NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
mivan ma sztrajkolnak az ncaaben ?Tnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
"Suck for the Duck" Bowl.Tnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlbaggioElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
Mondjuk nekünk pont nem kell QB. 😀
több mint 10 éve
Elnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadSzerintem egy általános NFL hype-al sima ügy lenne, hogy milyen jó a liga, szép jelenetek a ligáról, és ennek a ligának 2 csapata játszik most. BOOM
több mint 10 éve
Tnf-nél és mnf-nél nem. Amúgy miről szólna a hype, ha nem az 1/1-ről? Lehet speciális cbs-es draft-különkiadás lesz a meccsbőlElnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀bobi0092
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dugja meg magat a texansgo hawks
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Remek Texans kezdés. Érik a 10-42Járd ki, hogy te közvetítsd! Mondjuk Sanyiék, nem hiszem, hogy törik majd magukat, hogy ők legyenek a color analyst...Elnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadén már alig váromHöri
több mint 10 éve
O'Brien nem a 4. Texans HC véletlenül? Mert Ricsi azt mondta, ő csak a 3.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Elnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadAz NFL fenntartja a jogát a Schedule átalakításának nem ? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Elnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...iktriadén már alig várom
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Cushing mic'd up, ez jó leszHöriReméljük vízálló a mikrofon mert ahogy locsolja magára az izotóniás italát már tönkre ment a meccs előtt 20 perccel
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Mert a madden bugos.maddenben bezzeg mindent kibír, hogy csak IRL sérül? 😀HöriCushing mic'd up, ez jó leszHöriCsak nehogy most szedje össze a sajnos szokásos évi IRLes sérülését...iktriad
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
hetekig jobb csapat volt a teneszí bárkinél, a poverrankingben, még a teneszinél is
több mint 10 éve
Elnézve a felvezetésen, épp azon gondolkodom, hogy a picsába fogják majd behypeolni a 16. heti Jaguars -Titanst. Szerintem akkor még Don Chaeadle is kimenti magát, és majd valamelyik Wayans tesónak kell beugrania...
több mint 10 éve
maddenben bezzeg mindent kibír, hogy csak IRL sérül? 😀Cushing mic'd up, ez jó leszHöriCsak nehogy most szedje össze a sajnos szokásos évi IRLes sérülését...iktriad
több mint 10 éve
Cushing mic'd up, ez jó leszHöriCsak nehogy most szedje össze a sajnos szokásos évi IRLes sérülését...
több mint 10 éve
Ja én azt hittem, hogy csak a mobilis qb-k sérülnek megHát ott azért kellett ahhoz , hogy az depth chartot előtte lévő 2 QB lesérüljön, amúgy ő se lett volna pályán.Sixo67Ha Logan Thomas lehetőséget kapott, akkor Tom Savage-től se ment meg minket senkibaggioHát azért nincs sok vetélytársa... max Mallett lehetne de róla is csak rossz hírek jönnek. Szerintem simán játszhat úgy idén, mint Gabbert 3 évig tette és akkor is kezdő marad.Sixo67Jó estét! Go Colts! Luck ma (nagyon remélem) belép a 10000 yardosak körébe.Szóval szerintük Fitzmagic még a Texans kezdője lesz a 15. heti visszavágón is? Eisenék bevállalósak.iktriad
NFL Networkon már Beard Bowl I néven fut a meccs 😀bobi0092
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát ott azért kellett ahhoz , hogy az depth chartot előtte lévő 2 QB lesérüljön, amúgy ő se lett volna pályán.Ha Logan Thomas lehetőséget kapott, akkor Tom Savage-től se ment meg minket senkibaggioHát azért nincs sok vetélytársa... max Mallett lehetne de róla is csak rossz hírek jönnek. Szerintem simán játszhat úgy idén, mint Gabbert 3 évig tette és akkor is kezdő marad.Sixo67Jó estét! Go Colts! Luck ma (nagyon remélem) belép a 10000 yardosak körébe.Szóval szerintük Fitzmagic még a Texans kezdője lesz a 15. heti visszavágón is? Eisenék bevállalósak.iktriad
több mint 10 éve
Ha Logan Thomas lehetőséget kapott, akkor Tom Savage-től se ment meg minket senkiHát azért nincs sok vetélytársa... max Mallett lehetne de róla is csak rossz hírek jönnek. Szerintem simán játszhat úgy idén, mint Gabbert 3 évig tette és akkor is kezdő marad.Sixo67Jó estét! Go Colts! Luck ma (nagyon remélem) belép a 10000 yardosak körébe.Szóval szerintük Fitzmagic még a Texans kezdője lesz a 15. heti visszavágón is? Eisenék bevállalósak.iktriad
---