NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 10 éve
GrasuOszt kit vinnétek? DT vagy QB minek nektek. Pharoh Cooper meg csak jövőre vagy az után jön.Sixo67Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.iktriad
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
Széééééééééééééép
több mint 10 éve
Oszt kit vinnétek? DT vagy QB minek nektek. Pharoh Cooper meg csak jövőre vagy az után jön.Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.iktriad
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccsetStezDe bazz +24-ről... egyébként ahogy írtam az első negyed végén NFL record lenne, 1 negyed után -21-ről tudtak visszajönni. Annál többről sohasem...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
egonj
149
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccsetStez
Vagy épp Chiefs-Colts, csak most fordított a forgatókönyv.
HTTR
több mint 10 éve
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccset
több mint 10 éve
Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.
több mint 10 éve
Jön a FitzmagicJakehomerPicksix?
több mint 10 éve
Inter-Ferenc
35
ha most pont nélkül zárnak vége , kb. ennyi röviden , laikusan 😀
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Tessék Sixo, Tóth Viktor veletek van. Nem te írsz ilyen álnévvel? 😀😀iktriadHát akkor biztos nem Viktor álnevet használnék, még felcsúti armyt rámküldik, inkább Paksa Zoltán fiktív nevet használnám xD Jah és nem állítanék olyant , hogy csak Oliver fut jól idén ,mert amíg volt Máté nem volt vele gond.
több mint 10 éve
Tessék Sixo, Tóth Viktor veletek van. Nem te írsz ilyen álnévvel? 😀😀
több mint 10 éve
mert nem is voltak PI-kGondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....Stev85
több mint 10 éve
Egymáshoz ért a két törölköző vagy mi történt?Gondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....Stev85
több mint 10 éve
kicsúszik a labda az elkapó hasa alatt a földön, és valaki még képes azt írni/mondani, hogy nem veszik el, egyszerűen érthetetlen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....
több mint 10 éve
És nem zökkensz ki a szerepből !A bírók is Iktraid-hoz hasonlóan látens Colts fanok, ha már Höri elpártolt...Sixo67Nekem itt édes mindegy ki nyer.iktriad
több mint 10 éve
Vicc.. Büdős zebrák, de hetek óta...Stev85Szerintem meg nem vicc, én is úgy láttam, hogy megmozdult a labda
több mint 10 éve
Vicc.. Büdős zebrák, de hetek óta...Stev85Ezért kell gyakran takarítani az istállót.
több mint 10 éve
Nem tudom, mit néztek, tök egyértelmű incomplete
Tepper takarodj!