Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 9 éve
Inter-Ferenc
35
Itt van nektek winning drive 😀
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Nagyon megy ez a hurry up a Texansnak 😀Jakehomerhail mary mellett ezt gyakorolják
több mint 9 éve
Inter-Ferenc
35
Időkérés nélkül nagyon nehéz lesz , Nem egy Peyton Manning
több mint 9 éve
Watt beáll TE-nek és akkor meglehet...Na, Fitzpatrick game winning drive?H_Markole tudtad írni egyenes arccal?Höri
több mint 9 éve
Most baromira hiányzik az az elhibázott field goal..egonjja, most rúgná mellé, az menőbb
több mint 9 éve
Zsír... ha beszopunk egy TD-t ki is kapunk... Lehet kellene egy hidegzuhany... csak nem a Texans ellen b++++bobi0092Ugyanígy szoptunk ki az Eagles ellen is, annak kellett volna lennie a hidegzuhanynak.
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na, Fitzpatrick game winning drive?H_Markole tudtad írni egyenes arccal?
több mint 9 éve
Nagyon megy ez a hurry up a Texansnak 😀
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
fasza, meccs előtt tettem egy colts -6-ot is, 24-0nál azért elhittem hogy meglehet... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
bobi0092
4 318
Zsír... ha beszopunk egy TD-t ki is kapunk... Lehet kellene egy hidegzuhany... csak nem a Texans ellen b++++
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Luck csak ma vagy négyszer dobta bele a DL-ekbe a labdát, ezek kurva nagy hibákStezEnnél az esetnél mondjuk nem sok esélye volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Luck csak ma vagy négyszer dobta bele a DL-ekbe a labdát, ezek kurva nagy hibákSteznemá, ezt most komolyan? 😀
több mint 9 éve
Na, Fitzpatrick game winning drive?Ja és nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy egy k..va FG elég lenne most, ha az előzőt belőjük...
több mint 9 éve
A TE-nek kellett volna blokkolnia Wattot? Nice play desing
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Luck csak ma vagy négyszer dobta bele a DL-ekbe a labdát, ezek kurva nagy hibák
több mint 9 éve
nfl_lover
912
azta kurva élet, hihetetlen Watt
több mint 9 éve
BoB min gondolkodott az időkérés előtt vajon?
Tepper takarodj!