Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 9 éve
GrasuOszt kit vinnétek? DT vagy QB minek nektek. Pharoh Cooper meg csak jövőre vagy az után jön.Sixo67Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.iktriad
több mint 9 éve
Inter-Ferenc
35
Széééééééééééééép
több mint 9 éve
Oszt kit vinnétek? DT vagy QB minek nektek. Pharoh Cooper meg csak jövőre vagy az után jön.Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.iktriad
több mint 9 éve
bobi0092
4 318
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccsetStezDe bazz +24-ről... egyébként ahogy írtam az első negyed végén NFL record lenne, 1 negyed után -21-ről tudtak visszajönni. Annál többről sohasem...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
egonj
149
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccsetStez
Vagy épp Chiefs-Colts, csak most fordított a forgatókönyv.
HTTR
több mint 9 éve
kissé Eagles elleni meccs deja vum van, elbukjuk a sima meccset
több mint 9 éve
Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.bobi0092Nana, ha az 1/1ről dönt, akkor annak sokkal nagyobb tétje lesz.
több mint 9 éve
Jön a FitzmagicJakehomerPicksix?
több mint 9 éve
Inter-Ferenc
35
ha most pont nélkül zárnak vége , kb. ennyi röviden , laikusan 😀
több mint 9 éve
bobi0092
4 318
Nézzük a jó oldalát, nem unalmas a TNF végre meccs van ráadásul nem egy Titans - Jags szinten számító. A szívgyógyszer és cigarettagyártók is jól járnak.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Tessék Sixo, Tóth Viktor veletek van. Nem te írsz ilyen álnévvel? 😀😀iktriadHát akkor biztos nem Viktor álnevet használnék, még felcsúti armyt rámküldik, inkább Paksa Zoltán fiktív nevet használnám xD Jah és nem állítanék olyant , hogy csak Oliver fut jól idén ,mert amíg volt Máté nem volt vele gond.
több mint 9 éve
Tessék Sixo, Tóth Viktor veletek van. Nem te írsz ilyen álnévvel? 😀😀
több mint 9 éve
mert nem is voltak PI-kGondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....Stev85
több mint 9 éve
Egymáshoz ért a két törölköző vagy mi történt?Gondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....Stev85
több mint 9 éve
kicsúszik a labda az elkapó hasa alatt a földön, és valaki még képes azt írni/mondani, hogy nem veszik el, egyszerűen érthetetlen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Gondolom a Pass interference nem volt vicc...BondiVagy 3 at nem fújtak előtte, én kérek elnézést....
több mint 9 éve
És nem zökkensz ki a szerepből !A bírók is Iktraid-hoz hasonlóan látens Colts fanok, ha már Höri elpártolt...Sixo67Nekem itt édes mindegy ki nyer.iktriad
több mint 9 éve
Vicc.. Büdős zebrák, de hetek óta...Stev85Szerintem meg nem vicc, én is úgy láttam, hogy megmozdult a labda
több mint 9 éve
Vicc.. Büdős zebrák, de hetek óta...Stev85Ezért kell gyakran takarítani az istállót.
több mint 9 éve
Nem tudom, mit néztek, tök egyértelmű incomplete
Tepper takarodj!