Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mifasz Watt és Wilfork? 😮
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
WAAAAATTTTTTTTTT
több mint 8 éve
JJ Watt Time, és Wilfork 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Clowney trendet teremtett?Érik a hosszabbításvagy a félidőben sunyiban hazamennek
Old Green Bay
gaben
több mint 8 éve
15.Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve20?
ThundersNFL
silent7939
több mint 8 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 évewww.youtube.com/watch?v=BinWA0EenDY
ThundersNFL
több mint 8 éve
Érik a hosszabbításvagy a félidőben sunyiban hazamennek
Old Green Bay
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve20?
ThundersNFL
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Teljes tilt a KC D-ben...
több mint 8 éve
Miért lassított le Blue?Mert nem akart nevet változtatni Happyre.
silent7939
több mint 8 éve
Blue dadadidada vagy mi volt a sláger vagy 10 éve
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Hopkins úgy néz ki mint egy 60éves transzvesztita.
több mint 8 éve
Azt nem is vitatom, de ha jön egy #D leolvadás, akkor majd megérted 😀Nyernék mind a kettőt.A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
iktriad
több mint 8 éve
Miért lassított le Blue?
több mint 8 éve
Hódolj mestered előttÉn nem vagyok ilyen szép.
Kampman
több mint 8 éve
skullkill29
329
beszarás, Poe-t ketten húzzák vissza arra semmi zászló, ellenünk meg dobálják...
több mint 8 éve
Ők már ott vannak az AFC SOUTHbanEs aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Köszi, nem követtem az eseményeket szezon közben. Magas lehetett a színvonal.. 😀Ezzel a teljesítménnyel a Texans hogy jutott PO-ba? Bemutyizták a csapatot, vagy mi?A Jagsnek 2 fordulóval a vége előtt esélye volt POba jutni 5-9el. Ezzel mindent elmondtam az '15ös AFC Southról.
Cypress
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Sun BeltEs aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
ulpianus
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Hódolj mestered előttSithjinx junior vagyokRicsi a Texans nem a Colts baszodJobban örültem volna, ha ezt iktriad mondja.
ThundersNFL
Sixo
ThundersNFL
több mint 8 éve
Es aTexans?A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nyernék mind a kettőt.A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus
MirrMurr
több mint 8 éve
No shit akarom mondani sith .Sithjinx junior vagyokRicsi a Texans nem a Colts baszodJobban örültem volna, ha ezt iktriad mondja.
ThundersNFL
Sixo
ThundersNFL
több mint 8 éve
A mai színvonallal a KC beférne az NFC Eastbe vagy az AFC Southba simán.Ez eddig egy gyenge alapszakasz meccsre hasonlítMarmint Chagers meccsre?
Chargers LT
ulpianus