezonjuk vége lenne
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 720
Szerencséje volt Allennek hogy ez nem lett csuklótörés

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!